Добре дошли при мамите в арабския свят!! - 21

• 14 678
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Креми сами много е пораснал,и е толкова сериозен в подписа ти
Марси на мен в4ера татко ми помогна нали даяна а нощна птица/на  кого ли се е метнала newsm78/я изкара с колата за 1,5ч така 4е се оправих без нея.
по темата за парфюмите,не знам дали при вас има от старите пазари,при нас има един огромен разделен на 4асти според това какво се продава като влезеш в 4астта за парфюмите направо ти се замайва главата и е супер

# 106
Кате, видя ли, никой не ни уважи усилията и кафето тази сутрин. Поне от куртоазия, можеше да кажат: Благодаря, но не пушим. Crossing Arms

Креми, ти си слънчева(забрави ли?), а девойката с парфюмите най-вероятно е слънчасала, в следствие на което е развила алергия към тях. Joy Joy

Милена, нали ми е Шерлок Холмс, веднага кой се крие зад ника. Mr. Green

Марис, тръгнала си по наклонената плоскост с тези провизии в хладилника, мога да ти кажа как ще се развие точно сценария, ако не се спреш. Laughing

Диди, добре дошла, кажи ни повече за себе си, че всички тук сме срамежливи любопитки, дето се изчервяваме от дължината на една лекарска престилка. Twisted Evil

Пепи, всичко ще е ок, не го мисли за сега в перспектива, утре я камилата, я камиларя. Hug

Радиоточката от София не би трябвало да спира, поне да се обажда на всеки кръгъл час. Peace

Сноу явно е в студена война с мен, преди бяха прегръдки, целувки, гърди си с рози накичи, заради нея прописах пак. BlushНо явно не издържа на напрежението вече. Joy Heart Eyes

Гале, къде си мила? Как са флуидите сега, че нищо не улавям, Катя ме изцеди Twisted Evil

Дани и dtti, добре, че сте вие да свършите някоя домакинска задача и заради нас. Peace

Свате, липсваш ми, не смея да се обадя. Hug

Марси, какво спане, мила, готвя се за купон със Сър Джон тунайт. Peace

# 107
Марси, Даниела, добре заварила! Hug
За сайт, веднага ти давам, Марси:
http://www.ajmalperfume.com/ProductListing.aspx?Category=ETC. Линкът е към категорията, която теб те интересува - микс - флорал-спайси-миск-оуд. (ох, нещо не ми работи латиницата, а на кирилица изглеждат смешно тези думички Simple Smile  Аз съм пробвала Kawaakeb и Ajmal, интересни са.
И още един:
http://www.alharamainperfumes.com/
Те пък правят "attar al kaaba", който ми е един от любимите. Това е парфюмът, с който е напоена черната материя, покриваща Кааба. Това просто няма измирисване, стои със седмици върху дрехата. И колкото повече стои, толкова по-хубав става.
В момента и аз, като Миленка, не мога да понасям никакви парфюми и съм ги изпоскрила по чекмеджета, да не ги поглеждам. Но като мине бременността, живот и здраве, пак ги изваждам Grinning
Всичко най!
Д.

# 108
Noia, писали сме по едно и също време и не съм ти видяла последния пост.
Ох, така ме затрудняваш, щото и аз съм много срамежлива и се изчервявам не от престилката, а още докато гледам табелката на кабинета на доктора Laughing
В общи линии: на 30 години съм, щастливо омъжена 6-а година, с една дъщеря-калпазанка на 4 и едно бебе в корема ми, което кара 4-ти месец и дай Боже да се появи живо и здраво на този свят.
В момента съм комшийка на Марси, в Мароко съм, откъдето е мъжа ми, но скоро се връщам в Дубай, където пък живея откакто съм омъжена....и такива ми ти работи. Ако нещо друго те интересува - you are always welcome Simple Smile
Аз се опитам набързо да прелистя предишните теми, за да намеря повече инфо за вас, ама то много теми, много нещо, не мога да смогна. Тъй че, бавно и полека ще се опитам да наваксам, докато вие тук си лафите и се кикотите Laughing
Айде, до скоро.
Д.

