💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 687
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Може, не искам да споря, всеки с мнението си.
Дени категорично не.
Крамарска може, да.
Маги също.
Като цяло е много сложно.
Да ги викнат 10 топ жени на плажа и да им дадат битка с много тежко трасе с всички елементи. Ако не може заедно, че няма място да ги пуснат една по една за хронометър.

Ръждавичка, Силвия Радулова, Ваня, Крамарска, Маги, Дени, Пенелова, Анджела, Мишето и Зорница.

# 1 786
Обаче Чакалкаст са много не профисионални не знаят какво коментират като не помнят да си водят записки .
Щото викат те нали сините спечелиха и взеха Николета и Радостина за бушони и не искаха Ивайло а зелените вземаха по един просто пълен резил явно не им допада хубо ясно ама да не го коментират знам че при тях го има тая горчилка Чакала дето отпадна 3 седмица а при оная Микяй и тн ама като  не им харесва да си коментират ергена и тн. Също пак говориха за рейтинга че това че някои го гледат но фон не е фактор и трябва да се гледа цялостни инстаграм ,Тикток,ФБ и тубата и викат че единствено във фб са добре другите платформи били зле и че каста е покъртително зле и ти ли да видиш който да квараш от минал сезон щял да бие този сезон стана дума за Мишо от сеозн 5 дето Дунев го захранваше и че той сиг щял да спечели този сезон дори да не е толкова добър пък Томиту го би миналта год на кастинг битката явно не са запознати. Също Виолета много не харесва Пенелова много вика че винаги губила че Михаела я бие контузена абе тя тогава нямаше ли предимство Михаела отделно после като отпадна срешу Мишо и дадоха елемент на който е слаба иначе си спомням че тя го спука на трасето.
Виолета е било яд че вкарали нея а Никол Дунева горкото момиче го изтормозили и не го пуснали да влязат.Адски са необективни според мен като резерва вкарай някой външен а не някой дето е на Блато,Чистилище и тн защото е един вид бутане и да.Абе просто надкаст са най -адекватните в момента но и те малко заради БТВ не са на 100 процента но пак поне са си искрени .
На мен ми се щеше Жорката да беше си направил негов подкаст реално той блестеше от двамата с чакала ама ся го кара на инфуенсър покрай Павел Колев и тяхната групичка и новата му приятелка явно там са му преоритетите в момента.

# 1 787
Срокът за нова тема е днес, така че не сме в нарушение.
Обикновено пускахме в полунощ, днес ще се забавим малко (късния следобед/привечер ще се пусне), няма драми.

За Андрей съм съгласен. Във формата му от сезон 3 много трудно можеше да го бутне някой, НО, ако добавим доста плуване и веригите (това си е кросфит елемент)?? Мхмх. Така че пак е малко на кантар...
Аз задължително слагам сред всичките тези атлети, които изброих, а и други - Рълев. Не знам защо се забравя и подценява, но страшна жилка и много бърз и пластичен е Ванката. Но да и при него се набива на очи, че с вагонетка/вериги, т.е. тежка хамалогия ще издиша. А и плуването не му беше също най-силния елемент.
Почти всички тук сме гледали всичките сезони. Какво значи комплексност? Това е много пожелателно понятие... Има едно нещо обаче, което се дава винаги или почти винаги в най-важните битки - хамалогията. Това е. Ако нямаш силова издръжливост нямаш шанс.
От там трябва да се изхождат всички мнения кой-кого.

Хораааа и в частност Еми,
Ами то няма как човек да се опази, навсякъде всичко гърми за този Мирослав. Сега, какво да не гледам повече подкасти... То Надкаст, то Чакалкаст днес. Даже го изтипосали на тъмнейла. Е, извинявайте...
Бахти и аматьорите! Изобщо Чакалкаста рие дъното този сезон и ако така продължават ще им сложа хикса.
Това е най-жълтия и пошъл подкаст, който се занимава с всичко друго, но не и със същината на форматите, които коментират.

Браво на Георги, че се махна от там!

Но, аз знам, че тази година няма сигурни спойлери и че има много кьорфишек спойлери, така че докато не го видя няма как да съм сигурен на 100%
Малко ми се уби устрема за сезона, тайничко се надявах на титла на Ръжденцето.

По традиция след края на сезона аз си чета цялата спойлерна тема та лесно ще засека кога е плъзнал там ''уж сигурният'' спойлер за Миро и кога аз пуснах първият си пост с прогнозите.
Но сега вече си правя изводите и събирам 2 и 2, защо така ме нападнаха за Мирослав. Сега ще излезе, че съм имал информация за него. Хахахха. Не, не и не! Абсолютно нищо не знаех. Ако щете ми вярвайте, ако щете недейте, това си е ваше право. Моята съвест си е чиста.
Но да, всичко се навързва сега... Мдаааам.
А и моят истински топ избор беше Шопа! Защо избрах Миро като скрит фаворит тогава? Амои заради повтарящиия се модел с Добрин и Мартин, а той беше зад Шопа. Влезе първи от блатото, което е спойлер за минимум финал. А и ''чужденец'' Обикновено продукцията лансира резерви/блатни/отшелници. На 90% от там идват финалисти/победители. Не винаги последното, защото си зависи от самите играчи на финала и как ще го изиграят.
И продължавам да смятам, че Шопа щеше да спечели сезона ако не се беше контузил. Но разбира се това са само спекулации, които винаги ще си останат само такива.

