💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 718
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 665
....
 Може и да се бъркам, но за първи път виждам участник, който е толкова далеч от „балона“ на Игрите.
...
Хахахаха, подозирам, че той може и да иска да е далеч от "балона" на Игрите, но е вътре с двата крака иска или не иска. Един постинг свързан с игрите постна момчето във Фейсбук и то стана страшно от фенки. Във фейса по-зрелите, в тик-ток по-младичките. Бедно ми е въображението да си представя какви съобщения получава на лични, по телефона и т.н.
Помня преди три години на един лайф Алекса прочете някои от нещата, които Гого тогава е получил и ми се изправи косата!

# 1 666
Явно Калин не се блазни от това да е известен и да става инфлуенсър. Очевидно е човек, който е влязъл за приключението в Игрите, а не да събира последователи в ИГ. Щото доста хора след Игрите успяват да монетизират участието си и да се заяват на "звездния" небосклон.
Явно и Калин не е от онези типични спортисти с прословутата „спортна злоба“. Той си е повече приключенец (Туджаров беше дал определение за него той си е такава супер силната жилка която не хоидла на фитнес или някакъв спорт а от много малък се занимва с определени дейностти които по този начин са му развили физиката нещо като Шопа със канукаяка за това е толкова силен . е вижте Иван се готви 4 год с Кросфит и тн и нищо не направи Ивайло на 44г го смачка). В канала му в YouTube има клипове от преди повече от 10 години — още като 15–16-годишен, заедно с други деца, пътуват с БДЖ, ходят по различни места, скачат от скали, влизат в изоставени сгради, бункери и се катерят по високи места(което е доста интересно защото знаем че децата на тая възраст други неща ги интересуват все пак побертета и тн).
Това си му е в характера — той е там за приключението, знае, че това е просто игра, и не го приема на всяка цена.
А относно славата — тя няма как да дойде, ако не си интересен човек. Това е. И честно казано, точно това ме дразни у Чакала – как все повтаря, че вече никой не прави последователи. А в техния сезон дори участници без много екранно време – като онази, която отпадна първа, Гайтанов, Куков и други – си набраха доста последователи.
Причината е проста: на хората им писна да следват все едни и същи лица от новите сезони. Сега се следват интересните и различните – затова най-много последователи имат Калин, Дино, Чикагото, Радостина, Ръждичката, Александра, а дори и Томи вече има около 17 хиляди по някаква причина.
Публиката просто търси личности, не само участници от „Игрите“. Преди беше друго – следваха всеки, който се е появил на екрана, дори жената на Вальо от сезон 3, която отпадна още първата седмица. Реално след сезон 5 започна спадът – дори Туньо, който беше доста видим, почти нямаше последователи.Иначе гледам съм лайфовете на Лапунов и той каза за Калин че той си е такъв в живота интровертен човек и тн има такива хора за съжаление не са приети ок сред масовката викат диваци и тн.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 11:45 от Mane007

# 1 667
Това че Калин не ходи на събирания не значи, че тези които ходят са лоши и меркантилни хора, които искат само да са известни.
Този Калин светец го направихте. Grinning
Децата също биха искали да го видят, но той и на тях отказва.
Явно просто социално си е отшелник. Лошо няма.
Но няма лошо и в това другите да се събират, веселят или да ходят на различни социални инициативи.
По-добре да рекламират спорта сред децата, а не да гледаме агресивни батки как заплашват по-слаби от тях в ефир и разни платени к*рви да говорят за 20 хилки издръжка на месец, а те да не работят и да чакат всичко наготово.
В това отношение Игри на волята е много по-добрия пример за децата.
Последните неща са много правилно казани от теб.Колкото до Калин никой не го изкарва светец,но е факт че човека си има живот извън игрите който предпочита от това постоянно да се снима и да купонясва, и явно предпочита  да си го прекарва с неговите  си близки и хобита които има .Това е което казахме.Колкото до това дали отказва да се снима с деца, и т.н ние няма как да знаем и от това което виждаме и от характера който показва в игрите силно се съмнявам да е така..

# 1 668
Аз кога съм казала, че е лошо да се събират и да се снимат? Въобще не го изкарвам Калин светец. Но хайде да не се правим, че тези безконечни постове и сторите на участниците не са с цел последовстели и да се покажем. Като цяло те могат да се събират и забавляват и без да си пускат сторита, нали? Хората толкова са се побъркали с тези социални мрежи, че Калин, дето се "крие", ми е направо глътка свеж въздух от цялото това позиране за лайкове. Иначе съм съгласна, че определено една Ръждавичка е по-добрия пример от разните компаньонки, дето гастролират в съседни предавания.

# 1 669
  • София
Аз не видях негативно отношение към участниците, които се събират, напротив, радваме им се! Аз им се радвам, усмихнати млади хора, които се забавляват, браво.
Те си знаят какви са им отношенията, дано са си останали близки!

