💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 725
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 650
Ама разбира се,че Пенелова ще е в списъка.
"Много можещата" с 2 загубени кастинг битки и елиминирана още на първата й елиминация. Помня,че спечели веднъж една капитанска (дадоха й четка за зъби и паста).

# 1 651
Участниците се бяха събрали в Лясковец, а Калин беше на Лакатник и катереши планини с някаква голяма група хора. Справка - Инстаграм.

# 1 652
Ръждавичка се бъзика с Миро и Томи... 🤣
Легендите гласяли вика, а вижте и стрелките, хахахаха

Скрит текст:
Доста постна шега от страна Ръждавичка.

# 1 653
Пелипенко е топ красавица, от А до Я.
Не виждам да се е окепазила както много други, дори да има някакви намеси.
Не е от най-силните, ама не е и супер слаба както поне 50% от жените взимали участия до сега .

# 1 654
Много ме кефи Калинчо.Има си свой живот,приятели ,преживявания извън игрите и тези "приятелски сбирки".Вижда се тук там с някои ,но определено момчето си има живот и това не му е преоритет .

# 1 655
  • София
То и влизането на Калин в Игрите е същото - без предварителна подготовка, без планове за коалиции и без желание за победа на всяка цена. Момчето си знае възможностите и не е дошъл да играе по свирката на продукцията. Което още повече ми затвърждава усещането, че няма да спечели той.

# 1 656
  • Bayern
Дино хем кебапчета ще яде, хем намаза да прегърне Пелипенко, хареса си я доста. На мен Пелипенко като фигура също много ми допада, стегната, тренирана, където трябва си има извивки, краката и са стройни и дълги, абе мацка си е.
Мирелката и Пелипенко. Това са истински класните хубавици на Игрите досега. /женско мнение/
Съгласна съм. Мирела дори ми е една от най-красивите българки, които съм виждала!!!

# 1 657
Коя е тази Деси (с Пелипенко)?

# 1 658
  • Sofia
Коя е тази Деси (с Пелипенко)?
Мисля, че е тази.

# 1 659
Участниците се бяха събрали в Лясковец, а Калин беше на Лакатник и катереши планини с някаква голяма група хора. Справка - Инстаграм.

Като си има планове — нормално. Може и просто да не е бил поканен, макар че Коеджикова е казвала, че много харесва Калин. Но да, и други участници ги нямаше – нито Дино, нито Доктора, нито Манчев и т.н. Нормално е – всеки си има работа и личен живот. Само в сезон 3 и 4 беше различно – тогава участниците използваха всяка секунда да са заедно.
След сезон 3 и 4 обаче сякаш това се промени. Тогава беше пикът на сближаването между участниците – по цял ден бяха заедно, помня още лайфовете на Туджаров и Неделчо в Инстаграм. След сезон 6 вече го няма това усещане, че „Игрите“ са целият ти живот.
Особено при Калин се вижда – той се появява тук-таме с някой, но не влиза често в лайфове, рядко пуска постове или сторита, свързани с предаването. Не коментира нито участници, нито публикации, където е тагнат. Просто си прави своите неща. Може и да се бъркам, но за първи път виждам участник, който е толкова далеч от „балона“ на Игрите.
Обикновено дори тези, които отпадат първи и почти никой не ги помни, качват мотивиращи постове, участват във фен срещи и събирания. Докато Калин, който е почти сигурен финалист и е прекарал доста време в играта, изобщо не изглежда да се вълнува от това. Наистина е необичайно – все едно не иска да се „върти“ само около така наречения кръг от "съучениците или колегите от университета," (интересна метефора знам хд)а си държи на своя кръг от хора.
Между другото, в един лайв Гизем беше казала, че е канила Калин да се виждат, но той отказал, защото бил зает – щял да ходи да се катери с брат си. Явно това му е приоритет.
Интересно е и друго – май само Калин не е ходил в къщата за гости на Кристиян.

# 1 660
  • София
Сещам се, че ги виждах заедно в Ст.град, Деси я познах, но Пелипенко не, понеже беше с качулка. Чакаха на светофара, но не бяха хванати за ръка или нещо подобно. Носеха спортни сакове, явно отиваха на тренировка..

# 1 661
Явно Калин не се блазни от това да е известен и да става инфлуенсър. Очевидно е човек, който е влязъл за приключението в Игрите, а не да събира последователи в ИГ. Щото доста хора след Игрите успяват да монетизират участието си и да се заяват на "звездния" небосклон.

# 1 662
  • София
Голям купон са си спретнали, браво!
"Легендите гласят" вика, благодарим , че ни наричате ЛЕГЕНДИ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 663
  • София
Това че Калин не ходи на събирания не значи, че тези които ходят са лоши и меркантилни хора, които искат само да са известни.
Този Калин светец го направихте. Grinning
Децата също биха искали да го видят, но той и на тях отказва.
Явно просто социално си е отшелник. Лошо няма.
Но няма лошо и в това другите да се събират, веселят или да ходят на различни социални инициативи.
По-добре да рекламират спорта сред децата, а не да гледаме агресивни батки как заплашват по-слаби от тях в ефир и разни платени к*рви да говорят за 20 хилки издръжка на месец, а те да не работят и да чакат всичко наготово.
В това отношение Игри на волята е много по-добрия пример за децата.

# 1 664
Абе според вас кои хора от този сезон ще поканят за All stars според мен със сигурност ще поканят Ръждавичка ,Дино, Чикагото ,Калин ,Пекин,Шопа като Алекс и Лапунов са ми на кантар .Съмнявам че Калин и Чикагото ще искат да влязат за втори път във формата

Общи условия

Активация на акаунт