КГБ = Клуб на Готините Баби - 240

• 18 437
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Влизам и аз да ви видя по късна доба. Днес общо взето слугинаж, но съм доволна. Тия дни съм планувала по основно и банята да мина. За вечеря спретнах едни пълнени чушки и реших да се сопра 😁
Момичета така като чета за Луковит, като се сетя за Русе и за Златоград и ми се въртят едни мисли, че май най добре ще е следващата среща да си я направим в някоя къща за гости. Само ние Simple Smile. Със състудентите на ММ така практикуваме и мога да кажа, че е много хубаво. Та помислете и в тази посока. Тогава ще можем да се вихрим на воля  с песни и танци на народите 😊
Дадох ви тема за размисъл и ви пожелавам лека нощ 🥱🤗😘

# 31
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах и пия кафе. Багажа е събран и тръгваме за Своге. Ще се радваме на дребосъците.
Стискайте палци , че ще ни кара Теди , а за първи път ще е на такова дълго разстояние. Тя казва , че е уверена , но мен си ме е страх. Притесняват ме и задръстванията към София.
Кас , идеята ти ми харесва.
Хубав ден!

# 32
Добро утро ☕🌹
Тук е мрачно и ръми, но казват, че ще просветне и аз съм се нагласила за разходка. Имам да свърша някои неща, та ще мета централните улици днес.
Тони, стискам палци! Лек път и приятни забавления с дребосъчковците! 😘
Хубав да е денят ви мили дружки! 🥰

# 33
  • София
Добро утро, красавици!
Метрото ли се бави, МЕРИАН ли се успа??? Stuck Out Tongue Winking Eye
Добро утро, ТОНИ и КАССС.
Събудих се преди алармата. Един стрес по-малко. Grinning Пия си кафето и потеглям към тръстиката.
ТОНИ, споко. В задръстване ще се движите с 10 км/час. Живи, здрави ще стигнете. Вози се и си трай, не я притеснявай със съвети. Пред вас, зад вас и срещу вас да карат нормални шофьори. Обади се, когато стигнете.
КАССС, добра идея - къща за гости. Спорен ден!
И при нас е мръчкаво. Т 7 градуса. Чакаме парното. АЙША, да знаеш кога ще ни огрее? Grinning

Ето какво намерих:
Скрит текст:
Така трябва да стане и при нас. Няма механизъм, няма комисия....
"Разпитах за училищните правила в Англия.
Поводът беше решението на един съсед да изведе малкия си син на къмпинг в учебно време.
200 паунда струва на родителя.
Може да подаде искане за разрешение.
Рядко разрешават, практически хич.
Родителите отговарят за присъствието на децата в училище, никой не ги кандардисва.
Отсъствия? Може, глобите се удържат директно от заплатата, ако не са платени доброволно.
Един ден е 60 паунда.
Съществува и вариантът с преместване в друго училище. Тоя трансфер също се заплаща.
За системни отсъствия на детето ти могат да те вкарат и в затвора, 6 месеца е присъдата, за родителска небрежност.
Когато въвели това с присъдите, всички си помислили, че е сплашване.
Вкарали няколко души в затвора, сега никой не пробва действа ли законът.
Образованието е задължително и това е.
Отделно, ако си бил нередовен, трупал си отсъствия - нямаш шанс за колеж. Не те щат.
Пази, Боже, ако полицай срещне малолетен в учебно време да се шляе насам-натам. Прибира го вкъщи, уведомява социалните. Тая услуга не е за препоръчване, скъпа е.
Униформите са също задължителни и никой не ги обсъжда. Такива са училищните правила и точка.
Сутрин ги виждам да минават покрай къщата, към 8.15, спретнати, с вратовръзките, поличките, саката, хубави деца.
Следобед, ей по това време, се прибират.
Радвам им се, чуруликат, нищо не им разбирам, Южен Йоркшир е 😃."(Ваня Ангелова)

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 07:41 от Flo 51

# 34
Добро утро!

Станах в ранни зори. И чакам пред кабинета на ЛЛ. Много досадно нещо ... Естествено, че не идва никой преди 8.
А не съм закусвала от бързане... И сега ми е ..

Да си кажа, че от години искам да отида на концерт на Веселин Маринов. Ама никой край мен не ми споделя мераците.

Хубав ден, баболини.
Казаха, че ще е студено. Но за сега е приятно есенно време.

# 35
Добро утро, баболинки!
Заведох Дребосъчко на градина и разходихме първо неговото куче и приятелче. Имам поръчка като се върна да му ги оставя на леглото.

Допивам кафето и тръгвам на истинска "кучеходка" Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 36
  • София
Привет, РАНЕЛЛА. Идвам с теб на концерт. Обличам си лятна жълта рокля и съм на линия. Остава да си купим билети.😀
Вече съм на тръстиката.
ТЕТКЕ, къде да те намеря, да ти донеса прословутите дюли. От чакане да дойдат приятелките ми да си ги вземат, вече изхвърлих половината.
Хайде, изоставям ви, работния ми ден започва.

# 37
  • София
Добро утро!
Тони, лек път и весело изкарване при дребосите!
Вчера четох, че метрото прокапало - явно създава проблеми на Марияна.
Фло, нищо не знам за пускане на парното. А и не ме интересува много, че то до кухньохола и спалнята не стига у нас. Писала съм с Топл, повредата е в абонатната. Но домоуправителката не иска да дава пари за ремонт/все едно са от нея/ . С климатичо си реших проблема за 45 - 55 лв/мес за към 50 кв.м. без изолация и със стара дограма.
Сега сериозно - Топлофикация се спотайват нещо, мълчат по темата. В детските градини и у-щата вече се топлят, но слабо. Може би нашия ТЕЦ ще го пусне последно - нали копат и оправят тръби в Дружба 2. А то от там идва към кварталите покрай нас и до  Лозенец.

# 38
Добро утро.
От отдавна  съм станала, прегледах форума, но чак сега дойде ред за писане.

Тони, лек път и много гушкане на дечицата

Ранелла, това занимание с чакане пред кабинета на ЛЛ аз ще го правя по обяд.
Много неща ще му искам - да ми даде две направления за специалисти, едното за тази седмица, второто - за другата, да ми боцне противогрипната ваксина, която от месец почти ми отлежава в хладилника и от страх и неорганизираност не стигам до поликлиниката, то повече си ме е шубе де, та затова отлагам.

Много пъти съм ходила на концерти на В. Маринов, почти всяка година ходя последните 15 - тина години. Харесвам смислените му текстове, ентусиазъма и раздаването  му на сцената. Малко пренавит ми изглежда, но си го знаем, че е такъв.
Иначе и на мен ми се смеят и ме бъзикат децата, че ходя на негови концерти, ама аз пак си ходя.
В началото на есента се зареждам с билети за концертите, на които искам да ходя, слагам ги в един плик в шкафа, пиша датите в календара и чакам да дойде времето.

Преварихте ме.
Тетка, ти си специален кучеразхождач, разхождаш най - послушните кучета ... и дечица, нали?
На кавалер Кинг Чарлз шпаньол  ми прилича приятелчето ви, прекрасно куче е. А лабрадорката ( момиче беше, нали)  как издържа до сега?  Снощи кога е ходила за последно на вън ?  Ние сме 12 /12 - 6.30 - 7.00. и 18.30 - 19.00 зимния сезон.

Сега погледнах - билета ми за В.Маринов е за 25 .11., отивайте за билети, ще го отчетем за форумно мероприятие.

Толкова от мен за сега.
Ще видим какви ще ги върша,  като времето ми се накъсва от задължителни излизания  - Л.Л. и концерт довечера. Ще ми се да отида и на фитнес, но дали да е преди Л.Л или след още не съм го измислила.

Спокоен да ви е деня!

Уффф, голяма съм загори тенджера - ето, и Айша не превари на финалната права .
Публикувам.

# 39
Добро утро!
             Чета ви и.....все не ми остава време да пиша.
             Пипи, радва ме и ме успокоява красивата есенна тема, която си сътворила. Цветно, топло и спокойно. Heartpulse
             Борянка, твоите стихове ме усмихват и натъжават едновременно. Спомените се връщат и обичам да те чета.
             Клечи, ходи си на фитнеса. Аз все се каня да ходя с малката щерка / тя от два-три месеца се запали/, но за сега обикалям лекарските кабинети. ПиснА ми вече, но...избор нямам.
             Фло, имаш поздрави от един общ познат /лекар/. Спомни си той и студентските години и бригади.
             Позавиждам малко на всички с малки внучета. Кога беше това при нас? Струва ми се, че  бързо отмина и за това използвайте всяка минута, че малчовците растат и то много бързо. Просто времето лети. Моите вече трудно ги засичам. Кой на работа, кой на лекции и у-ще!
             Тони, пътувайте спокойно. И аз все се притеснявам за младите шофьори у дома. Не, че не се притеснявам и за по-опитните. Май е нормално деца са ни.
             Днес у нас си имаме РД! Неда става на 19. Отлагаме празника за по-късно, че тя е една седмица в Турция на семинар. Да ни е жива и здрава, все така упорита, целенасочена и с лекота да постига мечтите си. Да е обичана и да обича. Да преминава през изпитанията на живота с устрем и упоритост.
             Спокоен есенен ден на всички.

# 40

"Не винаги става така, както бихме искали, но важното е да продължим да вярваме, че рано или късно нещо хубаво ще се случи и на нас.”

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Който си чете през нощта и си рисува, поднася кафето по-късничко. Като гледам някои от вас поработват вече, други разходиха внуче и кучета или си направиха плановете за деня. Аз още се помотвам - от вчера обаче съм си направила списък за обиколка по хранителните магазини.
Кассс, на мен също ми харесва идеята за къща за гости - ние много често правим лятната си почивка така. Напоследък предпочитаме някой да ни готви (сиреч почивна станция), но това е друга тема. Единствено при къщата за гости трябва да си организираме храната, а това си е главоболие. Но всъщност има такива и с предлагане на изхранване - ще го измислим. На служебния ни празник през лятото няколко пъти ходихме в Еленския балкан, Трявна, Троян също са хубави дестинации.
Клечи, много добре си решила културния си живот - с подреденост и прецизност.
Тетка, всякак си ангажирана с косматите приятели - и на живо, и на игра. Така и на децата е по-весело.
Тони, лек път и весело изкарване с децата. Теди ще се справи, не бързате за никъде, лека-полека ще стигнете.
Фло, давай лекцията за оптимизма - ще е от полза за всички.
Дидиа, докато пиша се появи хубавата новина. Честита да е прекрасната Неда - да е здрава, все така целеустремена и много щастлива Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Усмихнат и спорен ден баболинки Heart и

# 41

Честит рожден ден на Неда, да пее ,да се смее, да усвоява науките с чест и да е  щастлива!

# 42
  • в сърцата на любимите ми хора
Да е жива, здрава и много щастлива Неда. Късметът да е винаги с нея 💐

# 43

Златен ПАРК - Луковит
💕Пейката на любовта... Поверието гласи, че ако двама души, се прегърнат на тази пейка, през есента (когато листата на дърветата са в цвета на сърчицата), ще останат заедно завинаги... ❤️🤗
https://www.facebook.com/photo?fbid=122220745166060389&set=a.122 … 0389&locale=bg_BG

Момичета, вижте какво прочетох току-що - а нямаше надпис на тази пейка Smirk

# 44
Клечи,
Къде ти е мястото за концерта?
Фло, ако искаш, 25.11 е добра дата.

Общи условия

Активация на акаунт