BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 960
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 405
Тоя "нов" съквартирант Стивън, май е Стоянов Joy
Нали питаше брадъра докога ще го нарича по фамилия

# 406
Иван не виждам защо да е номиниран тази седмица, човекът се раздаде в мисията, за първи път го видяхме в добра светлина. Паранормалният само реве и е съгласен с всичко и всички, също не вярвам да е номиниран. Ако Стефан е номиниран, много вероятно да напусне в събота.

Това не означава, че трябва да забравим миналите му действия. А и аз не видях много да се раздава по време на мисията, дрънкаше типичните си глупости. Тази вечер отново ще си покаже рогата.

# 407
Отново с тези цигари, направо полудяха…

# 408
Еее, пак ли с тези цигари още от старта на епизода. Защо ли си мисля, че и на края пак това ще е темата.

# 409
Защо правят такъв проблем, след като човекът каза, че не иска цели кутии за себе си, а само няколко цигари?

# 410
  • София
Тия ме изнервиха..ще ходя да изпуша някоя цигара.
Непушачите трябва да имат компенсация...аа точно това каза и Котов. Нещо на същата цена, шоколадче или подобно.

# 411
Какъв фактор е Ванчо та го слушат, мълчат и камерата чак в него и му се дава трибуна? Какъв, питам аз е този с нечленоразделната реч? Няма ли да се махне.

# 412
Ало, НАП ли е?

# 413
Joy Сияна е пазарувала индийци последователи

# 414
Елена  направи на проблем цигарите на Стоянов. Аз даже не знаех, че пушат други хора, освен Елена и Ебру. Другите не са явно толкова сериозни или настървени.
Аз също не съм пушач, но като виждам как пушач се събужда и веднага пали цигара, разбирам, че е жестоко нещо тая зависимост.
Ооо, няма да се учудя на Сиа/янка-хитрушанка да са ѝ купени последователите.

# 415
Калин Орела… 🫢😂

# 416
  • София
Звуци от чакали Laughing  Купени последователи, фалш на килограм.
Стоянов имал повече рикуести от мъже..мхмхм

# 417
Котов хубаво да постави Елена на място сега

# 418
Ето затова Котов ми е любимец! Идва, казва си директно и се извини. Смятам, че интересни разговори могат да се гледат само с Котов или когато Котов даде тон на другите.

# 419
Най-накрая Котов да проговори какво е видял в изолатора.

Общи условия

Активация на акаунт