BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 950
  • 1 358
  •   2
Отговори
# 1 140
Явно са и дали роля да защитава... Не проумявам как някой допуска да бъде оправдан и защитен мъж на 36 години....

# 1 141
Ох, Давид като ходи така наперено и направо падам 😂

# 1 142
Каква е картата на Давид?

# 1 143
Давид им вкара страшен филм 😀

# 1 144
Ама голям образ е Давид!

# 1 145
Не прекъсва, гледам онлайн и е пак същото. Просто некадърен монтаж в опит за усилване на ефекта.
Ванката бил по-проницателен от останалите съквартиранти. Някак си не се съмнявам в това. Laughing
Смях се с глас и от все сърце когато Стефчо рева за най-милото си.
Малоумните коментатори спирам да ги слушам и си пиша тук, по-добре ми е.
Айдееее, и Кукушев си продаде задника. Бях му сериозен фен, обаче още миналата година се отписах от канала му, защото вече си личеше как става тенденциозен и комерсиален.
А пък Ванката почти каза правилните думи, ама физиономията и останалото казваха съвсем друго.
А можеше просто да се извини. Ама той тръгна да се извинява най-напред на родителите, после на зрителите и... няма такава пародия. Да се извини най-напред единствено и само на непосредствените си жертви, а после ако иска и на останалите. Тук Калин ми хареса как каза в ефир, че не са могли да разделят Сияна. Защото всички вадят от 9 кладенеца вода, ама това е причината.

# 1 146
Не съм съгласна с Калин за пореден път. Сияна направи своя избор, просто Иван не го прие и се държи абсурдно от момента, в който стана ясно, че Сияна не иска Иван, а Стоянов.

# 1 147
  • Сф
И на Ивайла баща и беше някакъв изрод и даже май беше в затвор в Щатите ,седнала да обяснява глупости.

# 1 148
Гледам патрашкова и съм поресена от нея и разсъжденията и
...
И на Ивайла баща и беше някакъв изрод и даже май беше в затвор в Щатите ,седнала да обяснява глупости.
Никой не си избира родителите, но избира какъв родител и човек да е той
Казвам го защото мпоте родителите не са окей но се стремя да аз да съм ок

# 1 149
Вече искам Калин да си ходи,Стефан ревльото да остане.
    На Ивайла баща й май беше съден за изнасилване.
   Патрака е смешка! На всяка тенджера похлупак, все знае, все разбира.
  Калин не си е бил децата, само по дупетата. Мхм, и един мърмот .......

# 1 150
  • Сф
Гледам патрашкова и съм поресена от нея и разсъжденията и
...
Аз смятам, че предварително им раздават роли кой какво да говори и какво и кой да защитава и коментарите са им разпределени така да се каже.

# 1 151
И аз се надявам Калин да си тръгне, а Стефан да остане. Лоша работа, Калин е с 6%, а Стефан с 4%.

# 1 152
Ужас. Калин има шанс да остане Cry

# 1 153
  • София
Пак ще ни изпързалят с тия резултати и близки проценти..

# 1 154
Очаквах по-близки резултати между първите двама.

Общи условия

Активация на акаунт