Това на нищо не прилича.Може ли така да го изтропаш тук? Нали уж беше против спойлерите? Не всички като теб гледат всички подкасти и социални мрежи.Значи се пазим от спойлери, ама като научим нещо го изпляскваме без никакъв проблем.

# 1 788
  • София
Първо това е спекулация и второ ти коя тема четеш, защото тук през последните 7 дена завоалирано какво се пише? Ако не можеш да четеш между редовете си е твой проблем.
И да против спойлерите съм, но реално съм безпомощен.
От самите предавания носят основната вина и тях държа отговорни за теча.

# 1 789
Oт Фейсбука на Гизем:

# 1 790
Първо това е спекулация и второ ти коя тема четеш, защото тук през последните 7 дена завоалирано какво се пише? Ако не можеш да четеш между редовете си е твой проблем.
И да против спойлерите съм, но реално съм безпомощен.
От самите предавания носят основната вина и тях държа отговорни за теча.

Тази тема чета.И много пъти чета, че ти се пазиш от спойлери.А в момента ти пусна най-големия спойлер.Значи според теб, щом спойлери не е 100% сигурен може спокойно да се пуска?Единствените намесвания за Миро са от теб, защото както много други писаха, ако не беше ти нямаше и да разберем че участва.Кой каква тема е чел и какво е чел от нея няма значение.Щом се  казва, че темата е без спойлери, значи е без спойлери.Ама бил той 50%, 60% , спойлери си е спойлер.Развали ми цялото удоволствие.

Как нямаш вина бе човек? Лично ти го изпляска този спойлер тук, не продукцията.По тази логика всеки може да си пуска спойлери с извинението, че продукцията е виновна.

# 1 791
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз съм много разочарована от Дяволо, наистина не очаквах. Досега успешно избягвах всяко мнение, в което се говореше за победителя. Но то и не го споменаваха хората, само предупреждаваха да не се гледа този или онзи подкаст. И изведнъж това. Angry
Дяволо, нямаш оправдание. Никакво! Дори и да не е вярно и да са само спекулации... много тъпо! За мен току-що се обезсмисли предаването. Много благодаря! Expressionless

# 1 792
Ами поне вече можем спокойно да обединим двете теми, тази и за спойлерите и спокойно да си пишем. То там от известно време няма никаква нова информация, а само си разсъждаваме свободни съчинения по въпроса как се е случила великата финална драма.

# 1 793
  • София
В защита на Дяволчето да кажа, че аз чета само тази тема и гледам предаването. И в последните два сезона, че и в този на Алекса, се загатваше кой е победител доста преди финалите и нямаше нито един пропуск. Та не е като той да е сътворил чудо невиждано.

# 1 794
Денислава, по-добра от Ръждавичка? Само в очите на майка си. Денислава имаше много хъс, обаче на арената изобщо не е от най-силните жени според мен. Като цяло в нейния сезон имаше много силни мъже, а жени почти не и тя затова блесна толкова. Денислава и Виктория Пенелова - това бяха силните жени в сезон 5. Инач племето на амазонките беше много много слабо.

# 1 795
Според мен единствено Ваня е на нивото на Ръждавичка. Двубой между двете би бил много интересен за мен.

# 1 796
Много трудно е да се предпазиш от спойлери .Скроллвам си в тикток бам спойлер ,отварям Facebook на първа страница бам спойлер ,влизам на лайф пак спойлери. Така че тегаво е и е на всякъде. А пък и във спойлер групите само се правят догатки . Тази година нищо не е сугорно до края така че имайте надежда

# 1 797
Остава да ни крепи надеждицата, че този спойлер може да е фалшив.
За това допринася и един друг факт. В темата за спойлерите имаше уж сигурен спойлер, че се разпада зеленото племе. Но се разпадна жълтото.
Така, че нищо не се знае.

# 1 798
Остава да ни крепи надеждицата, че този спойлер може да е фалшив.
За това допринася и един друг факт. В темата за спойлерите имаше уж сигурен спойлер, че се разпада зеленото племе. Но се разпадна жълтото.
Така, че нищо не се знае.
Според мен е пуснат от продуцията за да ни заблуди.По между другото кога излиза новата тема?

# 1 799
Новата тема излиза всеки момент, изчакайте защото началото е дълго Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт