💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 8 (27.10 - 02.11)

• 101 728
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 770
Дяволо и аз те обичам. Gift Heart

Относно всякакви касти...Чакала да не се сърди, но заора дъното с много грозната и неточна преценка за Сезон7. Ауткаст тази година е много задобрял и е най-добрият и коректен анализатор на Игрите. Само него следя.

# 1 771
Ооо ами добре, щом нямаме право да коментираме. Няма да гледаме, съответно нисък рейтинг, съответно край на Игрите. Съответно цялата плява, дето се бори за екранно време и слава с разни чакал, над и не знам си какви касти отиват и те в канала. И така. Айде малко да слезнат на земята, че предаванията съществуват заради зрителите.

# 1 772
О, Рълев за мен е най-силния от победителите! На второ място бих го сложила след Фифо, после ми е Момчил. Вече след този топ 3 бих сложила Гого, Калин, Андрей, но да признаем че и Алекса, Мартин, Добрин са силни играчи.
Топ 3 са тези, които най-много са впечатлили мен.

# 1 773
То за Трейтърс са им най-слабите обзори. Grinning

Е то какво да му коментират един епизод на седмица е само и то 1.30ч. какво толкова има да се коментира там , а надкаст коментират по този начин игрите , защото Туджаров и с договор с БТВ участва в заснемането на острова на 100те гривни( беше присъствал на снимането и водеше официалния подкаст с отпадналите участници в предаването "преди обед" ) и Ергенът , затова и се опитват по всякакъв начин да фаворизират риалити по БТВ за сметка на игрите , но не им се отдава рейтинга на 100те и гривни беше ужасяващ , а трейтърс не е по- различен , но поне е по - евтин за заснемане , затова и приказват толкова срещу игри на волята и бивши участници не ходят при тях , колкото до чакалкаст докато беше Битката не ги изпусках , но сега вече дори не ги следя , те не коментират сегашния сезон дори все още не знаят имената на всички таз годишни участници , а приказват основно за Микяй и как бил " прецакан " и Ясмина постоянно го натяква това , но пропуска да каже как Микяй се е заключвал по стайте в резиденцията с изключени микрофони заедно със Стан да правят сплетни и как Добрин или Мартин ги е хванал и са решили да им нямат доверие , но Микяй пак им се е мазнел и предал Стан .

# 1 774
На мен любимец ми е Гого Нинджата. Да, едва ли е най-силен, но най-много ми хареса като образ. Много ми харесваше и как стои на арената, как прави различни елементи и т.н.

# 1 775
  • София
Е, Дяволо, сега ще те скастря теб за спойлер! Досега успешно отбягвам, и ти така с черни букви да изплющиш какво си прочел!! Smiling Imp

# 1 776
В Момчил ми харесваше общото излъчване. Не твърдя изобщо, че е той е бил най-силният. Всъщност малко е трудно да се каже кой е най-добрият. Много са факторите. Трябва да се изправят всичките 6-7 претенденти за тази титла един срещу друг на дълго трасе с всички възможни компоненти - плуване, бягане, катерене, силови препятствия, такива за сръчност и точност, нещо пипкаво също да има да пробваме търпението им и разбира се пъзел, но не като тези, които дават тази година. Само че е сигурно трудно да се направи такова трасе, че и да съберем претендентите в момент, когато са в топ форма. Реално можем само да си разсъждаваме по въпроса.
Та, да се върна на Момчил. Не мисля, че би победил в това мое хипотетично трасе. Не е и най-красивият през годините, но категорично е един от най-умните. Това ми харесваше най-много в него. И онази тънка усмивка, която пускаше, когато продукцията в лицето на водещите се опитваше да се гъбарка с него.

