Есента вече е на прага , в очакване съм лятото да стана мама ! ~бебеправене 623~

• 12 941
  • 435
  •   2
Отговори
# 315
  • Sofia
Тирамусу от къде 4 жълти тела, инсеминация ли си правила? Или просто стимулация и естествени опити ?
След ин витро ако има пункция на яйцеклетки, знам че след това няма ЖТ.

# 316
Момичета, може ли да ми препоръчате добър физиотерапевт или кинезитерапевт и/или съответно клиника от които сте доволни, за проблеми с гърба и междуребрена невралгия?

Мая, ако наистина има ембрион от 2020 и той е от предишен мъж, няма как да го използваш без негово съгласие. То защо ли пиша, ама.........

Тирамису, ама от къде 4 жълти тела, ти с какво беше стимулирана този месец? Иначе този прогестерон е супер, но СГ не звучи добре. Как е морфологията?

# 317
Тирамису, май в темата сме коментирали, ще няма как еякулация без еякулат, но може и да бъркам. Иначе стиснати палци и да вземе да започваме с коледните чудеса, че ми писна от затишие. Hug

# 318
  • Sofia
Salsera Как вървят нещата при теб? Минават ли болките? Има ли подобрения?

# 319
Ру, по-добре съм, поне силните болки минаха, има още някакви, ама почнах да спя легнала, не само на стената както беше 3 седмици. Вече съм накрая на 3-тата седмица, док каза, че до един месец, та се надявам да се маха тая гняс и после да почвам някакви терапии за гърба и упраженение, че много се залежах и заседях и от елементарни неща се изморявам. Просто нямам сили, сякаш няма какво да ми държи гърба изправен, мускулите ми отидоха в командировка някъде. С две думи, много ***** Ковид, а при ММ пък прасеца се обади, имахме и паник атаки. Дано минава и заминава и никога повече да не го виждам тоя вирус.

Тирамису, не знам какво изтичане очаквате като е свършвал ТРИ дни поред. Вярно, че се обновява там на 24 ч, но все пак е трябвало през ден да карате, т.е. на 48 ч, за да се събере достатъчно количество, то ти си го изцедила, хаха. То като е по-често, особено при мъже, дето нямат кой знае какви количество и понякога може да е няколко капки. Хубаво е освен качество, да има и количество при естествени опити. При инвитро там все ще намерят 1-2 читави, ама при естествени опити си трябва да " напълниш пуйката" RelaxedRelaxedRelaxedRelaxedRelaxedAnimal BirdAnimal Rooster

# 320
И при нас се е случвало в безгрижните времена, в които имаше кекс всеки ден, че и по два пъти около прозореца на плодородието. Буквално беше като празно шише майонеза.
 Тирамису бих разчитала на материала от сряда да е стигнал най-успешно, количествено и качествено до пуйката и да направи 1-2 пуйчета.

До госпожата с тестовете - може ли да спреш с тия филми? Сериозно питам.

# 321
На кломифен бях този месец, че нали ми е много зле качеството, поне да не разчитаме само на една яйцеклетка.
Морфологията е 2%.
Ембриологът му казал, че не е в него проблема, а като погледнал моя профил му дал да разбере, как имам завъртяни хромозоми в кариотипа и това е проблем, затова да направя консултация с генетик.

Салсера, искрено ти съчувствам за невралгията и ти пожелавам скоро да е зад гърба ти, че да се върнете обратно на фронта за бебе.

# 322
  • На изток от Ада
Тирамису а днк фрагментация как е?

Салсера аз щях да ти пиша ...  Това за този ембрион е доста отдавна!  Мисля че се опитвале да й го вкарат без да знае бащата!

# 323
  • Be realistic - plan for a miracle.
Лъже. Не се връзвайте. Няма такива неща.

# 324
  • Sofia
Не сме правили трансфер още. Бившия ми е дал пълномощно . Къде съм ти казала такова нещо Наси ? Поне не измисляй неща от мое име.
Относно тестовете , минаха 14 дни от Овитрел и имам бледа черта и Персенска каза да си пусна бета чхг и да се спре с гаданията!

Кенди като толкова ме мразиш , не ми чети постовете. Не лъжа и правя всичко възможно да ни се случаъ нещата. Никой не съм засегнала , каквото се случва това пиша. Нито някой ми бърка я портфейла да ми купува тестове, така съм решила , така процедирам. Още повече, че трябва със сигурност да съм на ясно, защото съм на лечение с Утрогестан и ако има бременност , трябва да го продължа. И на мен не ми е приятно това чакане, но това е. И още нещо - не сме казали че ако имаме момченце нямя да го искаме, да ни е живо и здраво, пола няма толкова голямо значение. Пожелавам на всяка една жена , която наиситна иска бебче , Господ да и го даде. На никого не съм душманин и се радвам искрено за всякя една успяла от вас.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 10:04 от Maya9312

# 325
Момичета аз тука идвам с въпрос,който може би го задавах в предната тема вече не помня 🤣
Говорих с човешки ресурси от работа и каза като искам да си взема бележка от клиниката да си ползвам отпуска за напреднал стадий инвитро. Но да е след пункцията,а аз първия път избързах и дадох документи по време на стимулацията. Пункцията беше миналия месец. Дадоха ми 30 дни болничен.  А от човешки ресурси ми каза след болничния ,че могат да ми пуснат тази отпуск или да си продължавам болничния щото било по добре. Та вече не знам уж може ама пък вземай си болничен...С отложен трансфер съм,не знам дали е от значение.
Според моя мъж трябвало да си търся правата като имам право на това нека го ползвам.
Писах и на други места всеки ми отговаря различно.
Та се обръщам към вас за помощ

# 326
Салсера, посещавала съм Антоанет Василева от София Физио център. Не съм била с такива болки, така че нямам база за сравнение, но може да я провериш. Бързо да минава!

Тина, за тези неща съм чувала, ще законът е написан много тъпо и е въпрос как го тълкува фирмата.

Ние имаме ембрион 3BC. Ембриологът се чудеше дали да вземе биопсия, но решихме да вземе. Нямам големи очаквания за съжаление. Cry
И честит празник на всички именици! По едно бебе за подарък пожелавам!

# 327
Слънце, стискам палци, много! Не е нужно да са АА, за да са еуплоидни!

# 328
Стискам палци и аз, Слънце! Много, много жени знам, които са забременели с балансирани ембриони с оценки от всякакви комбинации на букви, различни от АА.
Нашите всичките са 4-5АА или АБ, но са пълен гювеч след ПИД. Морфологията не е критерий ако се прави биопсия.

# 329
Слънце, стискам палци да е наред ❤ И пак да кажа и с по-лоши оценки са се раждали живи и здрави бебчета. Дано това е твоето бебче.

Общи условия

Активация на акаунт