💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 719
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 710
Като става въпрос за топ любимци, моите са: Юлиян, Момчил, Гого и Калин. В този ред. Так и не можах да харесам Филип, въпреки хубавото име и присъствието му на арената. Стисках му палци, ядосвах се, че вечно го номинираше Джафа, но не ми стана любимец.

А, Мирослав. Нямам никакви чувства към него. Безличен ми е. Някак сякаш мишкува зад гърба на Шопа и Томи. Много в миманса. На арената не го забелязах. Но, омраза - не. Ако той спечели, ще ми е като Добрин и Милен. Все едно. Ще го забравя бързо. Толкова. Може пък да се разлисти и да блесне. Кой да знае.....

# 1 711
Аз пък не харесвам Ръждавичка. Има нещо подмолно и злобно в това девойче. Който е все кисел и недоволен е според мен и злобен, неудоволетворен и т.н. При нея няма и прикриване, тя парадира с негативизма си навсякъде. Това , че е добре и дори супер в игрите не може да ме накара да я харесам, като човек. Все пак винаги в това предаване съм гледала как се представят на терен хората, затова и пожелавам класиране напред.
Толкова самовлюбен човек , дори нарцис бих казала не бях виждала скоро. Само дето една Радостина на пръста си я върти и Ръждавица хич не се усеща, колкото и умна уж да се има. Наистина би трябвало да има някакъв елементарен тест на влизащите. То бива, бива, ама...Николета пак да пиша за мен не е стюардеса, внимателно я наблюдавам, не може да бъде избрана за такава, има си изисквания, освен в някаква арабска авиолиния , ама и там не знам какво искат. Нещо на летището може да работи, но стюардеса абсурд с този ръст и флегматизъм, за ум няма да пиша. И тази Николетка, и блатната Радка ще сложат "умната" и "праведната" Ръждавичка да им козирува и изпълнява желанията ми се струва, тя вече почна да се накланя и да им вярва. Да не говорим, че заради Ръждавичка и тропането с краче за Николетка си набутаха и Кристиянчо. Изобщо съсипа синьото племе една жена. То разпада почна още с номинирането на куклата Наталия, ама....Направо съм им бясна , хем съм жена и уж за жени трябва да викам, ама то такива там...направо да забравят жени във формата да вкарват, ще е хем по-интересно, хем няма да се чувстваме зрителките...направо срам за пола са тези.
Миро нямам нищо против него, но ни блести с нещо, ни нещо прави. Хлъзгав и опулен ми се вижда. Калин и Лапунов може и да не говорят много, но блестят на арената и без да говорят, забелязват се , а Миро е ...мъгла. Траян, който също беше от феномените почна да ми прави добро впечатлени, Чикагото и той си е син, изобщо това племе беше невероятно и Ръждивата ще го съсипе . Може и затова да ги няма ни Лапунов, ни Калин на сбирките, ни Чикагото, ни Александър, щом там е Ръждата.
Сори , Дяволо, ама съм бясна на Ръждивата и туй-то. Не ми харесва социално, не може дори способностите и да я оправдаят. Отделно никой не я напада, никой не я номинира, става какво тя иска и пак недоволна и пак напада и дори ще ги съсипе с тези две пуйки дето вкара. Жалко за сините.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 21:11 от Папунка

# 1 712
  • софия
Продукцията според мен се опитват да "подскажат" на Мирко да излезе от миманса.
Може би отпадането на Шопето наистина да им е объркало сметките. Някак на финала нямат равностоен на Калото участник. (освен Ръждето Blue Heart . Шегувам се, ама не много Joy )Чикагото е машина, но  44 срещу 25 няма шанс по издръжливост на дълго трасе. За финалите говоря. Алекс и Иво го коментираха това. И Чикагото се нарежда до тях.
Ако Калото им се откроява в момента и няма кой да му сложат за конкурент, то остава само Мирко.  
Та искат да събудят Мирко, дават му нишани да играе за финалист твърдо. Сигурно има и качества. На дълго трасе особено.  
Не знам. Но трудно ще блесне Мирко като силен образ в следващите фази. Дотук ми е мрънльо и половина. Баш флегма.

