КГБ = Клуб на Готините Баби - 240

• 20 058
  • 735
  •   2
Отговори
# 60
В поликлиниката съм.
Въпрос -
[iподарявам противогрипна ваксина Vaxigrip.
Някой да я иска?
[/i]
Аз ударих кьоравото, боцнаха ме с безплатна, предимството да си стар динозавър и тази ми е излишна.
Даже ме упрекнаха, защо съм купувала, като имам право на безплатна.
Ами, да съм си сигурна, макар, че съм голяма бъзла и много се назландисвам и отлагам поставянето.

# 61

Пипи, да ви е живо и здраво дребосъчето, да има щастливо детство и да пълни душите ви с радост Heart

Мериан, къде го лепна този вирус? Как си, какво констатира ЛЛ?
КАГ, Клечи, радвайте се на слънчицето - и тук се показа Nature Sunny
Янче, започнаха ли процедурите?
Тони, прекрасни и отзивчиви сте хората от Луковитско Simple Smile На тръгване решихме да се отбием в Бакалия Грънчарови, но GPS-а нещо не ни достави по зададения адрес. Пък и нали валеше много-много не се задълбочихме в търсене. Като се прибрахме намерих във Фейсбук тяхна страница, писахме си и бяха много любезни. Казаха че до края на седмицата ще открият он-лайн магазин за млечни продукти, а месните - може само от магазина. Обещаха да ми направят клипче с продуктите и цените. Ще го споделя тук ако ви е интересно.
И накрая - оказа се, че въпреки недоволството ми от iHerb за недоставените и платени продукти (първия път не дойдоха, втория път - също, макар че обърнах света да ги търся) те коректно ми преведоха обратно парите. Уведомиха ме, че не е необходимо да връщам продуктите ако все пак ги получа. И ... днес, след 15 дневно забавяне пратката дойде. Така че се чувствам обгрижена, макар че много им бях набрала.

Хубав следобед - малко почивка за мен!

# 62
Пипи, да расте здрав и много щастлив малчо. Честит рожден ден!

Тони, за какво става въпрос (за детето питам)

# 63
Прибрах се от ЛЛ - всичко е точно.
Имам оплакване от форума - чета и пиша изключително само от телефон. 
Прави ми впечатление последно време, че ми се губят постове -  някои написани и прочетени, после изчезват, мислих си, че някой нещо докладва и ги трият, но не, не е така, липсват само в мобилната версия. Ако превключа  на пълната си ги има. Понякога пък някои постове се появяват след време,  а аз вече съм прочела тези след тях.
Някой друг ако ползва телефон случва ли му се така ?

Сега прочетох,  че и внучето на Пипи днес има РД.
Честит да е малкия юнак!
Да расте здрав, да  има щастливо детство и да носи много радост на близките му хора!

# 64
  • София
О, дундьо е рожденик! Да е жив и здрав, да расте заобиколен от любов и много да ви радва, Пипилота!
Вдигнах кръвно и явно обичайните лекарства не се справяха. Страничен ефект от вируса. Написа ми хлифазолин личния, досега не съм взимала. Каза да започна с четвърт таблетка, за да не сваля рязко. След това съм заспала, та досега. Главата вече не ме боли толкова силно. Ще живея!
Иначе съм съгласна за къщата за гости. Ако и шофьора навия, работата е опечена!

# 65

Честито на малкия рожденик, да расте голям и силен мъж!

# 66
  • София
ПИПИ, ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛОТО ЮНАЧЕ! ПОЖЕЛАВАМ МУ ЗДРАВЕ, ВЕСЕЛИ ИГРИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
БОРЯНЧИЦЕ, ей такива торти харесвам - плодови, със сметанка, с маскарпоне. Не си падам по шоколадовите. Grinning
МЕРИАН, Хлофазолинът е бързата помощ при хипертоничните кризи. Добре е да го има във всяка домашна аптечка. 1/4 нищо няма да направи, аз съм започвала от 1/2 и като не спадне до час - още половинка. Много зависи  от това колко е високо кръвното. Имах период, когато почина брат ми и на няколко пъти отиваше към 180/100, цяло хапче вземах. И то препоръчано от лекар от Бърза помощ.  Дано сега да си добре!
КЛЕЧИЦЕ на съседни редове сме в НДК. Предполагам, че ще се видим на концерта, а защо не и по-рано.
МАКАВЕЛИ, кърначетата, които си купихме, също са много добри.
ТОНИ, колко жалко за детето! Има ли нужда от някаква помощ? Поздравления за Теди - виж, че те закара до мъничетата и сигурно вече сте се прибрали. Да шофира и да не се отказва, че се губи тренинг.
С НАМИ се чух, с РАНЕЛЛА се чух, с ЯНКА се чух, за ЕНИСА, КАГ и всички неспоменати - прегръдки. Hug

# 67
Пипи, честита първа годинка на малкото юначе! Да расте здраво, весело и много игриво. Да превръща всеки ден в едно малко и незабравимо приключение за вас  и да ви радва с пакостите си. Неговият  детски свят да бъде изпълнен с много игри, веселие, смях! Весел празник!  

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 22:32 от Didia

# 68
Хайде малко да ви развеселя следобедно - с това ранно мръкване следобедното си кафе го пия в тъмнина Coffee
Борянка, тортата е трепач - обичам ги този вид торти Heart

Дидиа, страхотна е Неда - музиката е в душата й Heart

# 69
Живи и здрави да са всички празнуващи днес!
Малки и големи, с късмет да са!

Клечи и Фло, да се подготвяме, а?
Трябва достойно да представим КГБ Simple Smile

# 70
  • София
Неда е страхотна наистина! Толкова малка е на видеото, а изпълнението като на зрял артист! Браво!
Фло, какво тайно кроите? Признавайте си веднага!

# 71
Хо, хо, в метрото съм.
Ранелка, щЪ сЪ барним с жълтите рокли, нали ' тъй Simple Smile .
Или с тениските КГБ, аз след Златоград не съм я разхождала.

Пък оттам пилоните има гръцка сладкарница и Неделя, може предварително да пийнем нещо за здравето на Веско  Simple Smile Wink.
Ха, ха,  сама си се усмихвам Simple Smile.

П.п. Пак бях изпуснала клипа с Неда.
Сега се върнах.
Поздравления за талантливото момиче!

# 72
Извинете, но къде гледате Неда? Върнах се да чета от сутринта... И аз съм през телефон.

# 73
  • София
Честит рожден ден на Неда с пожелания за здраве, успехи и пътешествия!
Малчото на Пипи да расте здрав и ящен, с много весели игри!
Тортите са отлични - иска ми се да ги опитам реално, но няма.
Мариянка, ако се налага хлофазолин го пия директно  по 1 таблетка. Половинка не ми действа, но е индивидуално - слушай си лекаря и пробвай.
Клечи, аз Мамата я следя главно на лаптоп. Но и при мене има липсващи, закъснели и изчезнали постове по всички теми. И  не, не са ги трили модераторите - проверено.
Може би зависи от скоростта на нета или от друго.

# 74
  • в сърцата на любимите ми хора
Пипи, да ви е живо и здраво малкото човече. Весело и щастливо детство да има ❤️🍀

Общи условия

Активация на акаунт