Добре дошли при мамите в арабския свят!! - 21

• 14 655
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Ей Пепи много сте готини  Party Ти си толкова лъчезарна на последната снимка, Цвети и съпружието и те са големи сладури, бравос!!

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 09:37 от AniSim

# 196
  • In a surreal moment!
АНИИИИИИИ smile3501 smile3501 smile3501 smile3521 smile3521 smile3521    БЛАГОДАРЯ ТИ  !!!  Чудесно място - не бях го  виждала -ах , как се нахъсвам да отидем ! Не обичам да пътувам , но знам , че не е далече.

# 197
Пепи отидете хубаво е мястото  Peace, до него се намира и Ефес, и до Памуккале може да си направите екскурзия. Ако не сте много претенциозни има доста "изгодни оферти", с автобус пътя е 18-20 часа ако не чакате много на границата,не е толкова изморително.

Аз затова пуснах снимките, защото го овикаха курорта разни съфорумки, пишещи в пътешественическия форум че бил грозен, евтин и тъп...това по-голям сноб от българина няма!

# 198
Пепи, мерси за милите думи, стопли ми душата. Heart EyesСнимката ти е култова, а ти си голяма симпатяга и точно както си те представях, усмихната и лъчезарна, готова всеки момент да се разсмее. Simple Smile Имаш прекрасно дете и внимавай с нощните смени на мъжа ти, защото и него си го бива. Peace

Ани, чудесни снимки, ти изглеждаш отлично и се вписваш много добре на фона на курорта, сигурно и за нощния живот може да говориш с часове. Wink Hug

Мима, както и предположих се излежава на чист въздух и сигурно е хвърлила око на следващата покупка, може да е някоя прогимназия върху двете градини. Sunglasses Peace

Аз чак сега се добирам до вас, от 6:30 съм на крак и навън. Хвърлих мама в дълбоки води днес, нали така се прави, за да се научи да плуваш? Laughing Изоставих я на един прием  с шейкхи, защото имах друга работа, а тя трябваше да дебютира сред тях и да завърже познанства във връзка с изложбата , която подготвя. Та, като опре ножа в кокала, няма не говоря и не разбирам. Wink
След това зетя на Елито ми взе здравето, та й се оплаквах по семейному, а тя все през розови очила го гледа, зет като мед. Wink . Казал на учителката си по френски:" I`m very happy with you, I`m so happy in fact that i will tell mommy." Joy Tой майка си сигурно за ОТК я има. Joy След което казал и нещо друго, но тъща му ще ме убие ако хвърля сянка на имиджа му, та спирам до тук Twisted Evil Нея съм я предупредила, чиста ми е съвестта Twisted Evil

# 199
  • In a surreal moment!
Благодаря сърдечно НОИЧКА  !!!  За протокола е необходимо да направя едно уточнение -  не е наша родна дъщеря - нейната майка ми беше най-добрата приятелка, почти сестра. Почина преди 3 години от рак на гърдата и от тогава  детето е с нас и около нас. Студентка е. Майка и почина 5 дни преди 18 -ят и рожден ден и 1 месец преди бала - незнам как го преодоля . за мен беше 3-то погребение за месеца , 5-то за последните 2 години все на жени болни от рак и които много обичах. За много дълго си загубих смеха , живвам напоследък и вашето приятелство и чудесно отношение много ми помагат - благодаря ви момичета!   ООООООО  много тъжно стана  стига толкоз --  хапнете парченце шоколад , пийнете глатка кола или изяжте бананче в памет на приятелката ми --обожаваше ги и преживяваше основно с тях . Беше чудесен човек - весел и усмихнат , с най прекрасната усмивка на света..... е не се натъжавайте  мактуб - така било писано .                              А мъжлето си го пазя има мераклийки не е като да няма --  не ми е под достойнството да избия нечии зъбки - което си е мое - пазя си го .......хахахах

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 13:46 от Пепи Чачева

# 200
  • по пътеката
пепи, ще те призная за рационализатор по сянкосъздаване! Hug Crazy искам така за линда, хахаа, все се оплаква от слънцето и търси сянката!изби рибката! Peace  bouquetмного си прили4ате с цвети, мислех твърдо за твое дете! пази мъжо, хубавец е! съжалявам за румито, ей няма да стана никога като тукашните, това мъката и страданието и смъртта са ми би4 по душата!
ани, ти си видяла най-хубавите места  от турция, по снимките си ли4и! аз само истанбул и то все по зада4и и на бегом!
днес къде се покрихте? айде лека!  bouquet

# 201
Пепи и аз си помислих че ти е щерка, но е много готина мацка, много жалко за Румито, ех напълниха ми се очите!Но добре че вие сте с цвети!Само миленчето да прескочи този пост да не чете че ще се разплаче и както е бременна с тези хормонки!но може да е било мактуб!
Това за сянката и аз не го бях виждала, за мен е Хай тек!
Марси ти къде се подвизаваш, какво ново около вас!Сигурно линда ти скрива шапката всеки ден, като я знам каква е умница какви кодове ми праща на скайпа!опасна е!
Ами неделен ден сигурно всички са по разходки а и времето беше хубавко!
Ани и ти си голяма мацка, ей без да искаш и ти се показа!А за кушадасъ си е готино аз там за една седмица не се спрях то 2 аквапарка наоколо аз бях бетер от децата, на памуккале, на разходка с лодка!
беше много готино и много дружелюбни хора, последния ден един търговец искаше да се жени за мен!майтапчия!
ох припомних си добри моменти от кушадасъ, а как се бях одрязала едната вечер!и какви дискотеки имат!!!!
хаиде лек, замислих се дали да не идем там това лято!но ще видим!а и е ефтинко там, не е като на бг черноморието режат глави от през кръста!
хаиде че май много се разбъбрих!
А кате не е чесно, кажи поне кой са твоите творения да бутнем едно рамо, те всички са готини ма хайде!

