Есента вече е на прага , в очакване съм лятото да стана мама ! ~бебеправене 623~

• 13 102
  • 439
  •   3
Отговори
# 435
Ru, браво, от какво е паднало толкова, от лекарствата ли? Дано новата година да ни носи хубави новини, че искам да го видя тоя баланс във Вселената Simple Smile

# 436
  • Sofia
Selsara, подозирам, че е от лекарствата и около месец приемах Куркумин, който спрях преди 2 седмици заради качените чернодробни тогава. Имам и друга теория, но си е в моята глава и не знам колко е реалистична. От също около месец приемам и прогестерон като подготовка за дълъг протокол заради ендометриоза. Не знам дали и той не е размърдал малко нещата, тъй като и ендометриозата покачва леко CRP-то, а това до някъде я поддържа. Та при всички случаи е от комбинацията от лекарствата.
Просто сами по себе си имуномодулаторите за 3 месеца бяха посмъкнали минимално CRP-то, та подозирам, че и прогестерона играе тук някаква роля.

# 437
Кенди, уби ме 🤣🤣🤣Въпросите предстоят....
На мен още не ми е дошло, днес ми е 33 ден, по принцип ми идва на 31, 32 ден. Направих още 1 тест, но не, категоричен е - НЯМА БЕБЕ..... ще си чакам, ако не ми дойде до края на седмицата ще търся АГ

# 438
Кактусче, много си мила, благодаря ти за насърчителните думи! И аз се опитвам да си казвам, че ако има да се случва, то ще си дойде в правилното време, но е много трудно да останеш спокоен, когато времето ти изтича между пръстите.
Салсера, аз съм нон стоп така, все нещо изскача, все не става така, както си правя планове.
Руина, браво за хубавите резултати. Само на мен ли ми се върти из главата, че като сте овладели възпалението, нищо не ти пречи да забременееш нормално? Макар че вие ако сте по фонд, нищо не пречи да си направите процедурата, просто според мен, имаш всички шансове да си забременееш и без инвитро.
Белийв, гледай колко дни след овулация си, не просто ден от цикъла, това е по-добър ориентир, дали закъснява наистина цикълът.
Ванеса, аз пък имам чувството, че вие вече отлепихте дъното, след като отидохте в Турция. Най-малкото вече знаете, с какво се борите и имате план, как ще го борите и какво ще правите.

# 439
Аз идвам да се разпиша с едно подранило зацапване. Очаквах цикъл в петък, но явно ще подрани, за да сложи край на терзанията ми дали се е случило този месец. И без това вече бях на ръба на нервна криза Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт