BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 976
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 390
Да си дам и моите пет стотинки по темата за предстоящите номинации и цялостно за последните вълнения в Къщата. Ебру и параномалният стига са минавали между капките и е време да бъдат сложени в листата на отлъчените от съквартирантите. Дали обаче ще им стиска на останалите да изкарат истинските аргументи срещу тях. Каспърчо 2-3 мисии провали, но тоталната липса на мнение по какъвто и да е въпрос и статусът му на лепка по Иван са достатъчни доводи, че не заслужава повече да е там. Щеше да ми е интересно да видя как ще се представи слугата ако господарят му не е там, но в момента клоня по-скоро към обратното, защото колкото и Иван да има отрицателен образ, тази седмица видяхме и положителни неща от него. Така че знае ли човек и той може да се реабилитира пък и е по-важен за формата ако ги няма изблиците. Очаквам някой от тях да използват картите си ако не и двамата. Ебру за своя сметка е пълен лентяй и само клюкарства и интриганства, Биг Брадър така да нацели ролята й на баба. 😅Стоянов едва ли ще събере толкова негативни гласа, въпреки че падението му беше главоломно за последните 7 дена. В същото време неговата бивша възлюбена ще е на пангара, но тя има карта спасение. Дали ще я използва като види с кой е номинирана или ще я запази за по-късен етап, предстои да видим. Залагам на Стефан, Елена и Сияна да са в борбата за оставане и ако миньончето си играе картата, то евентуално Ебру да е третата. Не изключвам и четвърти номиниран, някой измежду Калин/Иван. Единствено Давид, Котов и Лена не са застрашени, като на Валентин изборът и аргументациите ще очаквам с най-голям интерес.

# 391
Малеее, 80% бюджет - тая седмица ще могат да си позволят да пуснат кренвиршите ВЪВ лещата. Hug

# 392
# 393
# 394
  • София /Абсурдистан

Доста глупава мисия тази седмица
Става негледаемо от подобни тъпотии.

# 395
Аз понеже гледам сутрин и доста превъртам и често не стига до края

# 396
Супер зле изпълнена мисия !!!

# 397
Последните 2 епизода бяха почти негледаеми, гледам че и темата замря.

Поне да кажат че Цецо е добре, че се притесних за момчето.

# 398
  • Варна
Направо се излагат. Страшна тъпня.

# 399
Прехваленият експеримент чупи тъпомера тази година. Спокойно могат да не се харчат повече, няма да се усети липсата на предаването.
Участниците са толкова смотани, че елементарна мисия като вчерашната не можаха да завършат за 100% бюджет.

# 400
Моето предположение за номирани тази седмица: Калин, Ебру, Стоянов и Сияна. Също така се чудя дали Елена няма да изгърми с номинация, защото доста се издъни.
Тези карти, които им дадоха са интересни, но до момента не видях да ги използват по начин, който действително да пренареди играта.

# 401
Аз предположения няма да правя , но желая да са номинирани Калин, Иван, Стефан дух и Сияна

# 402
  • София
Искам и Паранормалният и психото да са номинирани.

# 403
  • София
Иван задължително трябва да е номиниран.

На мен ми е интересно и го предпочитам пред конкурентната простотия по същото време. Интересно е как такъв експеримент създава приятелства, дразги, как дори да знаят, че има камери, изведнъж забравят за тях. Как дори ние ги обсъждаме и какво мислим - още веднъж и това е пример, колко сме различни хората. Светът е шарен, интересен, цветен.

# 404
Иван не виждам защо да е номиниран тази седмица, човекът се раздаде в мисията, за първи път го видяхме в добра светлина. Паранормалният само реве и е съгласен с всичко и всички, също не вярвам да е номиниран. Ако Стефан е номиниран, много вероятно да напусне в събота.

Общи условия

Активация на акаунт