Добре дошли при мамите в арабския свят!! - 21

• 14 663
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от нас!
Оле омекнаха ми краката днес от разходки а сами е крив за 2 деца!Ужас е реве за щяло и нещяло!ТА от 12 сме навън и в 7 се прибрахме!
Дтти наистина ти е много готина даяна абе май на таткото му трябва танк да си пази жените не чифтета!
Е марси най после в типичния затеб стил липсваше ни твоя хумор и шеги!
Дани браво натеб че можеш да напазаруваш аз не мога да мрадна да не говорим да пробвам нещо!само докато спи!Абе знаете каква е картинката!
хаиде лека от мен!тук съм наоколо ще разтоварвам пред компа а майка ми приспива бандита

# 181
  • O.A.E./ Пазарджик
Дзак  bouquet
влизам за здрасти!
нямам време да ви чета, съжалявам. като се приберем.
ние сме почти през цялото време на вилата. Зайед е полудял по това място. чистия въздух , катеренето по баирите и опознаването на животните му оказва супер положително влияние.
 оказа се , че сега доста работа има по дърветата точно сега и трябва да се свърши. купихме и съседната градина за радост на Бути, че й беше хвърлил окото.
такива ми ти работи от нас.
поздрави и целувки!

# 182
а Креми нашия баща от сега ги подковава,да се готвят за университет,а преди това тук също има у4илище за надарени  като в банкя,но е след 9 , като първо ниво за преодоляване

# 183
  food010
добро утро на всички,желая ви весел и усмихнат ден sun

# 184
Добро и от мен!
Отивам да направя силно голямо кафе че ми се затварят очите!

# 185
Добро утро сладурки!

Деси мерси за сирийското кафенце  Hug  Моите чичовци дълго време са работили в Сирия и все хубави неща са разказвали за там, е имаше и една смешна история от стринка ми, как веднъж отива на следобено кафе при една приятелка арабка и тя и сервирала нарязана краставица като мезе към кафето...  Simple Smile

Мимата "прелетя" през темата за едно здрасти  Wink Явно си изкарват супер на вилата!

Лек и слънчев ден ви желая   Nature Sunny

# 186
Ани освен краставици могат да ти поднесът-листа маруля или моркови от което в на4алото изпадах в транс newsm78

# 187
Ани освен краставици могат да ти поднесът-листа маруля или моркови от което в на4алото изпадах в транс newsm78

Да доста необичайно  #Crazy, ето как се хранят здравословно хората, не като нас да набиваме сладки с кафето  Joy

# 188

Да доста необичайно  #Crazy, ето как се хранят здравословно хората, не като нас да набиваме сладки с кафето  Joy
оба4е ани да знаеш по празниците с какви сладки 4ерпят,толкова са калорични,а и в всяка къща където влезеш ти слагат и си длъйен да опиташ,на 3тата ве4е си се зарекла 4е до другия празник повече сладко няма да вкусваш,арабското гостоприемство е пословично,но има 1 проблем където и да отидеш те 4ерпят с чаи в вси4ките му разновидности а аз не пия,и след като откажа съвсем любезно,разбирасе започват да ме уговарят поне за 1 чаша

# 189
Ох леле за сладките незнам, но като се сетя за сирийските баклавички  ммм Rolling Eyes по-добре да бягам че пак огладнях. Наистина знам, че като откажеш нещо да вземеш се обиждат и не приемат доводи, че не го ядеш/пиеш, че си на диета и тем подобни. В Сирия е популярен за пиене арака, чичо ми е носил и едно дамско питие, като синьо ликьорче приличаше.

# 190
Добро утро и от мен !
След вчерашната ни голяма разходка пак си останах без маратонки .
Както и да е обаче Самира намаза сандали блуза и нова пола .
Миме , честито ви място !
Браво на малкия и на вас разтоварете се на планината , че после пак жеги ви чакат .
Още малко съм тук и пак ще излизаме ...!

# 191
  • In a surreal moment!
Неделен поздрав и от мен ! НОИЧКА -- ме омагьоса докато разгледаме 700 и кусур снимки . Не ми се карай мила , но направих публична прожекция -- свеки грабна стол , племенника и той , ама как да им късам билетчета като са вътрешни хора smile3521  Какво да кажа -- голяма красота боже, изтекоха ни очите ! Да сте живи и здрави още много да обиколите , да снемете и нас да направите съпричастни .  Специални поздрави за майка ти - изглежда великолепно , свеки доста време не можа да повярва , че не тя е мама на Ния Laughing Мъжо и той все бърза , ама пътьом хвърли очи и цъка заради колити / мъже , ние къщи и наредби гледаме , те коли !/ newsm62 Обеща ми да се изтупаме и да ви се фотнем тия дни -- той обаче много обещава и все зает .  Аз му се подмазах с бухтички тая сутрин и отнесох един целофан , така че снимките са в кърпа вързани newsm10        dtti  -- начална учителка съм от 1 до 4 клас , с втора специалност олигофренопедагогика  / тя ми е от 13г водеща/ -- работих в помощно училище за деца с увреждания , но настъпи реформа в образованието на тези деца , опитват се да ги интегрират в класове с нормалните и нас ни назначиха като допълнителни учители / ресурсни / за да им помагаме да наваксват. Трудна задача , честно казано не съм и фен , но се мъчим и ние и децата пък каквото сабя покаже -- може и наистина да е по-добре.   ААА  и  Мимето се е завъртяло - браво  хубави новини !   Лек ден ви желая , в къщи съм и ще се навъртам тъдява...

Последна редакция: нд, 22 апр 2007, 12:27 от Пепи Чачева

# 192
  • In a surreal moment!
Ох ,  качих набързичко едни снимки с не много добро качество , но все е нещо - на чернобялата е Цвети , после Митко-съпруга и да се не плашите   -   накрая азззззз  - в пълно бойно лятно снаряжение - не ми се виждат мотикона и мъркуча , ама вие си знаете - селска работа..... снимките са в котешкото албумче накрая .javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121355');

# 193
Миме честито за градината Зайед сигурно е много щастлив,и аз обожавах летата да ходя на село да караме колелета, да ядем зелени сливки, кайсийки и всякъкви да ги пробваменеузрели, да катерим баирите и т.н.
А пепи супер сте си!Много файска сянкаимаш!ти си с хай-тек на главата!опаснаси мацка!
Дани честито за покупките!
Аз сега само на сами купувам като си казвам като отслабна ще си купя фасонски дрешки и такак се мотивирам, ходя по магазините уверявам се колко съм дебела и започвам диета!като днес!на зеленчуци и кафе, ще пробвам разделно хранене!Една моя комшийкаот 95 след раждането сега е 60 #Crazy Shocked Sick
И аз искам така!ИНАт и това си е!
хайде лек от нас!моя принц спи сега и аз залепвам за компа!

# 194
  • In a surreal moment!
КРЕМИ -- хай-тек rotfImbo rotfImao smile3501 smile3501 smile3521 smile3521 Браво  , пиленце , а ние се чудим как да му викаме !!!    Това откритие е на бабите , ако ги видиш по градинки , нивички и бахчи ще паднеш от смях . И с мобилни телефони в оплетени чорапчета / коя на една кукичка , коя на 5 или в найлонче с ластъче / големи са скици .... така си пасат и козичките  в жегата и поддържат връзка с домочадието. Повечето са с ваучери и знаят как се клипва , че да ги избират -- душички.

Общи условия

Активация на акаунт