КГБ = Клуб на Готините Баби - 240

• 20 108
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честит рожден ден на Неда! Да е здрава,да успява в учението ,да покорява с таланта си и да радва всички!

Честит първи рожден ден на малкият мъж с големите бузки!Да е здрав,да расте безгрижен,да тича из двора на баба и дядо и да не пада!

Боряня,тази торта е трепач.
За къщата за гости съм-ЗА.Но,обикновено са с неудобен транспорт,а той е важен и за храната.
Янчето няма как да пише сега.Някой ако се е чул с нея,да каже дали всичко е по план!
Да си призная резила- установих,че в Луковит не си нося тениската КГБ.Когато се прибрах я намерих в куфара.Не съм я научила да се обажда.
Мериан,как си сега?
Това клипче на Неда го знам,но си го гледам с кеф и сега.
Днес поскитах доста,отдавна не си броя крачкитеКогато съм прекалила получавам крампи на мускулите на краката и така днес открих,че магнезиевя гел помага на минутата.Вече ще ми стои на нощното шкафче.Купих си и една бутилка шалгам,по препоръка като антиоксидант.Сега се чудя как да се навия да го опитам.
Пиша на пресекулки много дълго време,все се наалага да прекъсвам.
Хубава вечер,момичета!

# 76
  • някъде другаде
Да ви нагледам.
Днес чудесен ден с децата. Сега вече са изкъпани , с пижами и по леглата.
Утре отново игри.
Неда е страхотна ,  много талантлива.
Лека вечер и спокойни сънища.

# 77
  • София
Хубаво е с внучетата! Радвайте се! Аз моите не съм ги виждала близо 3 седмици и много ми липсват. В петък ще ги видя. Междувременно на малкия му е паднал първия млечен зъб.
Днес цял ден съм в полубудно или направо в заспало състояние. Иначе само започнах с четвърт таблетка от хлофазолина. Този вирус ми е много странен, така да ме удари с кръвно и главоболие, иначе стомашно неразположение и лека хрема. Ама всеки го удря на слабото място.
На празнуващите весел празник!

# 78
merian,
Ще запознаем Веселин Маринов с КГБ!
На 25.11 в НДК.

Аз съм от телефон. Неда не виждам.

# 79
Не мога да се въздържа! Rage Цяла вечер слушам как се хвалят за "успеха" да построят нов оръжеен завод. Та проста ли съм - не знам. Да се хвалят когато този завод е с 51% чужда собственост, а ние плащаме милиарда. В същото време се "замразява" втора година майчинство в страна, в която има демографска криза. Увеличават осигуровки, заплатите едвам кретат и....радвай се , прости народе, ще имаме УЖ наш нов завод, който ще произвежда оръжие. И това в 21 век.  Е, убедих се ......нЕма такава държава! Rage Радвайте се и на деня на независимостта, ама на чия точно независимост не ми става ясно. По-зависими не сме били никога в 1300-та годишната ни история.
               Извинявам се, ама не мога да се удържа. Прост народ - заслужава си още по-простите Оправници!

# 80
  • София
Още щом разбрах за този завод пред очите ми се появиха взривените военни заводи, през няколко години има нещастни случаи. За мен не сме способни да осигурим безопасно военно производство и не трябва да се строи такъв завод. Продажни душици. Рискуват здравето и живота на работниците. И носят смърт. Против съм, не че някой ме пита.
На концерта на ВМ ще има силно присъствие на КГБ! Бих искала да го видя!

# 81
  • Вила Великула
Момичета,  благодаря за пожеланията към бабин бузанчо.
Дидия, напълно съм съгласна. Не знам до къде ще стигнем.

# 82
Уж сме за мир, а ще произвеждаме боеприпаси.
Искаме уж войната да свърши, ама ще се въоръжаваме.
Кой ще работи в тези заводи?
Съкратените от Лукойл ли?

Да не продължавам, че ще ме изтрият.

merian, хайде с нас!

# 83
Пипи, честито да ти е юначето!
Здраво и безгрижно да е и да
доидат още дечковци.
Мериан, радвам се, че си добре.
Яжка ,моля те сподели наименованието на този гел.
Фло, кога са ти лекциите?
Относно къщите за гости - има
много условности , не е моето.
Кога ще финализираме годината?
Декември е кратък и пълен с
празници.
Хубава и спокойна нощ!

# 84
Добър вечер, момичета! Цели 6 страници сте изписали докато се усетя, че има нова тема. Последно време съм много натоварена, ама ще се оправят нещата. Минавам набързо и ви пожелавам лека нощ!

# 85
  • София
Ето този използвам аз,но вероятно има и други.https://lillydrogerie.bg/00ml-31867

# 86
  • София
МЕРИАН, питаш какво кроим с РАНЕЛЛА и КЛЕЧКАТА? Ами кроим Лятна жълта рокля, ще ни помага Веселин Маринов. Stuck Out Tongue Winking Eye Преди 2 години бях на негов концерт и в зала 1 на НДК преобладаваха младите хора. Даже едно девойче, облечено в красива жълта рокля се качи на сцената и докато той пееше тази песен, то танцуваше.

ДИДИА, с право негодуваш. И не си сама. Не ми се говори, че ще избълвам много лоши думи...В нашата държава не се търси отговорност на виновните за плачевното състояние в което сме - и млади, и възрастни. Затова е така. Кой да потърси отговорност? Съдебната власт ли??? Мили Боже...Смях в залата...

Радвам се, че ни навестиха ФРАУ ДАНА, МАМСИ, КРАСИВА БЕЛЛА. Hug
Момичета, искате ли среща при китайчето в понеделник, 3.ноември от 17.00? Дано могат да дойдат и работещите мацки. Надявам се да се видите и с ЯНКА. При нея нещата не се развиват по начертания план. Доверих се на колегата от Кубрат, като ми каза, че е готова за работа, но не е точно така. Ще се забави крайния резултат. Дано да стане това, за което е дошла. Търпение, ЯНЧЕ!
Хайде сега, лека нощ и спокойни сънища!

# 87
Ауу, без малко да пропусна да поздравя едно малко сладкишче. Пипи, да ви е живо и здраво малкото юначе, да расте весело и безгрижно обградено с много обич! 🎂🥳❤️
По темата за военния завод и има ли изобщо държава ще си замълча, че ако започна няма да мога да спра.
Днес успях да свърша доста полезни неща по време на миткоснането ми, даже ми остана време за кафенце в едно любимо уютно малко кафене Simple Smile Доволна съм.
Лека нощ мацки! До утре 🤗

# 88
Пипи, честит рожден ден на малкото юначе!

Честит рожден ден на Неда!

Уж бях приключила със зимнината, ама не било така. ММ донесе дюли от село и направих няколко компота, малко желе и сладко. Нашите са диви и дребни, но стават. Бях оставила и няколко грозда, уж да стоят за Коледа, но не ми се получи. Половината зърна са се скапали. Отбрах здравите, сварих ги и утре ще направя нектар. И за капак ММ набрал още гъби. И те ще са за утре. А кога ще чистя двора, не се знае. Има време до пролетта
Яге, благодаря за подсказката за гела. Ще се купува още утре.
Ех, това утре, много му се събра.

# 89
Тану, за утре ще те помоля да ми напишеш как правиш сладко от дюли. Може и на лични. Ама когато имаш време Heart
Лека нощ, баболинки!

Общи условия

Активация на акаунт