Есента вече е на прага , в очакване съм лятото да стана мама ! ~бебеправене 623~

• 12 925
  • 435
  •   6
Отговори
# 330
Слънце, моят юнак е от единственият ни ембрион с грейд 3CB. Късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 331
S.G.C, точно за теб се сетих сутринта и тая надежда да имаме същия късмет! Flowers Four Leaf Clover
Благодаря Ви за окуражителните думи! Hearts
И аз като Монита ще искам да проверим средата преди трансфер, та може би Сенкова ми готви същата хистетоскопия. Монита, ще се радвам да споделиш как е минала. Чудя се и за имунологични дали да мина.

# 332
  • На изток от Ада
Успех слънце!

# 333
  • Be realistic - plan for a miracle.
Хе, и аз скоро се нареждам за биопсия при Сенкова 🥲❤
Обаче чакам цикъл, който яко се прави на недостъпен, а много ми трябва. Момичета, моля, побайте му да дойде - много вярвам в силата на колективната мисъл и ще съм благодарна 🙏

# 334
Теди, какви са тея черти 14 дена след овитрела, аз днес на 10 ден направих една лентичка, ми нямаше и помен от втора черта.
Слънцеее, много се радвам, че имате ембрионче, дано да е еуплодно и скоро да започнете подготовка за трансфер!
Прего, хайде да идва този цикъл при теб и да подмине момичетата, които не го чакат!

# 335
Слънце, стискам палци това да е вашето ембрионче! ❤

Аз започнах стимулация с летрозол, надавам се на повече от 1Ф ама да видим🙏🙏🙏, следващата седмица пак съм при Станулов и после вече трябва да каже кога ще сложим тригер и кога ще е инсеминацията

# 336
Слънце стискам палци това да е вашето бебче!

Относно биопсията, още не сме я правили, чакам цикъл и в първите чисти дни трябва да пуснем една микробиология. След това следим ову и 7 дни след това се прави биопсията, така ми обясни Сенкова. Моя съвет е, ако имаш финансовата възможност да пуснеш всичко възможно, за да се изключат други проблеми или да се предприемат мерки, ако изскочи нещо. Аз както бях спокойна, че сме извадили много Я, след това почти се сринах като останаха само 4 ембриончета и се оказа, че едно от двете най-хубави морфологично е с тризомия на 22.
Определено морфологията не е най-важното нещо, дори Сенкова беше разочарована, че това с най-високо качество е анеуплоидно.

Preggo имам чувството, че това е най-дългия цикъл в живота ми, закъснява вече 2 дни,а не сме правили опити и няма как да е Б, явно ми прави напук...

Междувременно до нас отвориха нов клон на Бодимед, та смятам да пусна изследванията там, май са по-добре от Кандиларов.

# 337
Монита, благодаря за разяснението! А обясни ли ти нещо за самата хистетоскопия? С упойка ли ще бъде, ще оглежда ли матката или само биопсия ще вземе?

# 338
Не, няма да правим хистероскопия, ще правим надраскване с биопсия за микробиом. Доколкото разбрах, това надраскване има ефект макс до три месеца, прави се в месеца преди трансфер. Аз, както винаги си правя сметки без кръчмар и се надявам на трансфер Декември, ноооо каквото сабя покаже. Ще пусна изследванията в първите чисти дни с МБ и трябва да са излезли до 20-21 ден за да знаем дали има смисъл сега да правим надраскването.
Мен Пълнолуние Heart ме светна по въпроса - прави се без упойка в кабинета, не в операционна и боли за кратко, но не било страшно.

# 339
Момичета, аз съм с напълно недвусмислено мега отрицателен тест на 10dpo. След 4 спукани фоликула и уж си казвах, че няма да се надявам на нищо, и пак съм съсипана.
Предполагам сега ще чакам и аз цикъл цяла вечност. Обикновено ми идва на 17-18 dpo, а сега с този прогестерон в небесата сигурно ще ми закъснее много.

Сиси, успешна процедура!
Монита, айде и при теб да идва цикъла и да действате с подготовката за трансфера.

# 340
Тирамису, кръвен тест ли? Съжалявам! Sad
Монита, аз ще отида на първите чисти дни за да вземем микробиология и ще питам Сенкова дали смята, че е резонно да направим пълна хистероскопия за оглеждане на матката. Но да излезе първо PGT, къде бързам и аз..

# 341
Тирамису, теста кръвен ли е или пиклив? Ако е кръвен, може и да ти даде яснота малка, но ако е пиклив не му се доверявай толкова рано, все пак пикливите показват чак след 12 DPO, освен ако не е била ранна овулация. Иначе да, ако няма Б с този прогестерон висок очаквано е да ти закъснее. Как така ти идва на 17-18 DPO, това не е ли много дълга лутеална фаза? Обикновено 13-14 дни е стандарта, като може да мърда 12-16 дни.

Моните, извинявай, не помня, но ти след пункция ли си? Защото след пункция идва доста бързо цикъла. Или си взимала прогестерон? Възможно е да имаш някакви ЗФ, ако си правила скоро стимулация и / или не са обрали всички Ф. Иначе 2 дни не са много, може и от вирус, настинка прекарана да закъснява, но все пак виж на УЗ.

Слънце, казаха ли ви за колко дни ще излезе ПИД? Стискам всички палци за добри новини Blue Heart

# 342
  • На изток от Ада
Сиси успех!
Тирамису пиклив или чхг ?

# 343
Salesra втори Ц ми е след пункцията и вече се опитва да пробие, така че няма драма Simple Smile)))

Слънце стискам палци да е положителен резултата от ПИД. На мен ми казаха, че резултата ще излезе за две седмици, чакахме го 3 и не се обадиха от ембриология, а го качиха в приложението. Имай предвид че МБ важи само един месец, поне Сенкова така казва и ако не са ти готови резултатите и прескочите един цикъл ще трябва пак да правиш. Аз процедирах така - изчаках да излезе резултата от ПИД и звъннах на регистратура да и предадат да ми се обади, за да начертаем план, нямаше смисъл да ходя и се разбрахме - правим всичко накуп в един месец за да не повтаряме някои изследвания.

# 344
Salsera, при Монита май 3 седмици отне. На мен ми казаха 2-3 седмици. Та някъде началото на декември.
Монита, благодаря, значи и аз така ще процедирам направо. А каква сума заплатихте за ПИД?

Общи условия

Активация на акаунт