BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 36 056
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 990
Първи скочиха Лена и Елена и го хванаха. Естествено, че няма как да го удържат, но поне опитваха. После към тях се присъедини и Давид. Чак тогава Паранормалния се намеси. Котов си седеше на леглото - видимо не знаеше как да реагира. В последствие отиде да пази при вратата. Ебру се беше свила в ъгъла, а Калин си лежеше през цялото време.

# 991
-Сияна пак се бута на Стоянов, а той пак се прави на недостъпен. Тази жена няма ли достойнство или наистина играе игра и иска да има любовен сюжет.

И двете, дядо попе...

# 992
Не искам да съм на мястото на майката на Стоянов и да чуя цялата тирада от заплахи и агресията,която примата изсипа върху му.
Може ли с две,три думи да кажете какво Сияна е споделила миналата събота,че всички бяха разстроени и какво Давид и сподели тези дни?И двете неща ги пропуснах.

# 993
-Сияна пак се бута на Стоянов, а той пак се прави на недостъпен. Тази жена няма ли достойнство или наистина играе игра и иска да има любовен сюжет.

И двете, дядо попе...
Този разговор между двамата беше абсурден. Той ѝ казва, че не се е чувствал добре с нея, че е осъзнал някои неща за себе си, че му е по-хубаво да са си приятели, че все пак много съжалява за станалото, но така е по-добре… Тя кима, уж разбира, после се цупи, че той не искал да я целуне?!

# 994
Сияна сподели че като е била малка е била жертва на сексуално насилие и от Силвия си сменя името на сияна
Давид сподели, че е преживял подобно нещо с по-възрастна жена
Това е накратко

# 995
Стефан дали ще се оправдае, че е изгонен заради Иван? Реално и сам да беше на елиминация, щеше да си тръгне.

# 996
Стефан дали ще се оправдае, че е изгонен заради Иван? Реално и сам да беше на елиминация, щеше да си тръгне.
Ако Иван е изгонен, номинацията на Каспър би трябвало да отпадне, защото цял ден гласуват наказателно против Стиван. Не че резултатът щеше да е по-различен, ако беше сам на елиминации, де…

# 997
  • София
Май е по-належащо Калин да напусне, а паранормалния да е другата седмица, ако ги разделят с психото на елиминацията. Давид придобива лошите Калински навици, а интригите му много ме изнервят..повече от реването на льольото.

# 998
И аз предпочитам Калин да напусне пред Стефан. Той ще реве цяла седмица, но ще е по-поносим отколкото интриганта Калин.

# 999
Малко в темата, ако някой отчита негативно качество на участник, автоматично е защото симпатизира на опонента му. Или понеже Иван агресира, затова пък Стоянов и Сия/на, щото са спокойни, са умни.

# 1 000
Малко в темата, ако някой отчита негативно качество на участник, автоматично е защото симпатизира на опонента му. Или понеже Иван агресира, затова пък Стоянов и Сия/на, щото са спокойни, са умни.
Доста е дразнещо… И на мен ми обясняваха, че понеже не харесвам Сияна, то значи задължително Елена ми е любимка. 🙄

# 1 001
Да, именно, 100% ако не е едното, е другото.

# 1 002
Вътре симпатизирам само на Котов и Давид. Лена е глупавичка, но в последните 2 седмици се показва като адекватен човек. Бих се радвала ако е в топ три заедно с Котов и Давид.

# 1 003
  • Между гори и планини
Днес трябва незабавно елиминация на Стивън - Иван и подложката му ( да не кажа подлога). Защото все още трябваше да носят гащите и ги бяха свалили уж защото са легнали.
Допълнително на това трябва да се зачете и гласуването и следващия по ред - пърдящия тираджия да излезе с шут!
От там за другата седмица да останат Ебру и Елена на гилотината.
Мечтая си... Мечтите са безплатни!

# 1 004
И на мен Лена ми се изкачи в личната класация. Откакто Михаела я няма, е съвсем друг човек. Лошото при нея е, че е като огледало на човека отсреща. Попива и се държи като обкръжението си. В този смисъл, не е късно да избухне отново… Дано не, защото не мисля, че е лош човек - просто е леко глупава и податлива.

Общи условия

Активация на акаунт