Фло, за домашното - пия кафе и се ровя из бгмамата. Музика и ароматерапия, разговори с верни приятели, от които съм получила подкрепа и продължаваме да се подкрепяме. По телефона по-често, но гледаме да се видим веднъж на месец - два, както дойде. Сутрешните срещи с внуците - казвала съм ви, че те са на баба валерианчетата
. Разходката с кучето, която съчетавам с пиенето на кафе също ми действа добре. И не на последно място срещите ми с психотерапевт, които много ценя и има защо. Да е жив и здрав доктора, благодарна съм му. Без неговата помощ не можах да се справя сама преди време, въпреки подкрепата на всички около мен.От вчера Дребосъчка и дъщеря ми са болни. Решиха и Дребосъчко да не пускат на градина. Гледат се тримата, а зетко се върти да ги обгрижва. Днес ще готвя пилешка супа и ще им занеса и на тях. Миличките ми

Майка ми след вливанията се чувства добре. Преди малко дойде при мен, за да провери дали съм отвита и да ме завива
Изненадах я, че вече пия кафе 
Казах на Тетин, че за 22-ри искате от него качамак и той веднага наду перките от кеф, че ще го прави.
Хубав ден на всички!