Добре дошли при мамите в арабския свят!! - 21

• 14 676
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Марис аз доколкото се сещам в кувейт имаше нестле,гербер можеи нещо друго!И то много малко видове съм виждала!нали бях още бременна и не съм обръщала внимание!
Децата предполагам ядат от яденето на големите или мейтките готвят за децата!
виждала съм нагодинаи половина 2 да са в макдоналдс!
А я ми кажете харесвате ли тези дървените дето се слагат в едноо нещо да се горят и са парфщмирани!
Ей ма как го обясних!Много го копуваха това нещо там!

# 121
Креми,какви са тез фурмии какво е това бялото вьрху тях ?
като ги видях чак ли......те ми потекаха ,така  апетитно изглеждат.

# 122
Здравейте милички.
Днес малко се поизгубих, но цял ден обикаляме по болниците. Изкарахме всички сливици на Рая  smile3518. Но миличката държа се геройски.
Миленка, Сноу, Марси много благодаря за комплиментите Hug. Марси, не съм още за показване, мила, но какво да правя. Много са ми трудни диетите, та надали ще стана по-добре  Twisted Evil.
Добре дошла Дитка  welcome. Ако си прочела последните няколко страници ще се убедиш, че при нас не се скучае  newsm62. Може и по-честичко да ни посещаваш.
Сноу проблема не е в младите ,а в "старите"с прекалено големи изисквания са.
... миличка, ти не се сърдиш, нали???

Пепи, направо ме изплаши мила. Ние живеем близо до балкана  Confused.

А за сутрешното кафе какво се чудите с Катето, я пуснете един батко келнер в стил Маскимус, пък да видим каква ще е реакцията  Twisted Evil
  newsm10  202uu ... така е момичета, не се обиждайте  Naughty  Joy
Марис, при нас в Джедда /поне/ има само Gerber, Hero и Farley's, но последните две са пълни със захари и сол и затова не ги долюбвам много. Наистина е доста по-трудно така захранването. Направо завиждам на сватята за избора на пюрета, който имат при тях.

/Ух, наистина е много трудно да ви изчете човек  cry. Дано не съм изпуснала нещо важно./
Лека вечер.

# 123
Ели не съм се разсърдила newsm51,младите после едва ли ще ни питат,дано Рая да се оправи по бързо Praynig
Марис тук има само гербер и не знам защо са много скъпи- newsm784$  буркан4ето,на мен майка ми изпращаше от бг или сама и готвех въоръжена с детска кухня
Дидка добре дошла  welcome
Креми как може така да изкушаваш народа?

# 124
Мерси, мила. А младите от сега не ме питат, та какво да говорим за после  Joy.
Креми, изкушавай, изкушавай  Crossing Arms. Аз сега си намерих Нисковъглехидратната диета или сватята ще ми прати японската и ще видиш ти тогава с твоите сладории  Laughing.

# 125
dtti, elip, 10x!  Въобще, всичите сте толкова мили, че и аз сигурно ще се пристрастя към този форум, особено с мързела, който се очертава да преобладава следващите 5-6 месеца.
Креми_м, ти ми устрои наистина арабско посрещане с тези фурмички!!! Тук пък посрещат с прясно мляко, не знаех за айран. А с този крем наистина изглеждат много изкушителни..мммм. Сърдечно мерси, още повече, че откакто съм бременна, с удоволствие си хапвам фурми, преди ги недолюбвах. А относно питането ти за дървените парченца за горене(оуд) - аз съм на периоди, понякога съм луда по тях, но като цяло предпочитам ароматното олио, което се капва във вода  и отдава аромат, като се нагорещява. Не знам как точно се казват тези пособия за горене на ароматни масла, хелп., ако някой знае названието им.
Хей, Даниела, ти си първата българка - мароканска снаха, която познавам GrinningМного ми е драго Hug А как от Мароко си се озовала в Тунис?  Как е там в сравнение с Магреба?
Марис, добре заварила Hug. Благодарско за прекрасните пожелания, от твоята клавиатура в Божиите уста Laughing Адриан е много сладък, машалла. Щом с 1 431 поста си "новичка", то аз за къде съм Laughing А парфюмите - да, в специални магазини се продават, има наливни и неналивни. По-скоро преобладават вторите. Ти щом си в Доха, няма как да ги подминеш по центровете, още повече, че обикновено пред магазините изнасят оуд и мирише отдалеч. А за пюретата - аз купувах Гербер, но много рядко, щото не съм фенка на консервираните продукти, още повече ако ще е за бебе. По-добре си вари  и пасирай пресни плодове и зеленчуци, не отнема време, а и си сигурна, че няма добавена захар.

