💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 636
  • 1 801
  •   2
Отговори
# 30
Благодаря за темата!

Някой предлагаше да има 2 награди за мъж и жена, ама като знаем колко са стиснати продукцията... Или ще разделят тия 100К на 2X50, или за жената ще е само чест и слава. То от 15 години наградата е толкова.

# 31
  • София
Даже Добрин първи го нареди и хукна към сандъка, но забрави да си погледне числата на пъзела и се върна, това го лиши от първото място.

Благодаря за темата!! И аз гласувах като почти всички, Калин, Ивайло, Чикаго, Ръждавичка и Пекин. Искам да се разпаднат жълтите.

# 32
Благодаря за темата, от мъжете гласувах за Калин, Чикагото, Траян, Мирослав и Ивайло, а от жените за Сапунджиева и Ръждавичка

# 33
Дяволо Сони благодаря за труда и темата.

За мъже гласувах за Калин , Лапунов и Чикагото. Жени - само Ръждавичка.
Искам да се разпаднат жълтите , но мисля , че ще са сините.

Гласувах по същият начин, като Калин е номер 1 за мен. Толкова.

Жалко за Добри. Аз го харесвах. Беше добър на терен и не заслужаваше подобно отношение. Браво, че и той е ударил хикса на продукцията.

# 34
Да се разпиша пак с благодарност. Битката довечера е една от най-тежките. Дано никой не се осакати. Хубава седмица!

# 35
Благодаря за клюката за Добрин. Постъпили са грозно с него. Аз обаче заради него и фалшивия "император" спрях да гледам миналия сезон по средата. По-малки хорица не бях виждал в реалити май, а непрестанните им саботажи бяха достойни за бой + изхвърляне от игрите.

Толкова нагласена победа имаха, че даже не исках изобщо да гледам сезон 7, но жената каза, че само това ще гледа тази есен и ме убеди. За сега продукцията не се меси много явно, та съм доволен. Но да видим, защото като че ли големите шансове за намеса да след обединението на племената, дано не се налага пак да спирам по средата Simple Smile

Иначе си мисля, че Калин и Ръждавичка са на финала, защото им измислиха прякори и ги излъчват вече всеки епизод. Може би и други участници имат прякор, дадени от Ралица и Павката, но ако не стигнат напред ги изрязват.

# 36
Ох, то в крайна сметка се оказва, че влизайки в този формат, трябва да наблегнеш над ухажването на продукцията, даже не толкова над социалната игра с другите в племето си. Ако играеш с продукцията най-много си застраховаш участието.
Това го говоря от доста дълго време. Най-добрата и правилна социална игра е да се мазниш на продукцията, да невеждаш глава, да се жертваш на битки - абе да правиш точно това, което продукцията харесва. Те винаги ще намерят начин да те спасят ако искат.
Бъдещите играчи да се учат Simple Smile

# 37
  • София
Благодаря за новата тема! Прекрасна както винаги!
За разкритията около Добрин не се учудвам, от първи сезон стоят така нещата. Печели, който е удобен. За преиграването на финала тогава също се говореше. Тодор жиу жицуто, но помня от кой сезон, също много искаше да разкрие разни неща. Цецо го сготвиха, разни други мъже напуснаха безславно и безгласно. Александър Цеков, който беше дошъл някъде от чужбина, също надигна глас, но в крайна сметка всичко се потулва. И ние седим и си гледаме, хората се трепят безобразно и едни пари си текат в нечии джобове.

# 38
  • тук, на мястото си
Дяволо и Сони,  благодаря ви за поредната прекрасно оформена тема,  корица и анкета!
Случката с Добрин показва, че който много слушка продукцията накрая го прецакват. За всеки плюс, който му дават си плаща няколко пъти.
Не знам след довечера дали ще продължа да гледам.
Стискайте палци на феномените да не се разпаднат!

