Есента вече е на прага , в очакване съм лятото да стана мама ! ~бебеправене 623~

• 12 684
  • 429
  •   5
Отговори
# 345
Лентички правя на easy at home, но повярвайте, момичета, вече съм изхабила няколко кутии и имам око на професионалист - виждам, ако тръгне да се произвежда и минимално количество чхг.
Иначе, Салсера, защо ми е 17 пълни дена лутеалната фаза, никой АГ не може да ми отговори. Някак не ги притеснява, както късата такава. А това, че мен ме побърква това дълго чакане на цикъл, си е мой проблем. Това в контекста на опитите за бременност, когато най-тежката част от цикъла е седмицата, в която вече съм видяла, че не е станало, но чакам да ми дойде в пълна безнадеждност и отчаяние.
Затова сега няма да се учудя и да чукна 30 дпо, докато дойде цикъл.

# 346
Да 3 седмици отне. Платихме 1840 лв за двете , като 200 лв от тях за транспортни услуги до Испания. Реално 820 е теста за 1 проба и 200лв за транспорт, който се плаща по толкова без значение колко проби се изпращат.

# 347
  • На изток от Ада
Ами тирамису дано все пак е Б..изи хоум са 25 чувствителност . Макар някъде да пише 10.
Е да на мен 2 пъти хващат нещо на 10 ден като лф е 13.  1виият път може би беше бх , после си беше б

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 17:30 от nasito8988

# 348
Здравейте дами, успех на всички, които действат!
Идвам с въпрос - дали някой знае дали доктор Емил Начев преглежда с направление в Майчин дом? Била съм при него по допълнително здравно, когато имах такова и на платен преглед, но не знам дали може и с направление от личен лекар. Благодаря.

# 349
  • София
Semirra, тази година се обаждах да ги питам и казаха, че Начев не приема по Здравна каса. Прегледът беше около 90 лв, но аз отидох в Софиямед с направление.

# 350
Уф. Благодаря! Явно ще трябва да посетя друг този месец. Приемам препоръки за ендокринолог, който работи по НЗОК. Не че нещо кой знае какво ще гледа, сякаш са под контрол нещата в момента, но трябва да се следя всеки месец.

# 351
Семира, ММ ходи при д-р Гоцева в Софиямед по НЗОК и е доволен.

# 352
  • На изток от Ада
Тирамису днес не прави ли тест ?
Всъщност аз б хванах на 11 ден с изи хоум

# 353
Момичета моля мацката която  ми беше писала че е ходила на ревматолог и си правеше изследвания за HLA B27,да ми пише на лс.
Сега ще трябва да влизам в болница да ми правят изследвания, репродуктивната докторка иска да си оправя кръста и тогава да мисля за трансфер.

# 354
Мерси, че мислиш за мен, Наси, правих, но е все така отрицателен.

# 355
Момичета моля мацката която  ми беше писала че е ходила на ревматолог и си правеше изследвания за HLA B27,да ми пише на лс.
Сега ще трябва да влизам в болница да ми правят изследвания, репродуктивната докторка иска да си оправя кръста и тогава да мисля за трансфер.

Не съм ти писала аз, но съм се изследвала при една от хоспитализациите ми на Урвич. Simple Smile

При нас няма нищо интересно за сега, нямахме кой знае какви опити и нямам големи надежди. Очаквам Ц към събота и се изкушавам да препишкам 1 тест утре наранина..... макар че винаги съм с късна О

# 356
  • На изток от Ада
Кога я хвана белив? Гледай лф за тест. При мен преди беше твърдо 13 дни .

# 357
Здравейте. АГ ми изписа Хориомон 5000, но не мога да го намеря… Идея откъде мога да се сдобия с него?

# 358
В аптеките към репродуктивните клиники със сигурност има. За кой град става дума?

# 359
Изкуших се тази сутрин, но е категорично отрицателен... с ММ имаме годишнина днес и щеше да е хубаво да го зарадвам ама .... уви

Общи условия

Активация на акаунт