# 126

Сабах ал  кхер  Hug

От 6 сме на крака,но тук се наспивам и се 4уствам супер бодра,готова за ули4ен маратон Laughing

Ели бързо възстановяване на малката принцеса. Praynig Да я нацелуваш от нас. Heart Eyes Heart Eyes
Нои4ке днес е петък и си знам,да не те търсим преди пладне Laughing Къде бушува снощи пак Laughing
Кате,Гале хаиде 4акам ви. Hug Ако се разкрасявате кажете и аз да се метна малко,4е да не ви уплаша и създам лошо име на емирските Mr. Green
Кате къде тез оси в таз руса главица Laughing
марис и в дубаи е така с пюретата,имам и органи4ни които идват много скъпо и ги има само в определени магазини.Вие не сте ли големки ве4е за пюренца newsm78 Да му изям бузките на Ади Hug
Креми то4но това дето горят е Ауд(ОУд) обожавам го,но когато не съм бременна Mr. Green
Дидка по-ве4е по4ивка,4е после с 2 хи4 няма да е песен.знаеш ли какво ще е бебето?
марси успех  Praynig дано да оправиш нещата.мен това от понеделник ме 4ака Hug

днес се о4ертава един топъл пролетен ден  отиваме на разходка в парка малко да изразходват енергията от отминалите 2-3 дена

bouquet

# 127
Е, браво бе. А аз си мислих, че пак ще съм първа  Laughing.
 Coffee Добро утро и от мен  Hug. Миленка, мерси за целувките за Рая, но за мама няма ли? И аз съм геройка  Joy.
И ние сега отиваме с Тито на разходка докато останалите се събудите  Laughing.
До после.

# 128
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Цък, разцък и от мен и добро утро..... smile3507

Много ви се спииии и не ми се работиииииии, не мога да преживея, че и утре е работен ден!!!!!! Искам почивка!!!!   smile3511

Айде, отивам да се адаптирам и да се правя, че работя!!!

# 129
Добро утро!

Миленка мерси за кафенцето, много добре изглежда  Hug

За фурмичките на Kреми No comment... толкова са апетитниии

Ели, бързо възстановяване на Рая, браво на детето и мамата,че са издържали геройски, аз за съжаление имам доста неприятни спомени от махането на сливиците  Confused

Веси и Манел пак зачезнаха от хоризонта...

Кате и аз съм на същото дередже, мързел ме гони, а и утре е работен ден  Sad толкова ме е яд.

# 130
Добро и от мен!
Оле не мелинчувайте за фурмите и аз бях луда за фурми докато бях бременна!А тези с крем и бадемамного ги обичкам!От дубайското дютифри си бях купила едни с белен бадем супер готини!като бонбониера бяха!
Миленче мерсаж а кафето!И ние днес щемахаме крачоли имерим улиците!Мен как ми се спеше сутринта!Той обаче все още на моменти се ачервява от тази алергия и после изчезва!много странно!По принцип му давам само хубав шоколад, но вчера аз ядях еднавафлаи му дадох малко че ме гледа в устата и от нея може да е а имашеи фъстъчки!Та може алергията от фъстъчките да е!Ама голяма съм лейка! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Отивам да приготвям количката да се гримирам, да сложа цветни лещи, мацка ще съм днес! #Crazy

# 131
  • по пътеката
дидке, даниелка е в италия, абе пак комшийка, един ферибот ме дели! аз съм единствена пишеща от тунис, има тук много бг, но аз ли4но след 5 г опит с бг в миграция, прекратих връзки, освен на поздрав, да не си 4укнем носовете!аз ли не съм в крак с модните поведения? тука е гадно време и пак сме си у дома! мразя това мра4но , тъжно и досадно време! Tired
аз обожавам фурми и като донесоха  една кутия, познайте как сложих 3 килца за нула време, моите като не оби4ат! сега ги боря неуспешно! #Cussing out
креми, разходете се и за нас!  Flutter
ели ,вие големи геройки с набор4ето! Hug  bouquet горкото на леля, аз съм много съпри4астна към болката на другите и си страдаме съвместно с децата! Sick
и за кафето, мерсалик! отивам за второ, 4е едва гледам, а уж спя, но ме боли гръбнака и се будя от болки!
лек ден  bouquet!

# 132
Здравейте !

Добре дошла на Дидиката   Hug Много интересни неща разказваш за Мароко. Искаме още  Embarassed
По въпроса за парфюмите, мен в Йемен ме караха да стоя с полите на абаята и съответно полата върху едно такова, което пушеше в нещо глинено. Ароматизирано. Замислих се каква е целта на това точно ароматизиране, какво точно ароматизира ?  Embarassed Confused

Ноя, нещо не си ме разбрала. Аз винаги те  Hug , но да не се задълбавам в обяснения, че ще отидем в Клюкарника  hahaha Joy Може и да пробвам някой път.....

Ели, всички ли сливици извадихте на това хубаво дете ?  Sick Под пълна упойка ? Е, герой си - и ти и Рая.   bouquet

Миленка, мерсаж за кафенцето - ободри ме, а на Креми фурмите направ-о-о са страхотни ! Не съм яла такива. Креми, подозирам те вече в умисъл - ти по разходки и с тези хубави сини очи, а ние пред компютрите с яденето. И после огледалцето знаем какво ще каже  Mr. Green Heart Eyes

Марси, изпращам ти малко слънце от София - тук е чудесен пролетен ден . Хоп - изпратено ! Пожелавам ти слънчево настроение  Peace

# 133
Марис, днес разбрах, че може би скоро ще ти дойдем на гости. Wink Ще ти донеса пюрета от няколко вида за проба, при нас има голямо разнообразие, а после като построят моста, ще можеш да пазаруваш сама. Любимите на малките са от сериите на Cow & Gate, Heintz и Hipp. Simple Smile
Вероятно и при вас има, но едва ли в големите супермаркети.
Разрешен ли е алкохола в хотелите в Катар?

# 134
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Охоо, купонджийката как си бе??
ти ходиш по нощите, мен ме хваща... цял ден стоя и дремя.. так аи не се събудих... то време дойде да си лягам пак!!!  smile3507 Направо умирам за сън!! Права пред компютъра!! Tired

Общи условия

Активация на акаунт