# 39
  • В Града на липите
Благодаря за страхотно оформената и пълна с полезно инфо тема!
Гласувала съм, като мнозинството и може да ни обвинят пак, че е по партийна линия или там каквото беше Grinning
Калин, Чикагото, Ивайло, Ръждавичка и Пекин ми се открояват най-много. Последната компенсира комплексността с много спортна злоба.
Очаквам разпадане на жълтото племе. Те са ми като разпасана команда от началото, а и единствения жълт там е Ивайло. За другите и да сменят 3-4 цвята едва ли е проблем.
Искрено се надявам сините да останат сини и сплотени, макар Ръждавичка да ми е малко съмнителна. Не крие в синхроните, че има нужда от женско приятелство и коалиция, а Радостина вече даде жокер, че ще се присламчи, към нея, ако може. Надявам се сините да не я изберат. Искам Ивайло при тях и може би Миро, който е по-пъргав и комплексен от Томи примерно. Николета също ще им отива. Макар че при зелените Пекин веднага ще я осинови.
Корицата пак е супер Simple Smile Това ми е най-любимата битка за сезона, не вярвам друга да я замести Grinning

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 10:56 от hrissi_sz

# 40
  • Be realistic - plan for a miracle.
Добрин си е получил кармата, така че не го съжалявам. Удобно му бяха нагласените неща, когато работеха за него. Ако някой е против нагласени неща, трябва да е против тях генерално, на обща основа и НЕ само, когато са нагласени срещу него, а винаги. ✌️Той не е такъв типаж - напълно е ОК да се нагласят нещата така, че той да победи, но започва да се тръшка, когато се случи обратното. Така че точно каквото е трябвало да стане е станало в случая.

# 41
Доста хора във ФБ обвиниха Иво,че не играл честно в единоборството с Наталия.Бил се държал с пръст за дупката и т.н,но аз мисля,че нечестно беше това Наталия,да задържа ваденето на пръчката, за да си даде малка преднина,пък и да брои,в кой момент да се махне.Това беше изцяло право на Павката,но той пак блееше.. И после дойдоха и приказките на Нати,че мисли си че има фотофиниш,и затова тя скочила високо.А се видя,че Иво дори не можеше да слезе,и се наложи да му поставят сандък на който да стъпи.

# 42
Сега ще изляза с едно разсъждение, до което ме доведе мнението на няколко предишни играчи, което беше споделено, че Миро и Калин били един и същи безличен персонаж.

Ако ги сравним – да, и двамата идват от сходна среда, с общи интереси като катеренето, но оттам нататък сходствата свършват.
Миро има физика и умения, това е ясно, но в битките не ми изпъква особено. Не че се представя зле, просто няма никаква харизма – 0. Говори от време на време, но нищо запомнящо се, освен някакви битовизми около чинии и съжителството. И най-вече – не се опъна на Томи, когато трябваше да защити мястото си в коалицията.

Оф топик: В жълтото племе единствено Ивайло наистина изпъква като персонаж, но на него явно му е отредена „злодейска“ роля.

Калин, от друга страна, дори когато мълчи, има излъчване. Не влиза в дребни караници, защото е над тях. Каза си мнението на Алекс за капитанството (възпитано, но твърдо) – това е харизма.
И да – телевизия е, външният вид помага, няма смисъл да се лъжем. Но не е само това. Например Николета – уж красива, а вече ми е по-скоро комична, отколкото симпатична.

За мен Миро го „извадиха за ушите“ след отпадането на Шопа. Сякаш му коват имидж – на ценен играч, семеен мъж и баща. Докато при Калин изграждат друг ъгъл – красив, интересен, с потенциал за „женски интерес“ (първо уж подценява жените, после закачката с Гизем и т.н.).
И за да не съм голословна ей я на харизмата

И финално – мисля, че ще се разпаднат сините. И в жълтите, и в зелените има караници, интриги и борба за власт, а при сините – нищо. Такъв мир обикновено е само привиден.

# 43
Този Миро разбрах, че съществува на битката, когато беше капитан мисля, и каза че победата е за бременната му съпруга. А не е, като да не гледам всяка вечер.

# 44
Благодаря за темата! Гласувах за Калин, Чикагото и Ивайло. Реално само Калин е наистина комплексен за мен. Другите на пъзели не сме ги видели.
Ръждавичка е без конкуренция, но дадох и глас и за Пекин. И тя е силна жена
Надявам се феномените да спечелят, а лечителите да се разпаднат, но мисля, че завоевателите ще спечелят. Доста силова битка.
Радостина натрупа малко червени точки със спортсменската си игра на стената и после срещу Наталия.

Общи условия

Активация на акаунт