# 1 670
  • София
Окей, стискаме си ръцете значи Simple Smile
Не съм ви разбрал явно.

Прогнози ; плюс/минус

За следвашата седмица:
1) Лечители на Резиденция
2) Капитани: Мирослав и Лапунов или Томи и Калин (очаквам директна елиминационна капитанска битка и в зависимост от това каква ще е конфигурацията от капитани, Томи или Лапунов да си заминат)
3) В края на седмицата ще си замине Феномен и по-точно: Кристиан

Генерални прогнози:

Тук нямам почти никакви промени спрямо миналите седмици и очаквам и до финала да нямам, но хайде да не се заричам...
Не виждам какво може да бутне тройката ми финалисти: Ръждавичка, Калин и Мирослав с победител Миро.
Топ 5 ми е бетон с Чикагото и Д-р Пекин
Топ 8 го допълват Траян, Николета и Александър -> тук вече имам някои съмнения
Топ 10: Дино и Радостина ; може и Сапунджиева вместо един от двамата

+/-

++
Ръждавичка
Вече спокойно мога да кажа, че си имам нова топ любимка от всичките 7 сезона!
Ръждавичка ми е твърдо на 1 място от всички жени участвали в Игри на волята България. Blue Heart

+
Чикагото, Мирослав, Лапунов и Калин
Но Чикагото ми е над останалите. След това е Миро, след това Лапунката и накрая Калин, т.е. редът на изписване има значение!

= / +
Николета, Александър и Траян

=
Радостина и Д-р Пекин

= / -
Дино, Сапунджиева, Томи, Ивайло и Кристиан

-
Нямам!

--
Нямам!

# 1 671
  • Bayern
Ръждавичка се бъзика с Миро и Томи... 🤣
Легендите гласяли вика, а вижте и стрелките, хахахаха

Скрит текст:
Доста постна шега от страна Ръждавичка.
Ръждавичка няма чувство за хумор. Тук идеята е да  тагне още някой, за да трупа лайкове. Евала на Калин, че има живот и извън Игрите Blue Heart Blue Heart Blue Heart

# 1 672
Най-хубавото от всичко е, че Мирко има един верен и върл фен.

Резервацията - зелена.
Капитани Чикаго, надявам се да не пуснат капитанството.
Лапунов за сините.
Чао ще е Кристиян или Десислава.

Най-много искам Радостина и Николета, ама викат, че били силни Grinning

# 1 673
Подозирам, че за останалите участници Игри на волята е наистина голямо приключение – нещо страхотно, авантюристично и невъзможно за повторение. За тях това вероятно е най-екстремният спомен в живота им – нещо, което в ежедневието няма как да им се случи. Затова си припомнят всеки миг и търсят близостта на хората, с които са го споделили.

Калин обаче е съвсем друга бира. Той е прекарал целия си живот екстремно и търси близостта на онези, с които е бил по експедиции и екстремен рафтинг, изследвал е пещери и ледници, катерил е сгради. Една и съща група хора присъства във видеата му от десетина години. Калин е приключенец, който се чувства на място единствено в своя тесен кръг от екстремни хора.

Изказва се лаконично, спокоен е, не обича да привлича вниманието върху себе си. Изобщо — кошмарно неподходящ за телевизия. Но точно това негово нежелание да се бута и натрапва на аудиторията го прави толкова интересен и симпатичен. С тази външност би могъл да е самовлюбен фукльо, а той си е просто готин и скромен. Тотално лишен от суета – не съм сигурна дори дали знае за какво служат слънцезащитните кремове или четките за коса. 😊

На останалите очевидно не им е приятно, че той събира толкова внимание без никакво усилие. Те се надпреварват да се изкарат по-добре представили се в Игрите или принадлежащи към „по-доброто“ племе или коалиция. Всеки си мисли, че е по-силен, по-адаптивен, по-мислещ играч. А той просто е себе си — лежерен, ухилен, не се взема насериозно.

Ами, нямало е по-стойностен участник в Игрите. Като го видя как си катери баирите, изказва се с две думи и дори не иска да се снима, интровертната ми душица направо пее — защото се разпознава прекрасно.

# 1 674
Може ли някое гифченце на Калин от петък, когато са с Николета сутринта в леглото преди елиминацията Grinning

# 1 675
Подозирам, че за останалите участници Игри на волята е наистина голямо приключение – нещо страхотно, авантюристично и невъзможно за повторение. За тях това вероятно е най-екстремният спомен в живота им – нещо, което в ежедневието няма как да им се случи. Затова си припомнят всеки миг и търсят близостта на хората, с които са го споделили.

Калин обаче е съвсем друга бира. Той е прекарал целия си живот екстремно и търси близостта на онези, с които е бил по експедиции и екстремен рафтинг, изследвал е пещери и ледници, катерил е сгради. Една и съща група хора присъства във видеата му от десетина години. Калин е приключенец, който се чувства на място единствено в своя тесен кръг от екстремни хора.

Изказва се лаконично, спокоен е, не обича да привлича вниманието върху себе си. Изобщо — кошмарно неподходящ за телевизия. Но точно това негово нежелание да се бута и натрапва на аудиторията го прави толкова интересен и симпатичен. С тази външност би могъл да е самовлюбен фукльо, а той си е просто готин и скромен. Тотално лишен от суета – не съм сигурна дори дали знае за какво служат слънцезащитните кремове или четките за коса. 😊

На останалите очевидно не им е приятно, че той събира толкова внимание без никакво усилие. Те се надпреварват да се изкарат по-добре представили се в Игрите или принадлежащи към „по-доброто“ племе или коалиция. Всеки си мисли, че е по-силен, по-адаптивен, по-мислещ играч. А той просто е себе си — лежерен, ухилен, не се взема насериозно.

Ами, нямало е по-стойностен участник в Игрите. Като го видя как си катери баирите, изказва се с две думи и дори не иска да се снима, интровертната ми душица направо пее — защото се разпознава прекрасно.

Много добре казано! Всъщност бяха бъзикали Лапунов в TikTok дали Калин изобщо може да говори, и той беше отговорил, че Калин си говори – просто само когато има какво да каже. Не е от хората, които участват в разговори, които не ги интересуват или не ги засягат. Просто не обича празните приказки.
Реално за него цялото приключение в „Игрите“ е като един летен лагер – място, където да се запознае с нови хора, да се позакачи с момичетата 😄 и да си създаде спомени. Не го приема като някакво съдбовно състезание или „мисия на живота“.
Според мен дори нямаше да тагне „Игрите“ в биото си в Инстаграм, ако не беше задължително по договора. И да, и на мен ми е направило впечатление, че когато го тагват в сторита или постове, той почти никога не ги репоства – нито от официалната страница на предаването, нито от други участници. Обикновено качва само, когато има някаква по-голяма победа или ако някой по-близък го тагне – като Лапунов, Ръждичката или Миро, например.
Иначе повечето участници пускат снимки от игрите, дори когато са загубили – примерно  от играта с кръста, пускат снимка където са паднали втори, и под нея дълго описание как „седмицата била изпитание“, плюс някоя филмарска песен за фон. Или пък тези, които отпадат след 2–3 седмици, веднага качват постове, профилни снимки пък цялото време са били на блатото или 2 седмица са били само в играта с  и продължават да се „милкват“, че са били част от шоуто – като Тянко или онази Гергана например.
Затова е приятно да видиш млад човек, който не е обсебен от социалните мрежи и последователите, а ги използва като личен дневник – качва си нестандартни неща, а не поредната снимка от дискотека или с новата кола.
Между другото, брат му изглежда по-отраканият от двамата. Би било интересно, ако той участва в сезон 8 – физическите им данни са сходни, така че би се справил доста добре но като характер би било интересно как би бил приет .

# 1 676
  • somewhere near the sea
Стана ми мъчно за "баничарите". Значи когато в предишни сезони намираха джанки и глогинки, ядяха и сурово жито от полето, нямаше нищо нередно. Сега като са намерили банички, наказват ги. Нещо не ми е съвсем така...

# 1 677
Снощи май за пръв път гледам кастинг битка с толкова интерес и вълнение. Заради уникалния коментатор, прекрасната Пелипенко и нахъсаната й конкурентка. По едно време Павел се усети, че май е излишен и Дино го засенчва. Много, много се забавлявах. Пелипенко е уникално красива и се раздаде момичето. Да, падна й кръвната захар по едно време. Всеки спортист знае, че когато свърши глюкозата в кръвта има едни десетина минути, в които тялото трябва да превключи на запасите от гликоген в черния дроб. Лошо ти е, нямаш сили, но трябва да не се отказваш. След десетина минути ставаш машина, нямаш умора. Радвам се, че Пелипенко не се отказа и продължи, заслужена победа и имаше кюфтета и кебапчета за Дино и зелените. Абе, готин епизод. Ако по някаква причина трябва да сменят Павел като водещ, да потърсят Дино. Simple Smile

# 1 678
Да, Дино беше очарователен! Такива лафчета пускаше, толкова естествено му идваше да й се радва на Гордиенко, да я хвали, да я нахъсва. Това друг ако беше на негово място, нямаше да му се получи.
Бях сигурна, че накрая ще я прегърне, вдигне и разцелува, а на снежната кралица сърце не й даде да му се ядоса, а дори й стана мило.

# 1 679
Дино много я хвалеше на терена, Полипеко, накрая на блатото вика оная танцьорката. От вълнение по кебапчетата й забрави името.
Битката снощи ме забавлява добре. Хареса ми.

Общи условия

Активация на акаунт