💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 638
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 15
Дяволо, благодаря за темата. Респект за труда, анкетите, кориците.
Тази е с победителите Sunglasses
Калин, Чикаго и Ивайло.
Сини, сини и пак сини.
Искам да се разпаднат жълтите.
Ще се настроя за сериал. Още не съм се ядосвала сериозно. Надявам се да не се паля.
Ще викам за Дечо. Mask

# 16
Добрин никога не е дразнил и след като прочитам за тези събития, определено му симпатизирам.
В отношенията помежду си, участниците не бива да забравят колко много се простира дългата ръка на продукцията и че не е виновен който яде зелката, а който я дава за ядене ту на един, ту на друг, ту си я взема.

# 17
Мерси за темата.

Гласувах за Калин, Чикаго и Ивайло; Пекин и Ръждавичка.

Надявам се да се разпаднат жълтите. Искам Ивайло в синьото племе!

# 18
  • някъде другаде
Благодаря за темата.
За мъже гласувах за Калин , Лапунов и Чикагото. Жени - само Ръждавичка.
Искам да се разпаднат жълтите , но мисля , че ще са сините.

# 19
Благодаря за темата и труда Simple Smile
Гласувах за Ивайло, Калин и Чикагото.
От жените - Ръждавичка и Пекин. Искам жълтите да се разпаднат и синя победа!

# 20
Много са готини тези двамата на корицата! Навяват ми някаква стара романтика от детските години на пирати, кораби и безумно смели и дръзки екипажи!
А като ги видях онези четиримата сини, строени преди битката...ами просто няма кой да ги бие. За последно са заедно, дори и да спечелят. След днешния ден нищо вече няма да е същото в синьото племе. Страхувам се, че предстои време-разделно, на раздори и предателства.

# 21
  • София
Супер корица! Благодаря за прекрасната тема за поредна седмица!

В анкетата гласувах за 3ма мъже (Калин, Чикагото и Ивайло) и една Ръждавичка 😆 Просто няма за мен друга комплексна жена.
Искам феномените да се запазят, да си дръпнат Ивайло и Чикагото и са непобедими. Ама....мечти! Не знам защо ме човърка, че продукцията иска да ги разформирова. А щом продукцията иска - тя го прави.

# 22
Ивайло с счупен зъб ли влезе или го счупи в игрите?

# 23
  • София
Много грозно отношение спрямо Добри. Беше си ощетен и в двата случая.
Аз съм за Калин, Лапунов и Чикагото. Ивайло е добър, но физически вече не е на същото ниво. А Ръждавичка колкото и да е силна, не виждам как би спечелила финал без сериозно подпиране.

# 24
  • София
Ивайло с счупен зъб ли влезе или го счупи в игрите?

И ма мен ми направи впечатление. Според мен там го е счупил

# 25
  • София
Ох, клюката за Добрин много сочна, мерси Дяволче Smiling Imp

Сезон 6 е единствения, който не догледах, именно заради дуото Добрин - Мартин! Хич не ми е жал нито за императора, нито за придворния му паж, сами си го направиха. Добрин имаше качества на терена, но как да го кажа, беше много не харизматичен и доста семпъл за победител - лице на Продукцията. Като чета описанието на финала от Дяволо, май са си искало Гешев за победител, Мартин приемлив вариант, а Добри - не. Абе да се оправят, сами са се поставили в положение на пионки, удобно им беше, когато продукцията прецакваше другите с тяхна помощ,  а после рев. Малко акъл трябва.

# 26
  • Sofia
Арогантността се отплаща. Въпреки, че най-потърпевш от случилото се е Добрин, но никой не му е виновен, че сам се докара до безлична сянка на мазньо, че му и харесваше.

# 27
  • Bayern
Арогантността се отплаща. Въпреки, че най-потърпевш от случилото се е Добрин, но никой не му е виновен, че сам се докара до безлична сянка на мазньо, че му и харесваше.
Съгласна съм, но пък ми харесва, че не им мълчи, надявам се като му изтече договора да разкрие повече неща от кухнята на предаването

# 28
На Добрин колко пък по-труден до му беше пъзела? Най-много да е бил с по-неконтрастни цветове...

# 29
  • Bayern
На Добрин колко пък по-труден до му беше пъзела? Най-много да е бил с по-неконтрастни цветове...
Което е напълно достатъчно, за да го забави. Разликата им не беше ли по-малко от минута...

Общи условия

Активация на акаунт