Край след 10 години?

• 4 469
  • 105
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз затова все още малко се съмнявам в истинността на темата. Мъжът ти да ти каже "Махни всички снимки от апартамента с тебе и в събота и неделя отиди при майка си и баща си". И въобще да не ти хрумне,  че този човек иска свободен терен. А той пък толкова нагъл, аз не вярвам някой друг да направи това. В смисъл, масово изневеряват мъжете, ама се крият или поне не го афишират така. Това е чисто унижение! И тази госпожа, стои и се чуди какво да прави?!?
Ъ-ъ-ъ?

# 61
Думите му не тежат. Един ден така, на другия да сме се ориентирали към раздяла.
...До сега се "разделяме" всеки месец.
После пак ме обича.
Как така? Не знае какво иска? Не съм виждала такива хора, за това май има диагноза.

# 62
Хора няма никаква любовница. Grinning
То никога не мога да съм 100% сигурна, но не е това подтекста със снимките. По този начин се опитва да ме нарани. Пък и ставаше на въпрос за снимките, на които сме само двамата. Общите, на които сме тримата с детето си стоят. Нищо не му пречи да ги махне сам, или да махне всички снимки.  Измести се фокуса от манджи, перални и снимки.

# 63
Кажи къде е фокусът. Не разбрах защо се карате постоянно?

# 64
Мъжете като изстинат, рядко си казват всичко в прав текст. Повечето ще газлайтват, лъжат и мажат, че всичко е наред, а жената просто е луда Simple Smile

Но тук мъжът е доста откровен и няма от какво да се заблуди авторката в случая.

Много жени не биха чакали втора покана, ако им се покаже вратата. Това си е знак, че за този мъж не сте никакво семейство. Да, болно е да го осъзнаеш, но истината боли само известно време. После ти минава и ще си екстра. Най-глупавите мисли са: "Ама той защо така, сигурно ще му мине" и подобни. Общо взето, според мен на този няма "да му мине".

Сама казваш - "Той иска да ме нарани". В нормалните бракове такова нещо няма! Не се заяждаме помежду си, за да се нараним. Всеки иска другия да е добре. Вие сте като на двубой...

# 65
Защото явно и двамата не искаме да приемем, че всичко е свършило. Защото се обичахме истински и се борихме за семейство и дете. Но понякога от толкова борба, накрая не можеш да се зарадваш на нищо. Не оценяваш през какво си минал, за да сбъднеш мечтата си. И някъде по пътя започваш да виждаш враг, вместо партньор.

# 66
Спряла си му секса и си сигурна, че не ти изневерява?
Тоя мъж за пълна изтривалка си го взела.

# 67
  • Варна

Айде стига вече с това спиране на секса. Ми като не й се прави секс с него насила ли да го прави? Всеки има право на избор. Ариел, не си права. Твоята философия ми е ясна, а тя е точно от кал да е, мъж да е. Демек мъжа трябва да се задържи на всяка цена. Да ама не.

# 68
Склонен ли е към насилие при скандал?

# 69
Във всяка тема ми прави впечатление, че се пениш и си готова челна стойка да направиш, винаги мъжа защитаваш. Спряла съм го, да.
Не съм парче месо, да задоволявам някой, който не го заслужава. Сама съм му казала отдавна, че е свободен да си търси друга ако това не го устройва. Винаги, когато позволя близост, после се държи като лайно. Съответно давам задна. Той също ми беше казал да си търся. Но когато му казах, че аз възможност съм имала, но нищо не съм предприела му стана лошо. Защото както казах той на думи е силен. Но в края на деня винаги сменя плочата.

# 70
Как сте още заедно, да не сте мазохисти...? Наистина, учудващо е.

# 71
Ох темата стана много забавна. След любовницата, дойде и насилието.
Да склонен е. Често ме ступва. Grinning

# 72
Щом ти е забавно, няма защо да се разделяте - всичко е наред Simple Smile

# 73
  • Варна
Аз не мисля, някога истински сте се обичали. Сега пък абсурд. По-добре започвай да си организираш живота без него. Не знам защо ти е забавно.

# 74
Разделете се. За теб ще по- добре.
Извинявай, но мъжът ти е тежко Окр, с което не знам как живееш толкова години. Ще си дойде късно вечер от работа и ще започне да готви, защото ти не си го правила добре.
Или няма да дава да пускаш пералня, за да ни му пипаш дрехите.
За това със снимките, излизането с приятели и нула внимание към теб, изобщо няма да го коментирам.
А детето, като гледам, не го и вижда много.
Изобщо как живееш в такъв Ад?
И за какво ти е този човек?

Рs. Аааа, и секса липсвал в картинката. .Къде видя любов тука?

Общи условия

Активация на акаунт