💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 663
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм да това да не ги съдим участнициге за личния живот. Съдите Шопа за детето му. А какво ще кажите за тези "юнаци" като Павел и Гешев, които с години живеят с някое момиче, но без брак. Защото бракът обвързва, поражда последствия, съдържа отговорност. И не ми казвайте, че бракът не е гаранция за любов. За мен тези нови "традиции" са във вреда на жените и децата.
Гешев се ожени тази година, а Павел миналата година предложи брак на приятелката си, но не знам дали са вдигали сватба вече или предстои.
Относно Шопа, малко по-нагоре беше писано, че финансово подпомага бившата си жена и дете. Ако той самият се е изказал по този грозен начин, говори зле за него като баща. Човек ще си помисли, че за чуждо дете дава пари, а не за своето собствено. ,,Подпомагал" детето си - най-малкото, което може да направи като негов баща. Дано полага грижи за него и активно да участва в отглеждането му, това е по-важно, защото да хвърляш пари и да приемеш работата си за свършена е най-лесно.

# 76
Къде могат да се гледат предишните сезони? искам да гледам трети сезон целия.

# 77
Туньо и Вили постоянно сравняват Калин и Миро. Туньо казва, че двамата му били скучни и че този сезон бил „такъв-онакъв“, като според него сезон 5 бил по-добър, а настоящият – дъното, дори по-слаб от сезон 6.
Викинга вика че били сезона с най добрите образи там.
Но нека не забравяме нещо – сезон 5 съвсем не беше чак толкова силен. Помним битката между Виолета и Цвети, тази на Елвиса срещу Денислава, а да не говорим за двете битки на Дунев. Дори на финала Елвиса и Момчи бяха контузени, така че реално Рълев си игра сам.
Що се отнася до Калин – естествено, че има повече харизма от Миро. Все пак е с 10–11 години по-млад и изглежда много по-жизнен. Освен това е доста младолик – аз лично останах изненадан, когато разбрах, че е на 26. Мислех, че е на 21–22, защото има много младежко излъчване.

# 78
  • София
Туньо, който отпадна първи в неговия сезон...??
Няма какво да коментирам.

# 79
  • В Града на липите
Туньо капацитета сигурно се пука от яд, че отпадна пръв и сега плюе и маже. Сезон 6 и на мен ми беше скучен,но този е пълен с интересни играчи.
Единственото, което ме дразни е, че правилата са мазаляк. Уж ги има, ама когато им оттърва на сценаристите Grinning Даже и не се хабят да им ги обясняват, че да си ги променят в движение.

# 80
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Този сезон е пълен с интересни образи, в пъти по-добър и гледаем (за мен) от пети, шести едвам изгледах половината толкова зле беше. Туньо "капацитета", който нищо не показа и направи в неговия сезон е смешно да коментира, но пък всеки се излага според възможностите си. Кой беше този викинг, дори не го помня, явно колко интересен ми е бил.

# 81
Къде могат да се гледат предишните сезони? искам да гледам трети сезон целия.

При абонамент за платформата на Нетера може да се гледат всичките сезони.

# 82
То и Виолета също вика че тоя сезон е страшен резил и половината за нищо не стават и че техния сезон били стратезите,най-силните жени и можестите и тн.

# 83
Като са били толкоз велики що не са спечелили? Каква файда от стратегии, които не те водят до никъде... Всичките тези са жадни за внимание и се чудят как да го предизвикат. И разбира се е по-лесно да плюят сегашния сезон, че барем някой се сети за Виолета и Туньо (нямам идея кой е този,  от вас разбирам, че е някакъв лузър).

# 84
  • тук и там
Благодаря за темата.Гласувах за Калин,Ивайло и Чикагото като най-комлексни играчи,от жените за Ръждавичка и Пекин.

# 85
Дори не помня кои са Туньо и Викинга. Аз едва се сетих за Кралев и Крамарска. Вече Виолета не мога да я забравя. Но като цяло сезон 4 и 5 за мен бяха най-силни и запомнящи се

# 86
Като са били толкоз велики що не са спечелили? Каква файда от стратегии, които не те водят до никъде... Всичките тези са жадни за внимание и се чудят как да го предизвикат. И разбира се е по-лесно да плюят сегашния сезон, че барем някой се сети за Виолета и Туньо (нямам идея кой е този,  от вас разбирам, че е някакъв лузър).
На Виолета проблема бил че играчите били слаби и като спортист и било много тежко да гледа как някои не могат да си минат елементите.
Докато на Туньо му били скучни играчи като Калин,Миро ,Траян,Томи и Крис били му един и същ персонаж всички които били без характер и скучни (пример сините избират капитан и всеки си казва мнението и Калин викал да и аз така мисля че казвал 5 думи само и това го дразни такъв тип играчи) и феномените му били най скучното племе което е гледал за всички 7 сезона защото не ставало нищо там и хората там не му били интересни
той искал да има шоу елемента да има стратегии ,надлъгване и тн искал да гледа сблъсък на характери тип Виолета и Елвиса, искал да гледа играчи като Джаферович,Юлиян,Неделчо, Ники Майонезата ,Алекса,Крум ,Дино и Чикагото и тн да има конфликти и да.
Искат да е шоу със конфликти,коалиции и стартегии както и силно физически играчи и ги дразни че тези неща не ги виждат този сезон за това за тях им е най - скучен а най добър им е сезон 4 после 5 и 3

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 17:32 от Mane007

# 87
Виолета да се скрие някъде и да спре да се излага. Можеше да успее да остави по- добро впечатление, ако не продължаваше да се бута навсякъде.

# 88
Ееее много ме е яд че отпаднаха Гизи и Наталия - бяха супер готини и интересни образи. Една идея сега ми затъпя предаването, добре че остават достатъчно яки персонажи като цялото племе на Феномените, Дино, д-р Пекин, Чикагото. Дани тия скучняри Траян1, Траян 2, Траян 3 или там както се казват двамата при Ивайло и Томи, да отпаднат скоро......то и Томи също е скучен така че може и той да се разкара....... TrollfaceTrollfaceTrollface

# 89
  • София
Тоест Туньо иска да гледа Биг Брадър.

Общи условия

Активация на акаунт