💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 715
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 680
  • На Изток от Рая
Ако някой не е гледал последния Надкаст и се пази от спойлери, да не го гледа. Коментираха спойлер/слух за евентуален победител, който и аз без да искам прочетох на едно, две места. Пазих се тази година, спрях да чета спойлерната тема малко преди старта на предаването, видях само участниците и някоя и друга снимка, но тогава още не се коментираше победителя

# 1 681
  • София
Фифо и Гого на сезон 7 😎

# 1 682
  • София
По-скоро Гифо и Фого на сезон 7 Simple Smile)
Снощната битка си беше забавно шоу. Дино май реши, че Полипенко с някакъв италиански произход, защото коментираше с такъв акцент. А накрая само се питах на кого се падна изтъркулилото се кюфте Stuck Out Tongue

# 1 683
Сигурно го е дал на Пекин Joy

# 1 684
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Мен специално Калин много ме кефи и ми е фаворит не заради сините си очи и т.н., а защото
според мен е приключенец, над неща е като лайкове, пози във фейса, безумни клипове в тик ток и прочие
жалкарски истории като масовката участници  от миналите сезони. Не всичко му е на всяка цена, човека е
влязъл заради тръпката, адреналина, изпитанията и да тества колко е издръжлив психически
и физически. По мое скромно мнение засега се справя перфектно. Има си живот и приятели
момчето и извън шоуто и за него това е просто страница от живота му, а не книгаТА. Старите
участници (повечето) са ми толкова увъртяни, постоянно мелят едно и също "а, ти помниш през каменната
ера, когато участвахме еди кой си какво беше направил и аз еди как си реагирах". На никого не му пука,
досадни са, изтъркаха се, явно това им е единствената интересна случка в живота. Почнаха се едни
под и над касти, едни треньорски тъпотии, едни коментаторски кариери, еми за мен вече са скучни и
неадекватни тези постоянни занимавки с ИВ и другите реалита.

# 1 685
Не съм фенка на Мирослав,  но някак цялата излизаща се  омраза върху него ми идва повече. Поне от показаното към момента. Просто е безличен и безинтересен.
А това, че Ръждавичка няма чувство за хумор, въобще не съм съгласна. Има много тънко чувство за хумор и публикацията в инстаграм си е много забавна.
Карате ме в тази тема да защитавам хора, които не са ми фаворити...

# 1 686
  • На Изток от Рая
Чак пък някой да мрази Мирослав, не съм усетила такова нещо. Просто на повечето ни е безличен и безразличен. Само Дяволчето му е върл фен, явно вижда в него нещо, което ние - не, ама пък всеки е свободен да си харесва, когото иска все пак.

# 1 687
Ако някой не е гледал последния Надкаст и се пази от спойлери, да не го гледа. Коментираха спойлер/слух за евентуален победител, който и аз без да искам прочетох на едно, две места. Пазих се тази година, спрях да чета спойлерната тема малко преди старта на предаването, видях само участниците и някоя и друга снимка, но тогава още не се коментираше победителя

Баш коментираният е победителят! Да не се правят на ощипани госпожици в Надкаст. Не го гледайте (това към хората не обичащи спойлери)!

# 1 688
Не мисля, че някой тук мрази, когото и да е. Има недолюбвани участници, заради характера и играта, които са решили да покажат, но омраза е твърде силно негативно чувство, че някой да го изпитва към лице от екрана. Миро е безличен, поне за мен, справя се прилично на арената, но дотам. Настроенията към него дойдоха (не са се обръщали, защото никой нямаше впечатления за него) главно от админа (с цялото ми уважение, разбира се), който се опитваше да ни убеди в силата и комплексността на Миро, но доведе до обратния ефект, подсилен от потребителка, която ни нахока, задето не харесваме толкова скромен и интелигентен участник и как не сме на нивото му, затова не го разбираме. В противен случай, нямаше да се сетим, че е там, за да пишем.

# 1 689
Аз съм от харесващите Мирослав. Всичко си му е наред, от до.
Харесвам и Александър заради дар словото, просто се различава от масата.
Но и двамата не са особено харесвани в темата, затова избягвам да ги коментирам.
Не разбирам прехласването по Гого, по Момчил, по Калин. Последният поне е красив, та донякъде е оправдано, ама другите двама хич не ставаха.

# 1 690
Фифо и Гого на сезон 7 😎

Хаха, много са готини! От сърце се смях! 😁 А, най-вероятно и те като са се гледали 😁

# 1 691
  • София
Дино много я хвалеше на терена, Полипеко, накрая на блатото вика оная танцьорката. От вълнение по кебапчетата й забрави името.
Битката снощи ме забавлява добре. Хареса ми.

А аз много се смях как невярващо Пекин попита "На Полипенко ли заложи??", явно не можа да повярва, че тя им е донесла вечеря. Grinning

# 1 692
  • Буркина Фасо
ами разбрали са се да победи Пропиленко за да намерят начин да ги нахранят.  Simple Smile
докато се изигра играта скарата беше готова.  ако другата беше победител нямаше да започват печенето
на кебапчетата и кюфтетата.

# 1 693
  • София
Гогол и Момчил не ставали, но пък Калин поне бил красив...
Мирко вечно е на сянка зад нечии гръб, той затова е и толкова бял. Аз лично го видях за пръв път тогава, когато редеше корабния щурвал почти час.

# 1 694

Синхроните за седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт