BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 972
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 375
Иван се представи в доста по-приятен образ в тази мисия - вживя се, държа се супер, влезе в ролята, хареса ми.

# 376
Калин е изключително неприятен образ, много ме дразни
Елена вече е смешна с този глад за цигаро

# 377
Наистина голям риск е поел Стефчо, влизайки в тази къща. Чак жал да ти стане... Дано не се разделят с приятелката. Поне това!

# 378
  • София
Някой го е излъгал, че ще е много интересен с паранормалните си "способности" и той му е повярвал. Но всъщност са искали да го компрометират, какъв е безхарактерен чехльо и ревльо.

# 379
Той каза, че е влязал в къщата само заради канала си. Аз дори от любопитство не го потърсих, за да видя какъв му е канала. Толкова абсурдно се държи, че надали някой изобщо ще отрази канала му. Целият фокус е само и единствено върху реването му, защото той друго не прави.

# 380
Аз от любопитство погледнах едно видео от канала, но беше с една девойка и само четеше за някаква си страшна история. Стори ми се скучен контент и затворих :д

Епизодът също беше скучен. Но се чудя дали ще видим големи драми от сега нататък. Къщата в момента е наясно как стоят нещата със зрителската подкрепа и като че ли всеки си трае та да се забрави за случилото се.

Пореден неуместен коментар от Калин за клека на Сияна. Просто ги направи бързо, но формата си беше ок. Давид нито на клек, нито на лицеви опори го няма и се радвам, че Калин не видя "лицевите опори" на Давид в спалнята.

Сега ми стана ясно защо са сложили 2мата тийнове да играят тийнове - за тикток лайкове. Предполагам бб си изкараха някой лев от +20к лайка.

# 381
Иван май започва да му се нерви на милото си.... Изключително неприятен, скучен, без характерен е този Стефан.
Той и машинката му са подходяща двойка

# 382
По скоро е във силен стрес Стефан . Не може да се съсредоточи изпада в паника и я оправдава с глупости . Вероятно не е излизал често от зоната си на комфорт , т.е да не е обкръжен от близки и подкрепящи го . За това и така се впи в Иван . Не ми е забавно да гледам депресиран и дезориентиран човек под стрес. Дано му е опит не срив

# 383
Като е такъв типаж, да си беше стоял вкъщи. Поведението му е абсурдно и не съм съвсем убедена, че е от стрес. Всичко, което е показал до момента е пълен потрес.

# 384
Стефан е доста разсеян и разпилян мисловно човек. Именно това го кара да се лепне с някой, който да го води. Предполагам извън къщата този човек е г-ца Паранормална.

Много искам да го видя без Иван в къщата. Дали изобщо ще спре да реве?

# 385
Ако не е Иван да му се скара би ревял цяла седмица....
Доста глупава мисия тази седмица

# 386
Стрес, стрес, окей, ама те вече са повече от месец вътре, малко или много трябва да го е приел и свикнал, за Духчето говоря.

Разбира се, хората са различни, но в мен взе да се прокрадва мисълта, че някой го е накарал да влезе вътре ( залагам на приятелката, тя е тази от видеата, до колкото прочетох, каналът им е общ ), защото той беше като н****н още при влизането си.

Както казах, за него ми е мъчно, защото изглежда като момче, което иска да направи всички около себе си щастливи, независимо как той се чувства и какво иска.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 17:15 от Electric Papaya

# 387
  • Между гори и планини
Като няма гръбнак, така ще е!

# 388
  • София
Наистина голям риск е поел Стефчо, влизайки в тази къща. Чак жал да ти стане... Дано не се разделят с приятелката. Поне това!
Дано да издържат отношенията им, иначе изглежда добър и приятен човек.

Какъв нов съквартирант? Интересно изглеждаше промото, но не мисля, че ще има нов човек, а просто някаква нова роля ще получи някой.

Снощи ми хареса.. когато няма цирки, а има забавление - супер приятно минава, но зрителят си иска и от другото. Да видим и кои са номинирани. Иван може да си ходи честно казано, може и той да е добър човек, но е много агресивен.

# 389

Може и това да е, може да са си някакви несигурности и слабости в характера, сигурна съм, че всеки познава хора, които винаги се допитват до другите какво да правят, когато става въпрос за взимане на по-сериозно решение или заемане на твърда позиция.
Та, Стефан ми изглежда такъв тип човек, плашлив, предпочита да следва, а не да води, голям страх го гони да не се изложи или направи нещо погрешно.

Обаче, от много умуване, стана точно това и, за капак, баш към Иван се прилепи (макар последния да си има добри страни, ако успее да овладее тези гневни изблици и да се научи да говори ясно и разбираеми, би бил даже приятен).

Както казах, тъжно ми е за него, ама това е положението, ако му бях близък човек, бих си свързала с ББ и опитала да го изкарам от къщата.

Общи условия

Активация на акаунт