# 202
Благодаря Ви момичета много сте мили  Hug Аз въобще не исках да акцентирам на моята особа, гледах да подбирам снимки само пейзажи да са повечето...Иначе си е готино там, има една улица бар стрийт с  ирландски барове и дискотеки, много е готино, т.е. става и за нощен живот  Wink А турците нас много ни обичат, като разберяха че сме българи и почват едно комшу комшу...едни усмивки, любезни са доста. И пазарлъка върви стига да има човек търпение и да е трениран. 

Пепи, сви ми се сърцето като разбрах за Руми, тъжни спомени и аз имам такива Cry, много благородно че се грижите за Цветито, в тези години има нужда от подкрепа и близки хора, и толкова прилича на теб  Peace

Ноичка, опасен твоя Дилън, хей от малък и характер, а на учителката по френски, защо и говори на английски, не ги ли карат на френски да говорят?

# 203
Dobro utro momi4eta

Naburzo da ne me nabiete s tazi Latinica Embarassed Kredora mi iz4ezna(ako nqkoi znae zashto molq za pomosht Praynig)

Pepi sladurano  Hug Hug,lu4ezarka i s golqma dusha si,bog da te blagoslowi za blagorodnata ti postupka Peace Mnogo mu4no naistina.......ne mi se gowori Cry

Ani nice to meet you  Hug Hug Golqma krasota  newsm78 wzeh da se zmislqm da go posetim kato porasnat de4urligata(tretoto inshala  Laughing)

Dnes idwa zetko i agnetata se zkoliha trapezata se opuwa  Mr. Green Ako znae kakwa iznenadka sum mu spretnala,shoping dni w burgas Mr. Green Da gleda decata i da si po4iwa Laughing

Celuwki na wsi4ki wi Hug Hug Hug

# 204

Добро утро и от мен.
Свате, супер си ми е зетя  Hug. Той е мъж, трябва да е "отворен". Много точно си го казала:
newsm10

Миленка, изненадката е много готина, но не вярвам мъжът ти да се изненада чак толкова. Предполагам и той вече е свикнал като моя и няма да е нещо ново занего Twisted Evil. Оправи ли документите??? Надявам се вече да си свършила с бумащината, че да отпуснете малко заедно  Hug.
Ани, наистина са много красиви снимките /особено двечките с теб  Hug/. И на мен много ми се ходи там особено като гледах играта, където се печели милиона /при нас са два милиона  Mr. Green/ с Джордж Кардахи и единия въпрос беше в коя държава се намира този курорт. Ако жената беше отговорила щеше да си тръгне с половин милион, а тя се отказа  #Crazy. Много ме беше яд. А тя беше ливанка, не вярвам да не е чувала за курортите в Турция.
Пепи, не можах да видя снимките, мила, но предполагам сте много готини всички. Да сте живи и здрави. Добри хора като вас са вече голяма рядкост  Hug. Много съжалявам за Румито. Още сега отивам да хапна шоколадче и кола /поне имам извинение този път  Joy/.
Марси, днес сме на линия  Grinning.
БГ, къде сте????
Весел ден на всички  Hug.

# 205
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро и от мен!
Вчера не се бях включвала, ама то един почивен де за какво по напред??!! #Crazy

Днес съм на линия!!!
Една голяма прегръдка от мен за Пепи и историята, който разказа...   Hug думите ми не стигат да кажа нищо повече...

Креми, няма смисъл да казвам кои са моите!!
Аз вече го направих в темата, но тук няма да обявявам!!! Не си ги уцелила, но нищо - другия път /ако има такъв изобщо!! Sad /

# 206
Добро утро  bouquet
Пепи евала за постъпката ти.Цветито е късметлийка че има такива хора с добри сърца до себе си Hug
Ани много съм доволна от твоята фото сесия.Покрай курорта и тебе те видях ме  Hug.Миналата година по това време имах удоволствието да прескоча до Одрин за малко и останах  много очарована.Жалко че не си пазя снимките от там.
Ели ако знаеш какви сънищата сънувах нощеска.Двете с теб бях ме главните действащи лица.Не мога да се отлепя от възглавницата.Бях при теб в Саудито да се видим.То не бяха разходки трапези......ех мечти
Сега отивам да си правя кафе малко да се поусвестя

# 207
Добро утро!

Махнах вече снимките, да не ме помислят за рекламен агент на Кушадасъ  Twisted Evil ако има някой недовидял, пращам на лични  Grinning Пожелавам ви на всички да отидете там и въобще повече пътешествия из света да има, мен лично ме обогатяват и зареждат с енергия.

Успешна и приятна седмица   bouquet

# 208
Добро утро !
Ани много хубави снимки беше качила разгледах ги с удоволствие !
Братовчед ми е ходил там и каза , че е много хубаво .
Аз отново цъфнах и са едни болки все едно съм в предродилна зала , нещо ужасно .
Лек ден и успешна седмица .

# 209
Ели ако знаеш какви сънищата сънувах нощеска.Двете с теб бях ме главните действащи лица.Не мога да се отлепя от възглавницата.Бях при теб в Саудито да се видим.То не бяха разходки трапези......ех мечти
Галенце, ха така де  Hug. Гарантирам ако дойдеш ще е като в съня ти. Кога да приготвям софрите  Laughing???

Общи условия

Активация на акаунт