# 1 777
Дяволо и аз те обичам. Gift Heart

Относно всякакви касти...Чакала да не се сърди, но заора дъното с много грозната и неточна преценка за Сезон7. Ауткаст тази година е много задобрял и е най-добрият и коректен анализатор на Игрите. Само него следя.
Основният им проблем е, че този сезон нито играчите са достатъчно силни, нито има качествени стратези. Вкарват хора като Александра, които според тях нямат място там, а повечето останали са „фурнаджийски лопати“ – предават всеки, щом усетят, че пада.
Това, което най-много ги дразни, е липсата на изявени характери. Хвалят Калин, че е добър на Арената и че се справя физически, но казват, че е „Тарзан“ – ако не бяха любовните истории, нямало да говори почти нищо. Такъв тип „slice of life“ моменти им били скучни – те искат добра стратегическа и социална игра, интриги, сблъсъци и реални ходове.
Според тях няма запомнящи се персонажи – Крис, Миро, Томи и Траян били все едно един и същ човек с различно име. Липсват им играчи като Цецо, Момчи, Елвиса, Джаферович, Алекса – хора с характер и запомнящо се присъствие. Само Дино и Чикагото са били на това ниво – като Виолета дори казва, че Дино е фаворитът ѝ, защото „мачка и на арената, и извън нея“.
Не симпатизират особено и на Ръждичката – според тях ще загуби, ако излезе срещу Ваня, Дени, Пенелова или Мишето. Освен това ги дразни и цялото нещо с прякорите и с това, че някои играчи сякаш се „бутат“. Според тях битките често изглеждат нагласени или направо комични – като тази в петък, където Крис не знаеше къде се намира, а Дечо беше измъчен. И добавят, че „тъпотията със жилетките“ е била пълен провал.
Като цяло това им е основната критика към сезона – че не са вкарали по-силни играчи като тези от кастинг битката (Ивана и още няколко), а вместо това са избрали хора като Александра и Алекс. И викат как в техните сезони било това онова и тн като някой дядо са който постоянно вика че по бай Тошове време било по добре хдд.
А що се отнася до Калин – те казват, че хората го харесват, защото е спокоен, неконфликтен и силен на арената, но не играе в коалиции. Средностатистическият зрител харесва именно такива участници – тихи, дисциплинирани, без драма, които не се бият в гърдите, че са „най-добрите“. Разбира се, и външният му вид е фактор – по-нестандартен е и запомнящ се.
Мисля, че това го беше казал или Туньо, или Неделчо и Слави в един от лайфовете преди няколко седмици.
Той Туньо беше казал че не харесва такъв тип играчи и за това харесва Алекса човек който е силен но е локав има стратигическа и социална игра и бил много хитър и с тези актьорски изпълнения.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 14:34 от Mane007

# 1 778
А откъде дойде тази легенда колко силна била Михаела? Аз изобщо нямам такива спомени. Беше от добрите на арената жени и толкова. Изобщо не се доближава за мен до Ваня или Ръждавичка.

# 1 779
А откъде дойде тази легенда колко силна била Михаела? Аз изобщо нямам такива спомени. Беше от добрите на арената жени и толкова. Изобщо не се доближава за мен до Ваня или Ръждавичка.

И аз се чудя същото...Михаела е красива и толкова. На Арената беше тромава и бавна, като в миманс. И с тая женска коалиция до никъде...😆

# 1 780
  • Някъде там...
Рълев го харесвах до момента, в който се скри зад полата на Виолета. Иначе с агънцето бяха уникален тандем.

Дяволче, споко, спойлери тази година почти няма. Sweat Smile Явно добре са се опазили.

Чак пък да няма запомнящи се образи, нямаше миналата година. Този сезон си има разнообразие, на мен ми харесва.

# 1 781
  • София
Лято,
Сорка, но все пак това са само жълтини, не е 100% сигурно явно. Не знам. Е, то и в темата се намекна много пъти през последните 7 дена...

Относно Ръждавичка и Ваня, Дени, Пенелова и Мишето:
Отново само спекулираме. Тяхното мнение срещу моето или твоето. Всеки има право на мнение. Чакалкаста също. Макар че явно е мнение на Виолета, която е много пристрастна със своята Денислава.
Аз това което виждам обаче е, че Ръждавичка се движи като мъж-атлет, нещо което само във Ваня и Силвия Радулова съм виждал. Дени няма тази двигателна култура.
Силвето обаче е по-дребничка и вече е над 30 години. Отпада.
Дени, Вики и Мишето ми се виждат слабички, нямат толкова груба сила и по-бързо ще сдадат багажа при дълга битка.
Остават Ръждавичка и Ваня. И на двете обаче плуването куца.
От тези, които изборих Пенелова има най-доброто плуване. Тя е и бивш гимнастик.
Топ 3 за мен:
Ръждавичка, Ваня и Пенелова.
Като ако не се лъжа Ръждавичка е и най-младата и в момента тренира яко, за да става все по-добра.
По тази логика кой е най, най?

# 1 782
Рълев го харесвах до момента, в който се скри зад полата на Виолета. Иначе с агънцето бяха уникален тандем.

Дяволче, споко, спойлери тази година почти няма. Sweat Smile Явно добре са се опазили.

Чак пък да няма запомнящи се образи, нямаше миналата година. Този сезон си има разнообразие, на мен ми харесва.

Е не е много честно, това което казвате, защото Рълев го скриха една седмица, в която беше болен и пред отпадане, до колкото помня. После пак си мачкаше.

# 1 783
  • Някъде там...
Е така де, скриха го зад женска коалиция. Освен това го набухаха с какви ли не предимства. Мен това ме отблъсна много тогава. Кое не е вярно в случая? Опонентът му си игра контузен цял сезон без да се крие. Взеха му и грошовете, за да не вземе да прецака сценария с тях.

Опитах се и аз да изгледам някой и друг подкаст днес, не съм гледала от 5 сезон. Мноого дълъг този на Надкаст, едва ли ще го изтрая целия. Ауткаст ми хареса.

# 1 784
Топ 3 за мен:
Ръждавичка, Ваня и Пенелова.

Тази Пенелова къде я буташ в А група не разбирам.Крамарска или Денислава ще я отвеят.

Общи условия

Активация на акаунт