BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 708
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 1 290
Последен ден възможност да гласувате в анкетата. Обобщени резултати: късно вечерта Wink

Да, фризьорът ми е сириец и се казва Сафаа. Иначе му казваме "Сафи" Wink

# 1 291
  • SF
Иван категорично влезе в Къщата с намеренията да бъде избора на всички жени, възхита за камерите, респект за мъжете!
И още в първите опити удари на камък. Слабичкото, тихичкото момче му взе хубавото момиче из под носа. Вариант 2 Мина също категорично му се врътна и това даде път на злобата, завистта и агресията.
Напусна с незаслужен реверанс, като му дадоха шанс да се обяснява и да се извинява изкуствено.
Но играчът за пред камерите беше изигран от участниците.
А Калин хал-хабер си няма за първите дни на Иван в Къщата с огледалата. Калин може само да се уригва по темата.

# 1 292
А ако за един човек можеш да кажеш, че е супер умен, но е гад? По принцип говоря. Давид има и доста други качества. И прителството му с Калин(даже силно казано приятелство, чичката ходеше по петите му) изобщо не определя него като човек.
По кое съдим, че Валентин е гад?
За мен той е най-стойностният човек в тази къща.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 11:41 от AriaNovaKaq

# 1 293
Предвид какво е написала (че е много нервна) подозирам, че визира точно, че отива да снима подкаст с Иван. За съжаление. Този трябваше да го изгонят без изобщо да му дават възможност да се обяснява.
То като му дадоха такава възможност в началото на съботното предаване все едно имаше някакъв ефект, че и друга да му дават. Първо, гледаше ужасно лошо, без никакъв срам или разкаяние, въпреки че каза за срама. Уж го бил изпитвал. Ами не си личеше, никак. Второ, вместо да каже, че се е изложил, говореше за себе си като за друг човек - "бил съм еди какво си, може би съм си мислел...", дрън-дрън-та-пляс, т.е отново не поема отговорност поведението си. Трето, вместо да каже, че съжалява, ей така, от кумова срама, той обявява, че бил готов за публичния линч. Демек си е прав, ама е готов да поеме вината. Четвърто, тръгнал да се извинява на родителите на Стоянов, защото разбирал КАК ИЗГЛЕЖДА в техните очи стореното от него. Тоест на него отново не му дреме приоритетно за действията му и причинените от тях вреди най-вече над Стоянов и Сияна, но е загрижен за това как било изглеждало. Така че, да, трябваше да му набият шута без право на обяснение и то много преди последните събития.

# 1 294
Валентин за мен притежава доста повече качества, които са достойни от това, което другите показват. Давид е добро момче, обаче дали от езиковата бариера или от това, че е на 20, трудно може да ги покаже.

# 1 295
За мен Давид си остава фаворит. Котов не е лош, но често тръгва с рогата напред, което не е ок. Трябва да се научи да подбира битките си. Малко като ChatGPT ми е. Говори правилно, но не може да разбере човешкото. Освен това ми направи лошо впечатление, че като онзи психопат скочи да бие Стоянов, Котов се вцепени и не се намеси, ами гледаше как Лена, Елена и Давид се опитват да го спрат. После явно се усети, че трябва да направи нещо и отиде при вратата.

# 1 296
  • софия
Моят фаворит е Котов, но не знам дали ще гласувам. Много рядко го правя.
ББ не е социална служба и е хубаво да бъдат стимулирани хора, които показват комплексни положителни качества, с което да бъдат някакъв пример.

# 1 297
АриаНова, нищо не си разбрала. 😉 Нали съм писала, че говоря по принцип, ако човек трябва да избира между двете възможности. А не че Вальо е такъв. Приятно си е момчето, само малко самовлюбен. Според мен.

# 1 298
Пуснали са промо на интервюто с Иван. Това неговото било експресивност… Мда, добре.

Аз съм пас и няма да гледам днешния подкаст. Не ми се слуша как се опитва да се оправдава и изобщо не трябваше да го викат. Такива маймуни не разбират от дума - единственото решение е пълен игнор.

Успех да си намери участия след изцепката. Той трезвен е агресивен, представям си какво ще е след няколко питиета в дискотеката. Пък може и да съм в грешка - може да е по-спокоен като започне пак да зоби. 

https://www.facebook.com/share/v/17fY7rs1cy/?mibextid=wwXIfr

# 1 299
  • София
Ебру нали му каза, че предишната вечер е бил пийнал..пък не е имало изцепки. Значи, като пийне е по-спокоен, а след като изтрезня пак стана заядлив и агресивен.

# 1 300
Ебру нали му каза, че предишната вечер е бил пийнал..пък не е имало изцепки. Значи, като пийне е по-спокоен, а след като изтрезня пак стана заядлив и агресивен.
А, не се знае. Котов нали изкоментира, че е имало няколко в рамките на 24 часа… На нас ни излъчиха само най-голямата.

# 1 301
  • София
Да де, ама не се знае дали става въпрос за същата вечер.

# 1 302
" Аз съм Ванко едно ъъааъъ и съм мъжкар номер едно ъъааъъ.
Слушайте ся няма да ви крещя,
Слушайте ма ся или ще започна да крещя ъъааъъ, кът ни ма разбирате шишарки да събирате ъъааъъ.
Във Варна на морето шъ прайя джъмборето, още от сега няма места ъъааъъ и  да искате няма да ви стиска в тъмното да ма срещнете ъъаъъ. Голямата сестра мята ми коса ко са прай,че не разбрала тънките детайли не видяла ъъааъъ."

# 1 303
  • somewhere near the sea
АриаНова, нищо не си разбрала. 😉 Нали съм писала, че говоря по принцип, ако човек трябва да избира между двете възможности. А не че Вальо е такъв. Приятно си е момчето, само малко самовлюбен. Според мен.
Не споделям, че Валентин е самовлюбен( нарцисист).  Ето какво казва психологията за този тип хора:
– Имат желание да доминират над другите.
– Мразят да показват емоциите и чувствата си.
– Установено е, че мъжете са по-склонни да бъдат нарцистични, отколкото жените.
– Смятат се за по-атрактивни физически в сравнение с другите хора.
Мисля, че Стоянов отговаря доста повече.
Той флиртува с огледалото, грижи се за външността си. Не смее да се обвърже със Сияна, защото отвън очаква вълна от поклоннички.
Валентин осъзнава къде му е мястото в цирка.

# 1 304
Стоянов за мен е единствено суетен - нарцис, а не нарцисист, а Валентин просто е информиран и си отстоява мнението, което пък го прави абсолютната противоположност на Ревльото.
Нарцисизмът се изразява и в манипулации и липса на емпатия, честно казано не съм видяла тук такова поведение в чистата му форма, само прояви от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт