Добре дошли при мамите в арабския свят!! - 21

• 14 679
  • 290
  •   1
Отговори
# 90

dtti, какво работиш на компютъра?
Ноя свалям оферти ,информация и съм поела връзки с другите фирми
нали снощи пренареждах детската и спалнята-местих кошарата при каките и за 1ва ве4ер беби спа при тях ,издържа геройски до 6 когато се пренесе при мен.
Сноу проблема не е в младите ,а в "старите"с прекалено големи изисквания са.до скоро защото след малко отивам на шопинг

# 91
А не ви игнорирам момичета, просто ми е много натоварено тези дни!
Кученцето е болонка под 5 кг е сами дето го налаго горкото а кученцето е старичко вече както казвам на майка ми цял тинейджър сме си отгледали 14г! smile3502
а и майка му тук проверка има от данъчно ли от Русо ли ако на някой му говори нещо!Та ми взе компютъра да си прави таблички да изважда данни и т.н!А и я светнах че нама само клюкарски и арабски темички а и намерих един счетоводен форум и имавечери в който аз не мога да се вредя, но поне се радвам че тя се оправя без проблем с нета с гугъл и търсаки форуми и т.н има напредък!Неиска само английски да учи но и това ще го видим!
Та кученцето вече е добре след 2 дни на системи горкото като излезехмеот ветеринарната клиника и бяга към в къщи!А преди два дни не можеше краката да си движи даже!
Нойче вие сте големи скици, верно джон може да се усъмни че не ти е чиста работата с тез арабски МАМИ! smile3532
Миленче така така ходи докато можеш  душа аз вчера за пръв път оставих сами при майка ми в офиса да спи и излезнох с приятелки та се чуствах такова едно странно!
Пепи Ти ме уби с тези змий аз имам страхотна фобия от змий, гущери, жаби мишки!
ох със сами сега се връщаме от доки че ми се разсополиви пак и отиваме там той целия обринат а му дадох едни бонбонки който и друг път ги е ял и доки каза това е алергия към шоколад!и да внимавам да не стане като порасне да неможе да вкуси детето!
Та това е от мен!
Не съм ви отписала просто много ми се насъбра тези дни, кучето детето!ходех като праскачка из лозе!
Хаид елек от мен!

# 92
Ей ама ме разбихте! Абе вие нямате ли си работа вкъши - мъже, деца  Joy ето вземете пример как някои си пренареждат покъщината, а не висят в нета и после другите не могат да ви изчетат  Joy  Joy  Joy
Аз преди как си бях свикнала с Лан нет и си видях по цял ден във форума и Скайпа, а сега с тоя дайл ъп е голяяяяма ужасия. а пък е бавен колкото си иска!
Ади след вчерашмите 2 ваксини е добре. И нали 2 дни сме без татко засега сме ок и двамата - понасяме се все още. Ама следобед като стане ще го изведа около блока малко, колкото да ми вдигне кръвното Simple Smile
Креми, още не сме ходили на басейн. Аз нещо съм много гнуслива и не знам дали ще пусна Ади. Но четох че има уроци пък за бебета над 6м по плуване и мисля да се обадя да видя за какво става въпрос.
Ноя, имам вече 2 кофи във фризера и не знам какво ще става  ooooh!

# 93
самата мисъл за арабските им парфюми ме кара да сис стоя в бг

# 94
Не знам аз ли съм слънчасала или кво ама не можах да схвана смисъла на това!
Ако можеш разясни мила!
Ох момичета днес времето едно такова променливо, ту пече после задуха студено заваля, след това пак пекнаи аз реших че днес ще сме си в къщи та щеви досаждам

# 95
newsm78

# 96
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Не знам как миришат арабските парфюми, ама многооооооооооооооо ме развесели този пост, явно от снощи е тръгнало на смях!!!!!!!! rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo smile3532

# 97
Браво, matta  Peace

2 публикации и вече се заяждаш. Има хляб в теб   chef
Нещо друго да кажеш ? И аз си стоя в БГ, защото ме е много гнус...от всичко  #Crazy

# 98
  • In a surreal moment!
Добър ден и от мен - прибрах се от работа и ме цепи главата - май ще взема да се катурна... Милички мами дето сте си в БГ много внимавайте къде играят децата - говорихме си с колегите биолози , че мечки , змии и др.подобни не са спали зимен сън , заради топлата зима - животните са раздразнени, гладни и много смели , затова навлизат сред хората - внимавайте. Не ходете в треволяците в парковете има и много кърлежи и бълхи . Преди 10-тина години момиченцето на една позната почина от Лаймска болест след ухапване от кърлеж - играло си при баба и дядо на село.    СНОУ - учители има - децата свършиха - малцинствата не ги пускат , а ги карат да работят , а държавата не може да противодейства и накрая ние сме виновни - не били интересни часовете , че на маймуна ли да се правя.Педагогиката , каквото и да си говорим е насилствен процес и се изисква упорит умствен труд , а днешните деца се бунтуват , не им се учи и бягат от училище -- та затова сме излишни -- министъра съобщи , че ще се броят по 80 000лв на кметовете , които закрият училище- до там се е стигнало - бълг. минист. на образованието да плаща за закриване на български училища !   А моя договор от 6 месечен изпитателен срок ще стане временен за 1 г. и после пак и след това , кой знае.                 Ама на мен още ми е смешно от снощи и Ноичка още една фръци-пръци е пуснала сутринта - хахахаха......

# 99
Привет момичета !
Пепи , не се шешкай ние сме по - опасни змии от истинските змии .
Моя татко на времето така излекува леля ми от змийския страх , та даже е яла вечерта от един пекнат смок на жарава "специалитета на татко ми " .
Нещо не ми стига време да се доредя до компа .
Прегръдки и до скоро , че сме в процес на отбиване и сме нервачки квачки .

# 100
Привет, момичета:-)
Позволете да се присъединя към вашата забавна компания. Едва ли ще бъда от редовните списувачки тук, щото просто в нищо не съм редовна:-), но ще се включвам отвреме-навреме, ако имам нещо за казване...както сега например. Провокира ме това изказване за арабските парфюми...хммм.
matta, не знам откъде са ти впечатленията, но мога само да кажа, че арабските парфюми са много уникални и трябва първо време да се свикне с тях, и второ - трябва човек наистина да бъде ценител в тази област. Тъй като аз съм маниячка на тема парфюми и това е единственото нещо, което купувам със страст, ще споделя, че в самото начало ми беше трудно да приема миризмата на арабски парфюм. Сега не само, че я приемам, ами и съм луда фенка:-)Усетът към един парфюм е като усет към изкуството. Ако

# 101
Ох, сори, продължавам, защото по погрешка натиснах "изпрати". Та, ако Гучи е модернизъм, един хубав арабски парфюм е постмодернизъм. Всичко зависи от това за какъв вид изкуство човек има усет. Нов никакъв случай не значи, че постмодернизмът не е изкуство, само защото не го разбираш.Simple Smile
С пожелания за весел и усмихнат ден!!!!

# 102
Креми не само при вас е променливо времето.Тук направо ще ни издуха и ние като под карантина сме си у дома.Лудница е,полудяваме....постоянно се местим долу горе,да сменим обстановката Laughing

матта много интересен пост.кои ли се крие зад този ник newsm78 
аз също съм голяма фенка на скъпите арабски парфюми,както и на ауд-а(така ли се пише),но покраи бременностите сиси,  по4ивам,4е полу4авам киселини от парфюмите Laughing

пепи ти ме уби.добре,4е наоколо нямаме гори4ка,но виж за кърлежите знам.маика ми, бог да я прости беше се разболяла от треска,при едно ухапване от кърлеж Cry ужасно беше

# 103
  • по пътеката
привет , аслема! Hug мале-мале! ноя, спиш ли пиле? ooooh! Tired то такива подвизи си имала снощи ,словесни де! Whistling
да похваля елито, нали е мама на наборката ни! я, каква си ми сладурана ти, а се криесх през девет планини в десета!  bouquet Peace
креми, споко, сами просто е хапнал недобър шоколад, просто само ка4ествени неща давай! нетсле, милка или своге, линдт( спирам, 4е сте бременни някои) newsm78
милен4е, мерси и ако имам въпроси пак ще те питам, утре ще звъння да питам в посолството ни!дано да стане по-светло и за мене! Close
кате, има ли още конкурси?  Flutter
дидката, това за добре заварило зву4и супер! имало ли е добре дошла, 4е може да пропуснах малко заради нета представянето!  bouquet
дтт и аз бях в4ера по наредбите, 4е нетът ми играеше на има-няма! оставих линда да пише на прозорците, 4е да не  ми помага на добра воля!
сноу, на мене ми напомняш монда с нейния аватар, ще ви сложа за стрес с/у огромния ми апетит! Twisted Evil
дани, къде сте , 4е питаме  за вас? Hug
дайте един сайт за арабски парфюми, де! мускус и орхидея, жасмин и нощно цвете! ве4ер тука е страхотно пред къщата, като се усещат  уханията на цветята, а лимоновите и портокалови цветове-прелест и хармония за носа ми!

хайде лек ден, арабски!  bouquet

# 104
Мърси ,аз съм на линия , но вас ви няма !
Как е писателката ?
Добре дошла на Дидката ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт