КГБ = Клуб на Готините Баби - 240

• 20 023
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Честити 19 на Неда! Всичко най - хубаво пожелавам!

За мен почивка с дрънкане на тенджерите не е почивка. Може би защото не съм много добра кулинарка и бих се справила само с рязането на салата и мезета евентуално. Така ако ме приемате...
Достатъчно ми е готвенето вкъщи, добре че и ММ се включва.

Клечи, кучето ни е голдън ретривър, женско. Няма проблем с часа за разходка.

По Веско Маринов - имам две летни жълти рокли, които развявам с кеф. Да си изкарате хубаво на концерта!

Тони, пристигнахте ли? Весело да ти е!

# 46
Клечи,
Къде ти е мястото за концерта?
Фло, ако искаш, 25.11 е добра дата.

Ранелка, - НДК.
Предпочитам там да ходя, че пътувам с градски транспорт, метро, и ми е най - удобно.
А и мъничко леко ми е страшничко сама късно по улиците. Но само мъничко, защото аз съм смело момиче,  и ако се боя от тъмното, то все дОма трябва да си седя.

Това е моето място, горе втори балкон е най - евтино, но то и без това сцената винаги е затъмнена и само разни светлинки проблясват, а и в повечето случаи има странични екрани.
Ще ми е приятно, дори и ако не сме близки места, да се видим и изпием по нещо преди концерта.
Около НДК вечер е много осветено и приказно красиво

# 47
  • София
Добро утро от поликлиниката. Събудих се през нощта с главоболие и други екстри.
Ходя редовно на концерти на Веселин Маринов, но тази година мисля да пропусна. То не може всяка година. Даже по пътя за София пуснах диск на Веско, за да веселя спътничките. На Тони Димитрова ще бъда на 13 януари догодина, идвайте!
Да е честита Неда! Прекрасна възраст! Да е здрава и успешна!

# 48
Диди, честита да ви е прекрасната Неда! Да е здрава, щастлива и с лекота да сбъдва мечтите си! 🌹🤣🥰
Момичета, относно изхранването, не мисля, че ще е проблем. Няма да заслабнем мисля 😁, все нещо ще има. Ето, Тетка ще кълца салатки, но няма да е сама и други ще се присъединят, нали всички сме си оправни. Аз мога да метна едни пържолки във фурната, може да си вземем даже готови кюфтенца и кебапчета, а и баница мога да направя. Обикновено тези къщи са  с обзаведени кухни от до, даже и съдомиялни имат повечето. Мен не ме е страх от това специално. Само си представете, колко ще е весело докато си приготвяме масата Simple Smile

# 49
Ммм, относно къщата за гости - пък защо трябва ние да готвим и домакинстваме ?
За тази цел навсякъде има ресторанти, та и в някои къщи за гости тоже.

# 50
Merian,
Защо такова начало на деня .?
Всичко наред ли е?

Клечи, мерси. Чакам Фло Simple Smile

# 51
Да, как си Мериан? По-добре ли си?

# 52
Добър ден!

Честит рожден ден на прекрасната Неда!  Да е жива и здрава, все така устремена към изпълнение на плановете  си ! 

НЕ ходих на концерт. Снахата ми каза, че нейна близка имала свободен билет, ама се оказа, че не е бил свободен. Така мероприятието отпадна. Има и други кОлтурни мероприятия в нашия малък, но жив град. Театри и концерти има всяка седмица и то не по един. Само дето на мен не ми се ходи така, както ми се ходеше преди.

За сега толкова от мен. Прочетени сте, радвам се на това, че сте добре. И аз не съм зле. А дано да е все така!
Излизам вън на физзарядка. Има много опадали листа за събиране, има и пране за простиране.

# 53
Честит рожден ден на Неда!
Все напред и нагоре да покорява света!
Тя го може, доказала го е!

Диди, честита радост и за вас!
Да ви се решат проблемите и да се радвате на деца и внуци!

Мериан, дано си по - добре.

Тетка, сори, че сбърках породата на доброто ви куче. Да си кажа правичката, лабрадорите и голдън ритривърите  за мен са доста сходни и на живо, та и ако в видя, пак мога да я сбъркам, да извинява.

К.А.Г приятна физарядка.
Тук е приятно време, та даже и слънце изгря.

# 54
  • Кубрат/ Пишурка
Честита да е прекрасница Неда! Желая й само хубави неща да й се случват!

# 55
Дидия, честито на прекрасното ви момиче! Да е здрава, да постигне всичките си мечти с лекота и много да ви радва!
При мен нищо ново, работа, пак така и още от същото.
Мериан, как си?

# 56
  • sofia
Ето ме и мен.
Жива и здрава да е Неда. Баба ѝ всичко е казала, а аз, като стра орисница само казвам: Да бъде!!!

Луковит беше сбъдната мечта с готини хора, готино време и готини места. Отдавна не се съм се забавлявала така, а ченето ми още ме боли от смях.
Предложението на Касс е много добро. Ние сме го правили с група приятели и се забавлявахме много. Бяхме се разбрали кой какво ще прави или ще  носи готово. Моят мъж пък реши, че ще си спестим това и с него проучихме дали има доставка в градчето, където бяхме. Та ги изненадахме другите така. Абе когато сърцето е отворено, се намират начини.
До скоро и очаквайте снимки Wink

# 57
  • София
РАНЕЛЛА, съгласна съм! Аз не съм спец по електронните резервации. Ако е да ходя до каса - мога.
ДИДИА, ЧЕСТИТА И БЛАГОСЛОВЕНА ДА Е НЕДА. ДА СЕ СБЪДВАТ МЕЧТИТЕ Й, А ВИЕ ДА Й СЕ РАДВАТЕ И ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С ПОСТИЖЕНИЯТА Й!
Явно ни се услади разходката до Луковит, та отново се размечтахме.
Наработих се, обядвах, следва почивка, после внуче на училище, щерка на работа и аз на пазар. Луджо за сви, а за Луджо - никой. Stuck Out Tongue Winking Eye ТАНУ и ЯЖКА разбират за какво говоря. Grinning
Много за малко се видяхме с ЯЖКА. Искаше ми се за повече да е.

# 58
  • Вила Великула
Е хайде добър ден и от мен, че докато намеря време и ще мине деня.
Дидия, да е здрава и все така целеустремена Неда. Огън момиче е и съм щастлива, защото на този ден е роден и моя малчо. Днес става на 1 годинка. Пожелавам му да е здрав и да върви по стъпките на кака си Неда.
Мериан, как си?
За къща за гости съм ок. Аз затова преди време бях предложила в наше село, но трябват автомобили. Иначе наоколо има какво да се види, но си трябват и крака. Може би трябва да е в някой малък град, в който има всичко, а защо пък не и пролетта във Варна.

# 59
  • някъде другаде
Здрава и щастлива да е прекрасната Неда! Пожелавам и да мечтае смело и с лекота да сбъдва мечтите!
Пипи , честит да е и вашия юнак. Здрав и щастлив да е и да има безгрижно детство.
Пристигнахме в 10.30. Добре пътуваме. Навигацията ни прекара от Ботевград през Мездра.
Фло , на момиченцето без ръчичката е починал баща и. Разговарях със социалните , до дни ще я настанят в центъра за деца с увреждания в Луковит.

Общи условия

Активация на акаунт