КГБ = Клуб на Готините Баби - 240

• 20 117
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Добро да е утре,  и аз прибрах няколко дюли ,две паднали круши и няколко ябълки , колкото 5 малки бурканчета ,за асортименти  да не ги хвърлям. Утре ще ги заваря. Двора не е прибран, кално  е. До пролетта има време щом казваш.

# 91
  • някъде другаде
Добро утро!
Наспах се , чакам да станат и децата.
Днес моите планове са свързани с тях.
Хубав да е денят ви , баболини!

# 92
Добро утро!

Аз съм "за" среща на 03ти. Мога да дойда към 18.

Тази нощ се събудих и усещам шум в едното ухо Sad

Хубав ден, баболини!

# 93
Добро утро ☕🌹
Рано се излюпих, кафето изпито и малко гимнастика направена. Ще бързам да наготвя един зелен боб. После съм на зъболекар, а след това трябва да взема каката и да я прибера, че днес пак е на участие с ансамбъла. Малкият е на градина, накрая и него ще прибера. Изобщо днес сбита програма.
Спорен, спокоен и усмихнат ден баболинки 🥰

# 94
Добро утро.
Днес беше доста щипещо рано сутрин, но вече Слънчо се показа и обещава  денят да е слънчев и приятен.

И днес имам фиксирано излизане баш по обяд, та ще видим как ще си подредя деня.

Относно предложението за среща в понеделник 3 .11.  - много вероятно е и на тази среща да не мога да присъствам, колкото и да искам.
Учениците са във ваканция 1-3 .11. и ако имам гостенчета  те са с приоритет .
В понеделник могат да дойдат вечерта родителите им да ги вземат, а може и аз да ги придружа до тях, та мога да се размина с китайския.
Но пък това не е пречка да ви пожелая приятна среща.

# 95
  • София
Добро утро, ранобудни момичета!
Пия си кафето и след малко колелото на ежедневието ще ме завърти. Grinning
Ще ходим с голямата внучка до Еконт, да си вземе поръчка - рокля за партито във Военния клуб. Иска да я пробва и аз да съм й консултант.
Мисля да сготвя лозови сарми - скоро не съм се сещала за тях.
Довечера сме на театър в Елин Пелин. По-скоро, да се видим с най-добрите ни приятели и кумове от венчавката ни.
ТОНИ, радвай се на внучетата, зареждай батериите. Grinning
РАНЕЛЛА, радвам се, че ще долетиш на срещата. Hug
КАССС, днес и ти ще си баба разводач. Grinning
КЛЕЧИ, жалко! Confused
На всички - спорен ден!

# 96
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро. Очертава се хубав ден. Да ви върви във всичко, с което се захванете 🍀.

# 97

Когато говорим за бъдещето, има три вида хора.
Тези, които го оставят да се случи. Тези, които правят така, че да се случи. И тези, които се питат какво се случи.
Джон Ричардсън

Добро утро ранобудни момичета CoffeeCoffeeCoffee

Слънчо вече огря и тук - очертава се един хубав есенен ден Flowers HerbFlowers Maple LeafFlowers Fallen Leaf
Да ви спори в намисленото и всеки да има време за собственото си "Аз".

Хубав ден баболинки Heart и

# 98
Добро утро и от мен! Yum
               Слънчев и усмихнат да е денят! За съжаление и аз ще липсвам от срещата с китайчето. Сама съм в моята посока и хич не ми се връща по тъмно.
                Нещо съм се бъгнала! Stuck Out Tongue Closed Eyes От ранна утрин слушам музика. За вас за настроение!

# 99
Добро утро!
Яжка , благодаря за линка,
още днес ще го купя, а е и на
добра цена.
За китайчето ще дойда.
Хубав ден!

# 100
 Да е жив и здрав  бабиният Пипилотин внук!  Да радва всички! Хубав празник на семейството!

Ранелла, ако пиеш лекарства за кръвно, някои предизвикват дискомфорт в ушите. Мен ме сърби дясното ухо.

Аз приключих в леглото една книга, която започнах снощи, направих  "физзарядката" на двора ( няма  смисъл, защото вятърът пак направи килим от листа, ама нейсе) , сега ви "прослушвам". Всички сте добре и това е важното.

Трябваше да отида да си взема поръчаното перде, но не ми се припкаше до магазина-ателие. Утре ще е.  Днес е най-натовареният ми "учебен" ден от седмицата. Три едно след друго по два астрономически часа. След по-малко от час започвам. От петък 4 дни ваканция! УРА!

Приятен обяд и още по-приятен и ползотворен следобед на всички!

ПС За оръжейни заводи, политици и анализатори няма да коментирам, защото коментарите ми ще са само от псувни.

# 101
Яжка, купих последния гел.
Благодаря!
Забелязвам, че със ставните
проблеми възрастта пада. Много
млади хора са засегнати.Лошо!

# 102
  • София
Няма да мога да се присъединя в китаеца към вас. Имам час за лекар. Днес цял ден се чудя какво имам на трети и сега видях. Жалко!

# 103
  • Вила Великула
Леле, деня минал, а аз още не бях влизала в темата.
Днес отново всичко е на галоп при мен. Нали знаете сагата с водата ни, явно вървим към сигурен хидрофор, но преди това мисля да ползвам услугите на сина на Ениса и да спретнем едно дело към ВиК.
Та по този повод, реших че е крайно време да предприема нещо с трупащите се камара мръсни дрехи. Най-лесно беше да ги сложа в едни чували и да ги занеса в София и там да ги пера, ама като си представих висенето пред пералня, после сушилня и подреждане за превоз обратно - не се реших. Затова прекарах маркуча в водата от кладенеца на прозореца на банята, напълних половината вана, допълних с вряла вода, прах за пране и дрехите. Мачках, търках и като реших, че са чисти, отново с маркуча изплакнах дреха по дреха със студена вода. Накрая изтисканите дрехи мушнах в пералнята за изпомпване и центрофуга и сега съхнат.
По този повод и освен жалбите без отговор, които пускаме, написахме петиция от трите потърпевши села. Съседката обикаля в наше село да събира подписи, а аз уговорих кметовете на съседните две села за съдействие. После подаваме към Областния управител в градО и към кмета на по-малкия град. Следва телевизия и всички други циркове и капака ще е индивидуалното дело, което аз мисля да подам за причинени щети.
А пред останалото време трябва и да работя вес пак.
Оплаках се, не знам дали ми стана по-леко, но дано вас да не съм натоварила.

# 104
Леле, Пипи - то си е цяла одисея.
А какво правят възрастните хора, семейставата с бебета и малки деца и тези, които си нямат кладенец в двора. Не ми се мисли ... Толкова време вече ви наказват и дори не ви дават светлинка в тунела. А идва зима ...
Правете каквото сте намислили, дайте гласност и дано има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт