💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 662
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 60
Ооо, статистиката си е категорична, жената разболее ли се, мъжа ѝ я оставя. Чак е част от рутинните процедури на запад като диагностицират жена с рак - деликатно да ѝ обяснят, че шансът мъжа да е пътник е 75-80%. Намират си следващи съпруги често още преди жената да се е споминала.

За болно дете е аналогично. Несъвместими характери били 😀 В "болест и здраве и в добро и лошо", ама друг път.

А жените статистически почти винаги си изглеждат болните съпрузи, както и децата. Има и жени боклуци, но много по-рядко от мъже в това отношение.

Шопа е дъно и съм съгласна, че си му личи, че е кофти човек.

# 61
  • София
Писал съм за Бен Гън в темите през сезон 6.
Ами той някъде по време на сезон 5, беше заминал командировка за Англия и нямаше време тогава да гледа епизодите, камо ли да поддържа статистиката си. Той и друг път е наваксвал, но явно просто му писна.
Всичко си е наред с момчето. Липсва на форума, но явно се отказа или от формата като цяло или от форума. Не знам, защото така и не ми отговори и отдавна не е влизал в Бг мама.

# 62
Аз като видях заглавието на подкаста и реших, че Шопа е влязъл да спечели пари заради болното си дете. И после се ужасих като разбрах, че ги е зарязал сами. Но не всички мъже са такива. Митко от сезон 1 на Фермата, Криско. Познавам и лично мъже, които се гърбят и работят до изнемога, за да отглеждат семейства с болни деца, понеже майката не може да изкарва пари от постоянни грижи по детето. Голяма трагедия, да не се случва на никого! Но има много свестни мъже, които са тих стълб за семейството си и полагат неимоверни усилия.

# 63
Аз гледах само някакъв откъс от този подкаст и бях отвратена- не обичал той ‘да се разправя’, тива му бяха точните думи, и затова си бил шута. Много достойно, да…

# 64
Много грозни изказвания правите за личния живот на хора, които не познавате. Оставил си бременната жена, болното дете... това какво общо има с предаването? Гледайте представянето им в игрите, а не лични неща, за които не сте наясно съвсем каква е истината. Еми, за мен е грозно такова осъждане на хората.

# 65
# 66
  • София
Жената на Миро май е родила преди да влезе в Игрите.

Иначе Миро е много културен, благ и възпитан мъж.
Не се харесва толкова защото не е шумен и не обича да излиза на преден план.
И няма вид на Аниме герой...
Но е много по-зрял мъж от Анимето.

Ако гледаме голите факти има четирима човека, които са най-хвалени и явно най-ценни за продукцията играчи и това са на 1 място Калин и то с разлика + Чикагото, Ръждавичка и Д-р Пекин.
Но това не означава, че финала им е в кърпа вързан.
Вече се уморих да пиша, че продукцията си бута различни хора по няколко различни линии и гледа ако може да добута най-доброто до финала, но не винаги успява, даже често се дънят по стечение на обстоятелствата.

# 67
Не мога да не попитам впечатленията от Миро лични ли са? Не ги оспорвам, А ми е любопитно какво пропускам аз в него.

Ясно е, че Калин още го вее вятър на бял кон за разлика от Миро, който има брак и дете, за които носи отговорност.

И последно 😊 долавям някаква насмешка към Калин като играч, наистина ли смятате, че "блести" само с една външност?

Жената на Миро май е родила преди да влезе в Игрите.

Иначе Миро е много културен, благ и възпитан мъж.
Не се харесва толкова защото не е шумен и не обича да излиза на преден план.
И няма вид на Аниме герой...
Но е много по-зрял мъж от Анимето.

Ако гледаме голите факти има четирима човека, които са най-хвалени и явно най-ценни за продукцията играчи и това са на 1 място Калин и то с разлика + Чикагото, Ръждавичка и Д-р Пекин.
Но това не означава, че финала им е в кърпа вързан.
Вече се уморих да пиша, че продукцията си бута различни хора по няколко различни линии и гледа ако може да добута най-доброто до финала, но не винаги успява, даже често се дънят по стечение на обстоятелствата.

# 68
  • София
Как родила преди да влезе в игрите? Той обясни как в момента била в осмия месец бременна. Да не би да лъже?

Ама стига сте омаловажавали Калинко. Прекрасен млад мъж е той. Няма нещо, което да е казал или направил, което да ми е светнало в червено. За разлика от тихия диамант. Аз знам защо така ги противопоставят де, както и защо се опитват да принизят Калин. Няма да стане. Не стана в сезон 4 и 5, няма да стане и сега. Blue Heart

# 69
  • София
Сори, но Миро не се харесва просто, защото е смотан, а не понеже е тих и скромен. Нито има силно мъжко присъствие и поведение, нито някаква харизма, има само едно мън-мън. И как няма да е по-зрял от Калин, като е цели 11 г. по-голям от него?

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 16:17 от Topwall

# 70
Тих и скромен е Калин. Но, се забеляза.
Миро........., ами да е жив и здрав.

# 71
  • София
Аз гледах само някакъв откъс от този подкаст и бях отвратена- не обичал той ‘да се разправя’, тива му бяха точните думи, и затова си бил шута. Много достойно, да…
Не, не е така. Разделили са се, защото той не обичал да се разправя с нея, т.е да се кара. Често се карали, а и той работел много. Сега финансово подпомага бившата си съпруга и детето им, което заради заболяването си има нужда от значителни средства.

# 72
Относно личния живот на участниците - да, не е хубаво да се коментира, но те самите говорят за него и разкриват подробности, които привличат вниманието. В случая с Мирослав - подозирам, че се изтъкна каква жертва е направил да остави бременната си жена заради ИВ. Явно продуцентите смятат, че е много трогателно и показва какво велико риалити е тяхното и какъв герой е Мирослав. Само че за мен, а и доста други хора, герой е този, който остава до жена си в най-тежките и моменти на раждане и гледане на новородено, освен ако не е принуден да не е до нея. Тъй че изобщо не е за хвалба и по-добре да не бяха го споменавали.

# 73
Аз съм да това да не ги съдим участнициге за личния живот. Съдите Шопа за детето му. А какво ще кажите за тези "юнаци" като Павел и Гешев, които с години живеят с някое момиче, но без брак. Защото бракът обвързва, поражда последствия, съдържа отговорност. И не ми казвайте, че бракът не е гаранция за любов. За мен тези нови "традиции" са във вреда на жените и децата.

# 74
Кое племе искате да остане цяло ?

Общи условия

Активация на акаунт