Честит първи рожден ден на малкият мъж с големите бузки!Да е здрав,да расте безгрижен,да тича из двора на баба и дядо и да не пада!
Боряня,тази торта е трепач.
За къщата за гости съм-ЗА.Но,обикновено са с неудобен транспорт,а той е важен и за храната.
Янчето няма как да пише сега.Някой ако се е чул с нея,да каже дали всичко е по план!
Да си призная резила- установих,че в Луковит не си нося тениската КГБ.Когато се прибрах я намерих в куфара.Не съм я научила да се обажда.
Мериан,как си сега?
Това клипче на Неда го знам,но си го гледам с кеф и сега.
Днес поскитах доста,отдавна не си броя крачкитеКогато съм прекалила получавам крампи на мускулите на краката и така днес открих,че магнезиевя гел помага на минутата.Вече ще ми стои на нощното шкафче.Купих си и една бутилка шалгам,по препоръка като антиоксидант.Сега се чудя как да се навия да го опитам.
Пиша на пресекулки много дълго време,все се наалага да прекъсвам.
Хубава вечер,момичета!
Цяла вечер слушам как се хвалят за "успеха" да построят нов оръжеен завод. Та проста ли съм - не знам. Да се хвалят когато този завод е с 51% чужда собственост, а ние плащаме милиарда. В същото време се "замразява" втора година майчинство в страна, в която има демографска криза. Увеличават осигуровки, заплатите едвам кретат и....радвай се , прости народе, ще имаме УЖ наш нов завод, който ще произвежда оръжие. И това в 21 век. Е, убедих се ......нЕма такава държава!
Преди 2 години бях на негов концерт и в зала 1 на НДК преобладаваха младите хора. Даже едно девойче, облечено в красива жълта рокля се качи на сцената и докато той пееше тази песен, то танцуваше.
Доволна съм.