За протокола да отбележа  - никога, никога бг-мама фенките не сме си класирали любимците по красота. НиКоГа!
Сит Лъв Blue Heart ми е в сърцето завинаги, въпреки външния вид. Joy
Анимето Blue Heart - също. (не съм виновна, че този пък е и  красив Joy)
Ами Гого Blue Heart  - още ми е пред очите как шава с мустака Joy

# 1 713
И за мен е странен избора на Николета. Може би, ако бяха избрали Миро, за да ги разделят с Томи, можеше да се получи друго....зелените нямаше да вземат Ивайло, ама както казва Чикаго, като се обърне колата, пътища много.

# 1 714
Аз пък не го харесвах Момчил. Много ми беше дървен.
Фенка съм била само на Гого и Калин. В миналия сезон - на Силвия Радулова. В трети сезон - на Неделчо.

# 1 715
  • софия
На Радулова и аз много и стисках палци.
В сегашния Сезон 7 и беше мястото.
А на Радостина и Александра - в сезон 6.

Неделчо е легенда Blue Heart

Аз имам и Жорката Blue Heart, Генчо, Пламен С1, Крум, Добрин С6, Мани 4 Grinning

# 1 716
  • Sofia
И аз си мислех, че трябваше да изберат Миро, но ги разбирам Феномените. Как да избереш някого, който е толкова незабележим, че чак забравяш, че съществува. Може би, ако имаше смелост от време на време да излиза от сянката на Томи, би имал минимален шанс другите да разберат, че и той е в играта. Но не, човекът си седи на завет и се чувства добре, а току виж и до финал го докарал! Добре, че е Павката да ни напомня, че съществува и такъв играч, нищо, че същият е твърдо в миманса. Един фикус има повече живец от Мирко.

# 1 717
Аз имам и Жорката Blue Heart, Генчо...
Жорката и Генчо и аз ги харесвах до момента, в който трябваше да дадат отпор на Алексата. Тотално загубиха звук и картина.

# 1 718
Не знам защо така залитнаха феновете по Калин, добър е, комплексен е в игрите, но има доста по-интересни хора, според мен. Аз гледам на игрите като социален и спортен експеримент. Има участници, които не успяха да покажат нищо, а бяха интересни, но бяха заточени на блатото. Социалната игра е ключов елемент, интригите са част от предаването, ако всичко се решаваше на арената, надали щеше да има тръпка, защото още с първите епизоди, щеше да има “излъчен” победител. Няколко човека износиха сезона и доста бяха просто като растения. Ето, Лапунов, супер комплексен, но понякога забравям, че е там, както и Мирослав, Траян, Николета също (в последните епизоди има движение, но докато беше жълта, беше супер невзрачна)
Ръждавичка, Пекин, Дино, Алекс, Ивайло, Наталия, Чикагото, направиха шоуто според мен. Блатните тази година почти не ги излъчваха.

# 1 719

А, Мирослав. Нямам никакви чувства към него. Безличен ми е. Някак сякаш мишкува зад гърба на Шопа и Томи.
Да мишкуваш зад Томи си е сериозно постижение като се има предвид, че Томи е сигурно най- мишкуващият в цялата игра. Мирката достига нови висоти в незебележимостта си. Но сигурно така ни се струва, защото нямаме набито око и изгледани стотици формати, без да четем никакви спойлери.

# 1 720
Аз пък не харесвам Ръждавичка. Има нещо подмолно и злобно в това девойче. Който е все кисел и недоволен е според мен и злобен, неудоволетворен и т.н. При нея няма и прикриване, тя парадира с негативизма си навсякъде.