# 109
.
Ох, така ме затрудняваш, щото и аз съм много срамежлива и се изчервявам не от престилката, а още докато гледам табелката на кабинета на доктора Laughing

Би трябвало да си споко вече, тук нали преслушват дробовете през три ката дрехи. Laughing PeaceТака е било и у нас преди девети септември. Mr. Green

Благодаря, че сподели с нас и се чувствай като у дома си. Hug

И на мен ми харесват парфюмите на Ajmal, тоест бях влюбена в един мъжки преди време. Simple Smile

# 110
Привет дружки теменужки!!!
Дидка добре дошла при нас!Настанявай се удобно Hug.Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам.
Ноичка от тази почивка много се изкалпазаних.Ще ми се изкриви гърба от толкова лежане. Crazy
Днес ходих да си оправя перчама,че имам голям мерак да се присъединя на срещата на Катето и Миленка.После може и до Варна да отскоча ,че с две думи стягам се за форумски срещи. bowuu
Пепи с тези змии направо ми изправи косите да знаеш.Изпитвам ужас от тия гадинки.В Свищов по неволя свикнах с жабите,но там след дъжд беше голяма одисея да се върви пеша.
Лека вечер от мен   bouquet

# 111
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Включ и от мен след Галето и всички останали!! bowuu bowuu

По ред на номерата:
1. marsy, утре вечер стартира поредния ни конкурс за найл-арт за вечерна рокля, по зададен модел! Естествено ще ви поканя любезно да ни посетите в темата!!!   bouquet

2. NoiaCrossing Arms аз подготвих каката и кафето за утре, но съм обидена редом с тебе и няма да сервирам Sunglasses Whistling

3. Днес ме ожули ОСА #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Crazy беше гадно и не ми се случва за първи път!! Cry Беше си свила гнездо в русата ми кУса и ми се видяха звезди посред бял ден!!!

Айде за сега!!

# 112
  • по пътеката
дидка, суперско, магребин4е  с деца! Hug Peace  bouquet дани, къде си рожбо да си лафим и пийнем по едно сок4е от гор4ив бадем и една тахан халва да му отразим!  Drunk Tadaмммм!а къде си в мароко? тоест по мъжка линия? как го намираш, едва ли е за 1 път да си там, я дай пове4е впе4атления! другите да не си помислите, 4е няма да по4ерпим и вас, само се наредете  около таулата на възглавките и отваряйте  приказка за манджи и клюки!на  които пушат и по шиша ще подсигурим! newsm64 lalalala  smokeuu
страхотно ми изглеждат парфюм4етата, тук в тунис май не съм търсила! както каза дтт, в стария сук, може да се намери нещо екзоти4но!  newsm78

# 113
В Казабланка съм, marsy. А за Марокото какво да ти кажа...скучновато ми е на мен малко тук, може би защото нямам приятелки, а и сега съм принудена да си стоя вкъщи по препоръка на лекарката. Каза е един много населен и мръсен град, за съжаление. Добре че сме ситуирани близо до морето, та ни е по-чист въздуха. Иначе по центъра е ужасен смог. Няма много къде да се ходи, на кафе - само по центъра, иначе кафетата по кварталите са мъжки приоритет Confused Иначе хората са страшно мили, харесвам ги много, храната също е интересна...е, сега не искам да я поглеждам и да я помирисвам, но по принцип LaughingИначе съм била в Маракеш, Ифрен, Агадир, там е по-интересно и чисто най-вече Grinning
Мерси на всички, че сте толкова мили и гостоприемни  bouquet
Чао, чао, отивам да гледам Мюзик Айдъла, нещо много съм се запалила по него Grinning

# 114
Добре дошла на Дидка  Hug

И на мен ми стана интересно за арабските парфюми, чела съм някъде че са специално направени за топлия климат и ако се ползват по нашите ширини, определно идват доста тежки. Дали е така?

