BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 747
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 1 230
Хора, не мога с този Стефан, той за всичко живо плаче, усещам как едвам го издържат и съквартирантите.

Нека си мисли, че е емоционален, но истината е друга - той е емоционално лабилен и силно зависим от други хора, за съжаление, кофти такива.

И на излизане имаше заръка съм Калин, да поздрави Ванко, най-скъпото му. Боже, трагедия...

Радвам се, че Иван го натираха подобаващо, изобщо не трябваше да му дават да се обяснява, чухме само заучени фрази, в които нямаше и процент истина. Аз съм убедена, че вътрешно той много се изкефи какво видя на видеото и вярва, че се проявил като истински мъж.

Щастлива съм, че и Калин отратува, изчерпа се вече, дървен философ с още по-дървени и остарели убеждения, които удобно пробутва като чувство за хумор. Гнусар, ясно че всички вие пърдим и се оригаме, ама не го правим все едно е някакво велико постижение. Да си ходи пред жената и там да ги прави тези работи.

# 1 231
Според мен всички вътре се подиграват, макар и не гласно, на това постоянно реване.

# 1 232
Уау, не мога да повярвам. Останаха само нормалните (не казвам приятните - Стефан и Ебру още не ги харесвам).
Нормалните? Сериозно?
В сравнение със Стефани, Михаела, Иван, Калин - да, тези са нормални.
Кое им е нормалното на Стефчо кифлата, Елена дето рови по кофите за фасове или Стефан ревльото ?

# 1 233
Много ми харесва колко бързо се мени публичното мнение и как въпреки положителния вот, публиката наказва провинилите се. Първо Мина (която, ако си беше спестила някои изцепки, можеше още да е вътре за сметка на Лена), сега Калин, която просто се самозакопа с изцепки тая седмица. Браво, браво.

Вече съм направо сигурна, че Котов ще спечели и даже и аз ще гласувам така. Давид се наигра с приятелите си, иначе беше много готин.

Уау, не мога да повярвам. Останаха само нормалните (не казвам приятните - Стефан и Ебру още не ги харесвам).
Нормалните? Сериозно?
Кое им е нормалното на Стефчо кифлата, Елена дето рови по кофите за фасове или Стефан ревльото ?
Не казвам, че са готини, а че са нормални хора, а не са със социални девиации като останалите. Визитките и на 6-мата останали бяха нормални, обикновени хора са си.

# 1 234
Мен ли питате?
Защо не изписвате името й както си е ? СиЯна. Just asking 🤔
Въпросът ми е към всички, които го правят Simple Smile Забелязах го няколко пъти от различни потребители. Интересно ми е каква е причината Simple Smile

# 1 235
  • Между гори и планини
Котов е единственият който има достатъчно акъл който да не изхарчи наградата за цигари, купони и дрехи ( като някоя от кифлите), или за оборудване за търсене на духове...
Поне от това което намерих за него в интернет, има акъл и тук го показва. Богата обща култура също . И просто го делят вагон книги с останалите.

# 1 236

Вече съм направо сигурна, че Котов ще спечели и даже и аз ще гласувам така. Давид се наигра с приятелите си, иначе беше много готин.

От твоята клавиатура в Божиите уши

# 1 237
  • София
Пред дилемата Давид или Котов, избирам Давид! Котов ми е голям сухар, умен е, интелигентен е, много коректни анализи прави, харесвам го, ноо е постен и няма никакъв живец, никакъв импулс.. Не го виждам даже да се усмихва, камо ли да се смее.. сухар си е..

# 1 238
Нормалните? Сериозно?
За мен Давид не е нормален.Пръв приятел на Калин.Стефчо,пръв приятел на Иван.Нормални,ама се хлъзнали заради  сцената.Satisfied

# 1 239
И преди го казах и пак повтарям, мъжката любовна двойка и двамката под ръчичка при психолога. Единият да си лекува агресията, другият - лабилността. Направо Лоурел и Харди(ама те са веселяци) по скоро Пижо и Пенда единият вряка само, другият цвили от рев. Картинка бяха.
Изобщо нямаше никакво чувство на съжаление в нескопосаното извинение на Ванчо. Той си се харесва такъв какъвто е и ще си продължи по същият начин.

# 1 240
Хора, не мога с този Стефан, той за всичко живо плаче, усещам как едвам го издържат и съквартирантите.

Хора, представете си да му вкарат Бил Мъри, какъв Niagara Falls ши са отприщи.

# 1 241
@diziler, по възможност в следващата анкета сложи въпрос Давид срещу Котов, интересни ще са резултатите. Освен, че ще има и обща анкета за фаворит, както е редно за финална седмица.

Редактирам се, две ще са.

# 1 242
Давид е добряк и има нужда от тези пари, така че е окей да спечели, но смятам, че Котов има повече качества и играе играта.

# 1 243
Това не е социален патронаж. Всеки има нужда от пари

# 1 244
"Настройваше ли хората един срещу друг в къщата?"
"Кой?Аз?Нйе!"

Общи условия

Активация на акаунт