💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 685
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 90
Друго нещо което във чакалкаст постоянно дъвчат е че играчите вече нямали последователя и Гешев финалиста имал 11хил и че вече не се правили последователи от игрите не било като сезон 4 дето първата отпаднала направила към 15 хил

# 91
Друго нещо което във чакалкаст постоянно дъвчат е че играчите вече нямали последователя и Гешев финалиста имал 11хил и че вече не се правили последователи от игрите не било като сезон 4 дето първата отпаднала направила към 15 хил

Една от причините е че им забраниха да правят лайфове, да ходят в подкасти ит.н. В сезона който спечели Алекса правеха лайфове в инстаграм всеки ден, след епизода по телевизията. Даже имаше случаи да се конкурират като различни участници пуснат лайф по едно и също време. Тази интеракция с феновете, много ясно че ще доведе до по-голям интерес.  Stuck Out Tongue

# 92
Като гледам след излизането на Наталия, ще почне разпадане и на хубавото синьо племе. Ръждавичка не знам защо толкова агресира срещу Лапунов и какво им е виновен. Но сплотените феномени за жалост май ще останат в миналото. Като че ли Наталия с подкрепата си смекчаваше чепатия характер на Ръждавичка и носеше атмосфера на разбирателство в племето. Отделно силата и хумора на Чикагото много липсват.

# 93
Ръждата все някой я засенчваше до сега (Гордиенко) или смекчаваше (Наталия). Или Чикагото все го обръщаше да базик. Обаче очаквам скоро време да блесне с пълна сила колко е крива и неприятна.

# 94
Тя Виолета щото перфектно си минаваше препятствията, тръгнала за другите да говори. Добре че се прави на контузена половин сезон, че да има извинение.
Иначе какво значение имат последователите в ИГ? Какъв критерий са? Е, може за някой "инфлуенсър" като Ренито, който е влязъл само за последователи, ще е голява драма..

# 95
  • София
В интерес на истината Туньо и Виолета не критикуват чак толкова много. Апропо Виолета харесва вашия Калин.
Виж в Чакалкаста редовно сриват със земята този сезон. Най-слабия и скучния бил. Те редовно коментират миналите сезони, а за този почти нищо не казват. Имат огромни пропуски. Като цяло нивото на Чакалкаста падна много и не мисля, че има бъдеще.

# 96
Според мен този сезон има много повече образи отколкото 5ти и 6ти.
5ти сезон за мен беше много слаб,просто имаше много забележими образи,които спасиха сезона, и всички останали.
А чисто като атлети бяха трагични не случайно почти всички загубиха кастинг битките си.
А с Ясмин като ко-водещ Чакалкаста е много зле тя е страшно необективна и пристрастна,коментарите ѝ за мен не са на място.
За мен се опитват,чрез носталгията да изкарат техния сезон по-хубав и да хвърлят сянка върху всички следващи сезони.
Като и в 5ти не липсваха скандалните “предимства” на Дунев и Виолета😂

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 18:21 от Kratos7

# 97
  • София
За сметка на това на Неделчо и Туджаров този сезон им харесва много и според тях ИВ се връща към корените си (първите три сезона), а не да се канят скучни спортисти.
Съгласен съм с тях.

Между другото с Туджаров си имаме обща любимка: Ръждавичка.
Също така според Туджаров, Феномените са най-якото племе едва ли не в историята.
На Неделчо любимецът пък е Д-р Пекин.

Иначе има едно име, което може да се каже, че всички харесват и споменават само с положителни отзиви (абсолютно всички подкасти до един без изключение) и това е Чикагото.

# 98
Откакто Ясмин е ко-водеща на Чакалкаст, той стана негледаем. На нея не ѝ е интересно да обсъжда ИВ, в пътите, в които се появява искра за предаването, постоянно прави препратки към предния сезон и колко е бил ощетен мъжът ѝ или колко е паднал зрителският интерес, щом най-интересните участници едвам правят по 3k нови последователи. Като викат участници от 5 сезон да обсъждат настоящия и същевременно да разказват интересни неща от техния, разговорът в един момент се завърта около ти гледаш ли Ергенът / Traitors. Аз си пускам да чуя анализи и мнения за Игрите, а ме заливат с конкурентните, които не гледам, и е досадно. Доста е паднало нивото им. Като нямат интерес към сезона, просто да не правят епизоди, а не във всеки да мелят едно и също колко им бил скучен и нямат изпъкващ образ.
Обратно на тяхното мнение, този сезон ми харесва доста. Цветен е, има различни характери и е хармоничен. Според мен се гледа, но продукцията наистина губи от това, че не позволява на участниците да обикалят по подкасти, за да го популяризират повече + самите участници не са интерактивни. В нашумелия 4. сезон мисля, че се събираха в заведения или на домашни партита да гледат епизодите, често излизаха заедно отделните групички, правеха съдържание за социалните мрежи, пускаха доста live-ове и интересът беше огромен.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 18:32 от justt_love

# 99
Кой тоя Туньо 🙄 Някакви никакви ,дето освен скандали нищо не направили тръгнали да дават наклон кое било интересно и кое не. Ще се пръснат от завист, че свестните хора повече се харесват на зрителите. Последен критерий ми е кой колко последователи има , у нас най- тъпите и елементарни имат най-много последователи, като почнеш с чалгаджиите.

# 100
От сега нататък действията на хората вътре ще бъдат най-точният показател относно кого смятат за най-голяма конкуренция. Ако насочат стрелите си към Миро, а Калин изпадне в миманса, то значи Миро е най-голямата заплаха за тях там.

Колкото до последователите - Александра този сезон има най-много. Това какъв точно показател е и защо трябва да ме вълнува?

# 101
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Това кой колко последователи имал и това да е критерий за успешен сезон може да го мислят само хора, които: А. Са ограничени и нямат капацитет да видят по-далеч от носа си. Б. Яд ги е, че хората харесват участниците и сезона като цяло и се кефят на показаното. В. Хейтят с надеждата да се коментира особено тук какво са казали и после да се гледа скучния им подкаст и да се генерира трафик.

# 102
# 103
Чакалкаста заорава дъното. Много дълги, негледаеми кастове без реална оценка за каквото и да е. Абсолютно дъно. Знам, че Чакалчето ни чете и да вземе да промени нещо...

Надкаст няма какво да го коментирам. Те почти винаги са коректни.

Ауткаст е номер 1 за този сезон за мен. Абсолютно точни и безпристрастни коментари. Браво Ванка.

Тази вечер епизодът се очертава да е огън. Огън.

И един Калин за разкош.Revolving Hearts

# 104
И не ми казвайте, че бракът не е гаранция за любов. За мен тези нови "традиции" са във вреда на жените и децата.

Абсурдно е да се твърди, че поради факта, че двама човека са сключили брак, то те непременно са влюбени.

Общи условия

Активация на акаунт