💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 648
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Този Миро разбрах, че съществува на битката, когато беше капитан мисля, и каза че победата е за бременната му съпруга. А не е, като да не гледам всяка вечер.
Този пост е потвърждение колко е безличeн Мирослав: той досега не е бил Капитан JoyJoyJoy
Аз съм вече убеден, че той прогресира напред в играта само защото останалите просто за забравили, че Миро е още в играта JoyJoyJoy

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 11:22 от dido2k

# 46
  • В Града на липите
MagdalenaM, напълно подкрепям мнението ти за Калин и Миро.
Просто нямаше как, да се съпоставят по-добре.
Харизмата или я имаш или не. Няма как да се изиграе или имитира.

# 47
  • София
Миро продължава да ми е антипатичен. Не си спомням друг играч така да се е блъскал в гърдите като спечели Grinning буквално и преносно. Все мрънка и хейти останалите, аман, а като направи нещо подчертава дебело, че очаква отплата. Аз сега подкрепям Радостина и очаквам и тя да ме подкрепи в бъдеще. Отврат!

# 48
  • София
Благодаря на Дяволо и Сони за труда и корицата! Simple Smile
И отново се сетих-къде е Бенгън?
Гласувах за мъж от всяко племе-Калин,Чикаго и Иво (сори Миро Bowtie )
Жени-Ръждавичка и Пекин.
Иска ми се разпад на жълтите,но нещо ме кара да мисля,че ще са зелените.
По-важно ми е кои ще са първи и си пожелавам Здрави,силни и сплотени-Феномени!
Дано вземат мъдро решение в последващия избор.

# 49
Този Миро разбрах, че съществува на битката, когато беше капитан мисля, и каза че победата е за бременната му съпруга. А не е, като да не гледам всяка вечер.
Този пост е потвърждение колко е безличeн Мирослав: той досега не е бил Капитан JoyJoyJoy
Аз съм вече убеден, че той прогресира напред в играта само защото останалите просто за забравили, че Миро е още в играта JoyJoyJoy
Направи ми впечатление, че водещите го промотираха, точно защото е незабележим явно.

# 50
  • София
Направи ми впечатление, че водещите го промотираха, точно защото е незабележим явно.
Да точно, напомнят на нас зрителите, че там имаше някакъв такъв "канадец" (защото изглежда всички го бъркат с някой от летовниците в Дуранкулак) JoyJoyJoy

# 51
Единственото, което помня за Мирослав е съвета, в който му казаха, че е бушон, той не вярваше и веднага доказаха, че разговорите бяха истински...и той не направи/каза нищо по въпроса Joy

# 52
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз запомних и че е оставил бременната си в 8-мия месец жена да се оправя сама за три месеца, за да ходи да се пъне на варелите и да се дави в слава (последното не му се получава за момента). На мен бая падна очите с това. Пък тя дано да е имала кой да я придружава на прегледи ако се наложи или пък друго, което не може да извърши заради огромния корем, да се е утешавала със идната слава на мъжа си.

# 53
  • Варна
Благодаря за новата тема!
Ще се вихрят размисли и страсти предполагам е нея😃
Ивайло с счупен зъб ли влезе или го счупи в игрите?

И аз това се чудя

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 12:12 от don domat

# 54
Аз запомних и че е оставил бременната си в 8-мия месец жена да се оправя сама за три месеца, за да ходи да се пъне на варелите и да се дави в слава (последното не му се получава за момента). На мен бая падна очите с това. Пък тя дано да е имала кой да я придружава на прегледи ако се наложи или пък друго, което не може да извърши заради огромния корем, да се е утешавала със идната слава на мъжа си.

Това си мислих докато се обяснява за бременната си жена.
Аз в момента влизам в 9-ти месец. Няма вселена, в която щях да съм окей мъжа ми да ме остави в това състояние, за да си прави телевизионните изяви. ММ също го осъди строго. Изобщо не си представям да бях преминала през който и да е период от бременността без него.

# 55
Между Калин и Мирослав няма база за сравнение. Калин е мълчалив, но не е безличен. Колко пъти беше капитан, в колко битки изнесе тежката част без да се изтъква, не е показал страх, скатаване, не изтъква някакви смешни доводи на съвети, казва си нещата директно, макар и деликатно и не се оплита в коалиции. Изобщо, звучи като перфектния победител в очите на зрителите и перфектния за прецакване на финала от продуцентите.
Мирослав е по-скоро безличен, все няма мнение, все не се сърди, все да не поеме водещата роля, а да си остане в сянка. Нещо като Милен от сезон 2. Би бил крайно незабележим победител.
И се присъединявам към мнението, че да зарежеш бременната си в 8ми месец жена, за да участваш в риалити, не е за хвалба. В най-трудните и моменти ще е сама без мъжа си.

# 56
  • София
Кой е сравнил Калин и Мирослав като безлични? Голям смях. Joy

Оставянето на бременната на финална права жена от Мирослав и на мен ми направи много неприятно впечатление. Всичко се случва, той с какви нерви седи там без да може да реагира, ако се наложи?

# 57
Благодаря за новата тема, Дяволче Relaxed Гласувах за Калин, Ивайло и Чикагото, от жените - Ръждето. Надявам се жълтите да се разпаднат, сините да си вземат Ивайло и Николета, и някак да пленят Чикагото на капитанска Smile Аз да попитам..от няколко дни имам проблеми в новаплей, след определено време се бъгва епизода и започват да се разминават звук и картина. Някой друг да има същия проблем?

# 58
А от подкаста на Шопа става ясно, че той се е оставил с жена си и болното им дете като е било на 6 месеца. И наричаше детето си "детето", което лъхаше на доста безразличие някак си. Жена му може да била ужасна, не я знам каква е, ама ей на оставиле е тя да се грижи за детето като цяло. Просто се сетих по повод жената на Мирослав. Просто то аурата на човек не лъже. Като си изглеждаш кофти човек, няма как да си добър. А пък канадската "сила" даже и аура няма.. чакам го аз момента, в който ще си кажа "бреййй, браво на Мирослав" и то без Павел да ни напомня, че има и такъв играч на терена Grinning

# 59
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мани го Шопа, даже не си заслужава коментара. След подкаста му щях да коментирам, ама някак се въздържах. Тоя е поредният баща, който при раждането на болно дете абдикира от ежедневните грижи, та чак се и развежда, тръсвайки тоя товар на майката и хвърляйки ѝ по 300 лв месечно. Макар че и 3000 да са, все тая на чисто емоционално, физическо и човешко ниво. Това дето уж били несъвместими характери и затова се разделили са пълни глупости и прах в очите. Иска си живота, човека. Разказа най-безцеремонно, че "тя бившата ми съпруга главно се занимава с детето, а аз помагам финансово". Неговият живот си е същия, докато майката на това дете ще се пъне и ще го обгрижва просто защото няма особен избор (а и вероятно е по-човек от него).

Общи условия

Активация на акаунт