И аз не я харесвам поради тази причина. Толкова младо и вечно неудовлетворено от живота човече.
И в хубавото ще намери все за нещо да мрънка и негодува. Токсична до нетърпимост.
Иначе на терен е много добра и нямам нищо против да е на финалите (но да спечели Калин).

Не виждам как зелените ще излязат от Изолатора. Според мен поне още 2 седмици ще си откарат там.
Териториалните винаги са дълги и тежки битки с тежки елементи за вадене,бутане, носене.Не си представям Зелените - изтощени и депресивни да спечелят над нахранени и свежи Сини.

За капитани никога не давам прогнози,нито си мисля кой,какво. Няма да е жена в нито едно от племената,в това поне съм сигурна.

# 1 721
  • В Града на липите
За протокола да отбележа  - никога, никога бг-мама фенките не сме си класирали любимците по красота. НиКоГа!
Сит Лъв Blue Heart ми е в сърцето завинаги, въпреки външния вид. Joy
Анимето Blue Heart - също. (не съм виновна, че този пък е и  красив Joy)
Ами Гого Blue Heart  - още ми е пред очите как шава с мустака Joy
С теб май от едно време имаме еднакъв вкус Grinning
И аз така ги подреждам. Wink
Дори и да не са или станат победители тези тримата се разписаха достойно на арената и ще се помнят. Поне ни доставиха невероятно удоволствие да наблюдаваме играта им.
Започнах да гледам Игрите от четвърти сезон и като свърши този, ще търся да гледам трети. Дано да го има някъде. Любопитно ми е да го видя стратега Неделчо Simple Smile

За капитани клоня към Лапунов и Томи/Миро

# 1 722
  • София
Подкрепям! Бг-мама не си избира любимците по красота. Ако беше така - Мастагара печели, ама не.
За мен Момчил е номер 1 за всички сезони, Калинко веднага след него Blue Heart И не е заради външен вид а заради профила на играча. С риск да разбуня духовете, Калин не ми е особено красив даже Smiling Imp Харесва ми как играе, как се държи на терена, и на локациите и изобщо естествен е, не се плаши от битки и не взима играта на сериозно. Тя и не е. Играта е едно приключение за всички там. Да си го изживеят и да продължат. Схеми, разсъждения, коалиции, мръсотии, тупане в гърдите, не гледам предаването заради това. Обаче сме забелязали за толкова сезони, че продукцията не обича да не я вземат на живот и смърт и съответните последствия от това.
Ръждето не мога да го харесам по тази причина, колкото и да е силна, тези високопарни изказвания ме вбесяват. Жълтите принцеси (мъжки и женски) няма даже и да ги коментирам.

# 1 723
И аз си мислех, че трябваше да изберат Миро, но ги разбирам Феномените. Как да избереш някого, който е толкова незабележим, че чак забравяш, че съществува. Може би, ако имаше смелост от време на време да излиза от сянката на Томи, би имал минимален шанс другите да разберат, че и той е в играта. Но не, човекът си седи на завет и се чувства добре, а току виж и до финал го докарал! Добре, че е Павката да ни напомня, че съществува и такъв играч, нищо, че същият е твърдо в миманса. Един фикус има повече живец от Мирко.

Според мен и зелените не го забелязват много. Той дойде като притурка с Томи само заради тъй желаната коалиция. Помня, че Пекин беше искрено учудена на победата им на изометрията и Миро и каза “Аз съм скрита лимонка” 😒

# 1 724
И аз като мъж, потвърждавам за Мирела и Полипенко, че са най-красивите от всички жени участвали в предаването.

Не знам кой може да каже, че не са, не говоря за характер или ум, там не знам как са.
Единствено завистливи жени или мъже или с някакви проблеми, могат да кажат, че не са кой знае какво.
Не са мис свят или универс, но са по-красиви от 90% от жените.

Общи условия

Активация на акаунт