Ноичка мила не ти правя комплименти, наистина на снимките, на които сме те зървали излеждаш съвсем нормално  Peace от къде ги измисляш тез излишни килца незнам. А за сутрешното кафе какво се чудите с Катето, я пуснете един батко келнер в стил Максимус, пък да видим каква ще е реакцията  Twisted Evil

Пепи не се кахъри за работата, ще се наредят нещата, а за змиите и аз се ужасих, имам голям страх от змии и насекоми, имаше някакво народно поверие за змии в къщата, но пусто не се сещам.

Дидка, а в Танжер ходила ли си. Има някакъв чар в Мароко.  Маракеш, Казабланка и Танжер съм си ги набелязала, дано един ден ми се отвори път и натам.

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 22:32 от AniSim

# 115
Привет, АниСим Hug
Не, в Танжер не съм ходила, и аз съм си го набелязала. А при твоя тур, който искрено ти пожелавам да можеш съвсем скоро да осъществиш Praynig, можеш спокойно да пропуснеш Казабланка Laughing, наистина няма нищо интересно и специфично в този град. Едно време е бил интересен, славата му почива на стари лаври. Виж, Танжер си струва да се посети. Тук, като ме видят, казват, че съм изглеждала от там, защото именно там има "бели" мароканки с европейски черти(не че тук са черни, но те така се изразяват, те се имат за тъмнокожи, а всъщност не са чак толкова, или поне мнозинството не са). А наистина има много екзотичност в Мароко, особено по Атлас и надолу по Сахра(както те наричат южно Мароко).
Относно парфюмите, аз съм си ги носила и в България и са си все същите или поне на мен така ми се струва. Виж, в миризмата им от човек на човек наистина има разлика. Колко пъти съм си харесвала парфюм на някоя приятелка, купя си го, на мен ми стои съвсем различно и вече не го харесвам Simple Smile
  bouquet

# 116
Eй Дидка и аз сам мароканска снаха !
Мъж ми е от Комисет ,това е на около 90 км от Рабат .
А Танжер не е нищо особенно .

# 117
Дидка, добре дошла и от мен   bouquet И аз съм новичка тук Simple Smile Пожелавам ти лека бременност и едно хубаво и здраво бебче, когато му дойде времето.
Вие ме заинтригувахте с тези парфюми. А те в специални магазини ли се продават? и наливни ли са?
Ноичка, я кажи от къде си го купувала този крем на Биотерм?
Аз днес съм на диета /по повод сладоледа/  Joy  Joy  Joy най-лошото е че много бързо качвам, а аоткакто родих е много зле положението, преди да дойда тук отслабна с Дюкан и съм много доволна. Но сега се надявам да не си ги върна и най-важното да продължа да свалям, което засега не виждам как ще стане  Joy прдплагам, че като поопитам това онова тук и ми мине интересът ще е по-лесно Simple Smile
Ние днес стоически издържахме първият ден без тати. Излиахме около блока - голяма грешка! Играхме в коридора и криво ляво мина денят,,,остава още един, но за съжаление скоро ни предстоят още такива рундове
Хубава вечер от мен

все искам да питам и забравям - тук има страшно малко пюрета по магзините и като избор на марка и на видове, и при вас ли е така?

# 118
А пък аз от снощи се мажа с един крем за тен и вече съм различна на цвят  Laughing .
Като потъмнея още ще се фотна да ме видите .
Ноя , и аз се готвя за купон ма той е всяка вечер та вече почвам да се тюхкам ...!

# 119
Дидка Добре дошла!
Да си те посрешнем по арабски с фурми и айрянче!(ама не намерих айрянче!СОРИ)
Ох и аз ги недолщбват в началото арабските парфюми ама има жени дето се заливаха с тях и то от ефтините!Азима едни който е много готин с привкус на дюля и наистина е много траен, ами то това олио ти попива в кожата!А шейх като излезе много го копуваха на борда нищо че беше 200 дол!

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 21:47 от Kremi_m

Общи условия

Активация на акаунт