Есента вече е на прага , в очакване съм лятото да стана мама ! ~бебеправене 623~

• 13 174
  • 440
  •   3
Отговори
# 300
Кръвният е отрицателен. Пикливите тестове тогава са калпави, може би и пренапоени, и показват изпарителни черти. Явно на много жени се случва. Няма бременност при негативен кръвен.

# 301
Хора, ситуацията с госпожата е патологична. Не я хабете тая енергия, дайте да видим какво ще готвим днес, кучето кой ще изведе, обадете се на мъжа да купи хляб, ей тия неща имат смисъл.

# 302
  • На изток от Ада
Кенди какво стана с онези кученца Точка , трюфел и Тигър ?

# 303
Оооо, Наси…радвам се, че питаш!
Скрит текст:
Тигър е осиновен, вече втори месец се шири по дивани, яде кучешки гурмета, тича по парковете, заровен в играчки, абсолютен бог е. Попадна на абсолютно страхотни хора, много се кефя за него!
Беше адски трудно с 4 кучета у нас, 3 пт които бебета, настанихме ги в частен приют.
Трюфел на 14.11 ако всичко е наред ще пътува за Германия, има си семейство, което го осинови през фондация. А Точица, моята любимка и крадла на сърцето ми, си чака още къщата и хората. Трюфел като замине остава сама в приюта ииии… с мъжа ми се чудим, кое ще ни е по-трудно - да я оставим да гние в приюта или да я вземем вкъщи, дали като приемна грижа или Йоши да се сдобие със сестра без грам да иска.

# 304
  • Be realistic - plan for a miracle.
Леле, колко се радвам за Трюфел!
А Точка... че тя беше най-нежното, най-послушното и най-очовеченото от тричките. И точно тя е останала. Направо не е за вярване. Това същество лъха на интелигентност и топлота.
Стискам палци както винаги да я крадне някой мега готин.
А ако вие случайно решите за приемен... макар че няма да е лесно, аз вярвам във вас Heart

# 305
И при мен уринарнарните тестове са били положителни до 12 ден (включително) след Овитрела. Не знам защо се пускат кръвни толкова рано при условие, че има тригер. Риторичен въпрос.

Голяма сладурана, Кенди. Дано си намери прекрасно семейство и дом ❤
Скрит текст:
Ние 2 пъти сме били приемно семейство, но на котки. И двете черни. След загубата на моята обаче си казах, че повече животинче за постоянно не. Но пък бих искала Кая да расте с котка.  Но ще видим кога ще можем да направим тест за алергии. Баща и има силна алергия към кучета и по-слаба към котки. Дано малката да няма алергии.

# 306
  • На изток от Ада
Вземете я Кенди.
Ох аз нали сме в града . Ми котките изчезнаха няколко.  Най тъгувам за Миличка и Пухчо. Пухчо с една лапа по -малко беше. Възможно е да не ги еиждам като ходим.
пухчо.
миличка

# 307
Ще видим как ще се развият нещата, докато замине Трюфел. Фондацията също търси и за нея, но като цяло не била “първи избор за осиновявяне”, защото е типичното черно улично куче…
Наси, котките са доста адаптивни, възможно е да са се преориентирали към друго местообитание.

# 308
  • На изток от Ада
Ами дано!  Миличка беше мн готина котка . Гальовна. Имала съм 20 котки такава не съм имала.

# 309
  • Be realistic - plan for a miracle.
Душици, дано се появят, Наси, стискам палци. Котетата са много адаптивни, не са такива будали като повечето кучовци на тази възраст Grinning
 "Миличка" - какво хубаво име. Heart

# 310
  • На изток от Ада
Тя е наистина миличка. Беше мн сладка като малка. ето я .
Мн страхлива беше,  после стана мн галцовна

# 311
Честито Фей! Здраве и щастие на цялото семейство! Някой ден ще им разкажете на тези малки чудеса колко сме ги чакали месеци наред, колко радост и надежда са донесли!
Мама Беър, лек остатък от бременността  и леко раждане!
На  всички пожелавам късмет тази есен и да има щастливи моменти !
Кенди, старите хора казват, че кучета с точки над очите са много умни и късметлия ще е този, който я осинови. Аз не мога да кажа за животно - куче, котка, че не ми харесва. Животните имат една особена енергия, една отдадена любов, която  събира човек и го топли. Последната котка се озова при нас след като докараха в автосервиза на мъжа ми една кола и тя беше под капака - най-милият и пухкав дивак.
Тъкмо си помислих, че Теди не е навестявала групата и хоп-тя изкочи иззад ъгъла!Пожелавам и да не се филмира толкова, че вреди на процеса, а да се радва на живота и може щастието да я споходи и да получи поздравления от нас, вместо досада,че се опитва да ни хлъзне на динена кора.Ама как бързо я разкрихте - инстинкт на майки-лъвици.
При мен нищо ново - не правя планове, наслаждавам се на всеки ден!Връщам се назад в темите и виждам как всяка е израстнала, променила се е, станала е по уверена и подобрена версия на себе си. Силни момичета, преживяваме радост и тъга, болка и загуба, победа и радост по пътя към сбъдване на мечтата! А тя ще се сбъдне, вярвайте! Revolving Hearts

# 312
Аз лично не съм имала положителен тест след Овитрел. Дори след инжекции с хормона на бременността не съм имала положителен кръвен. При мен няма никакво отражение. По принцип тези препрати дават до 5 единици отклонение и всичко различно е в следствие на бременност.
Мама Беър, лек остатък от бременността и леко раждане 🤗 За съжаление в Бургас няма никакви специалисти....всички в София, Пловдив, че и Стара Загора, като нямам предвид специално само АГ. Просто в Бургас е трагично положението.
Скрит текст:
Понякога си мисля, че трябваше да стана лекар, а не фармацевт, но и така помагам от сърце на хората.
Като цяло в страната има плачеща нужда от добри специалисти, а повечето заминават за чужбина. Не си мисли, че ти си изтеглила късата клечка, на мен също не ми засичаха контракции, а само тонове...и аз си държах сама "слушалката" 😃 По мое настояване последния път ми пуснаха и за контракции. За следенето не мога да се оплача, пускаха ми всеки месец много изследвания, имах и два пъти ОГТТ, още в началото цитонамазка и един или два пъти микробиология. Обаче ме изоставиха в деня на раждането, бебчо почти почина в мен, а аз бях в критично състояние. Няма нито техника, нито специалисти! Втори път не бих рискувала с естествено раждане и още ме е яд, че не предпочетох планово секцио, за да не се стига до спешно такова с пълна упойка и само от една бременност да мина през всички видове раждане.
Скрит текст:
Съветвам те, ако раждаш в Бургас, да направиш планово секцио. В Окръжна е най-добрата неонатология, но най-добре да се направи планово секцио в Бургасмед при Гамишев, Недялков или Неделковски. Аз имам две гинекологични операции при д-р Недялков и съм доволна.

# 313
  • Sofia
Наси Много обичам животни. Много хубаво коте. И на Кенди кутрето е много сладинко. Радвам се , че е намерило своя дом! 🩷
Никой никъде не плъзга никого. Наиситна се лекувам при Персенска и ако сега не е станало , Ноември ще си починем и Януари ще направя ЗЕТ на замразеното ми от 2020 ембрионче. Приятеля ми има лоша морфология, но е съгласен да го припознае и да си го гледаме. Пък пола никой не може да каже какво ще бъде . Най-важното е да е здравичко, но си мечтая за момиче след двете момчета . А Орлин е толкова любвеобилно дете и иска братче или сестричка. Може тази снежинка да ни е късмета!

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 07:25 от Maya9312

# 314
Кенди, браво на вас, че вече сте задомили две от кученцата. Дано и за последния сладур се намери дом. А Прего ми се струва, че се е запознала лично с мъниците Smiley .
Белма, радвам се, че писа, приятно ми е да те чета, продължавай да се наслаждаваш на живота в същия дух.
Мама Беър, леко раждане въпреки липсата на добри специалисти в Бургас.
Файбърдче, кога ще направиш все пак един тест?
И ето сега се сещам за темата за качеството на материала при всекидневни опити  - миналата седмица опитите ни бяха в сряда, четвъртък и петък, нали след овитрела. Хубаво, ама в петък баш в деня на овулацията от мен нищо не изтече, като станах до тоалетната. Чак се зачудих, възможно ли е да има еякулация без материал Thinking .
Днес пуснахме и контролна спермограма, която показва 50% неподвижни, 11 % бързо подвижни само, ембриологът му обяснил, че сигурно е по-влошено, заради забавената обработка, но дали е така, кой да знае.

И последно, пуснах днес прогестерон 165 nmol на 7 ден след О. 4 жълти тела го бълват това, та май не е чак толкова много. Поне не очаквам, както обикновено, от утре да почна със зацапванията преди цикъл.

Това е от мен, приятен уикенд на всички Nature Sunny .

Общи условия

Активация на акаунт