💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 712
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 695
Не стават за прехласване, да. Кое е неясно?
Масата фенки трябва да има някой за боготворене, някой съвършен едва ли не. Избраният. В този сезон е Калин.

# 1 696
  • София
Ами аз не се прехласвам по тях, харесвам ги като участници със съответните умения в конкретния формат, това не е конкурс за красота. Ти какво харесваш в Миро в такъв случай? Играта, външния вид, интелекта? Защото той с нищо от трите не блести, другите поне на терен са машини.

# 1 697
Не ви ли се струва,че Феномените доста са се ошишкали на Резиденцията. Като гледам Лапунов,Сашко,Ръждавичка, та и наш Калинчо,боя са загладили косъма

# 1 698
Не ви ли се струва,че Феномените доста са се ошишкали на Резиденцията. Като гледам Лапунов,Сашко,Ръждавичка, та и наш Калинчо,боя са загладили косъма

Ами в петък в епизода казаха, че като няма какво да правят - цял ден ядът.

# 1 699
Как са Игрите в другите страни? Има ли такива наказания? Ами не е редно силни хора, атлети, да изпосталяват и да търпят такива наказания и унижения.
Достатъчно е да ги лишават от удобства и комфорт, например кафета, цигари (не знам пушат ли), басейни, шезлонги, но гладът е прекален, както и спането на комари и влага. Няма как да са конкурентноспособни на останалите.
Ако го правят за шото, на мен лично не ми е никакво шоу да ги гледам с изпити лица и всички с рани.
Както и да им се дават салами с консерванти и сол, шоколади, вафли и подобни боклуци. Хеле пък след галадуване.

И, да, знам, това е играта, който иска да не ходи, ама... не са равнопоставени и това не е изпитание на волята.

# 1 700
Аз имам чувството, че на тази Резиденция нон стоп ядат. Все някой нещо дъвче, нормално е да се ошишкат. А и някаква реакция на тялото е според мен. Стоят няколко дни гладни, после са в изобилие, след това пак глад и пак изобилие. Организмите им също не знаят как да реагират и трупат запаси за следващия глад.
Моето сърце принадлежи на Момчил. Това е моят топ любимец за изгледани шест сезона (започнах от трети да гледам). Просто много ми харесваше този младеж - като представяне на арената, като поведение, като изказ.

# 1 701
Аз имам чувството, че на тази Резиденция нон стоп ядат. Все някой нещо дъвче, нормално е да се ошишкат.

То това е скритият капан на резиденцията, да се види кой ще се контролира и кой няма.

# 1 702
  • София
Единствено Гого се захрани както трябва и опитваше да кара и другите, но не удържаха. Започваше с плодове, после не знам как, но той има опит и съм сигурна, че се е справил. Останалите... От вратата за надениците и нутелата, и после само подочуваме някой да се оплаче от проблеми с корема. Как няма после с месеци да си лекуват последствията от участието.

# 1 703
И на мен Момчил ми е фаворитът за всички сезони.
И сега Калинчо. Широко скроен човекът, над нещата, не се взема насериозно, нито пък другите. Отвреме на време се пули и мълчи: " Не разбрах много какво стана, ама карай..."
А пък че Мирелка била най-красивата - имала съм някакъв контакт наживо с нея и съм леко скептична към мнението.

# 1 704
  • Варна
На живо или не, си личи, че Мирела е красива.
На мен много ми харесва и съм жена, не мъж.
Ами аз имам много любимци. Гого, Жорката, Рълев, На Филип не мога да му простя финала 😃

# 1 705
  • Някъде там...
Чак пък омраза към Мирко... Факт е, че не ми е приятен никак и редовно имам повод да му сипя, но омраза е много силна дума. На едно ниво ми е с други неприятници от настоящия и минали сезони.
В интерес на истината единици са били толкова харесвани от публиката, има сезони без "боготворен" участник. 6 например.
Който не е искал да бъде обсъждан, да не е влизал в Игрите.

# 1 706
  • В Града на липите
За какво да го мразим Миро? Нищо не ни е направил.
Ние даже сме мили. Точно слушам Надкаста и Неделчо въобще не беше мил  Grinning
Все си мисля че можеше и да го харесаме, примерно като Траян, ако не се получи малко пренавиване в хвалбите за него, когато още нямаше за какво Simple Smile
И все пак всеки има право на своите фаворити и на мнение.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 21:52 от hrissi_sz

# 1 707
И аз съм я виждала Мирела - ами красива е. Коя е по- от нея?

# 1 708
Миро отнася много хейт, което не е баш еквивалент да мразиш някого каквото е значението на думата, а по-скоро неодобрение към някого. Първо, защото е много незабележим като личност, един флегматичен като говори. Калин примерно е спокоен също, но не бавен и има живец в очите. Мирко е с поглед на тъжен санбернар, може би се дължи на това, че е с 10 години по-голям или просто си е флегма. Второ, защото влезна в грешната коалиция. Приятелството с Томи, съответно с Радостина и всичките схеми срещу Ивайло буквално поставят Миро в кофти светлина. Но очевидно той е съгласен с това и става още по-кофти в очите на зрителя. И трето, на база предните две се появява Павел, който не спира да го хвали. И Миро вече става много нехаресван, анти герой направо.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 23:41 от Ели-Мели

# 1 709
Чакайте сега ,че едно нещо не мога да разбера Миро Канадски с какво е заслужил таз любов в Игрите та чак и победител да става ?Май забравяте как влезна в игрите .Траян го отнесе като куцо пиле домат😂Заслужавал да бъде шампион?С какво точно се е доказал?С бутането на продукцията ли?По това гледам е първенец определено  ,и да се крие като мишка.

Общи условия

Активация на акаунт