Добре дошли при мамите в арабския свят!! - 21

• 14 642
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Ели ,аз каквато съм пишман пътешественичка   я стане я не моята работа с пътуване до Саудито.Ама ако искаш живот и здраве като си дойдеш тук да направим една генерална репетиция Hug ще ми бъде много драго newsm51

# 211
  • Варна, а по празниците в Ямбол
АААА не ме интересува... и аз искам пък Crossing Arms
Галенце, трябва да ми върнеш жеста от поканата за срещата с Миленка!!! Heart Eyes Hug Hug
И аз искам срещи, трапези и купони Mr. Green

# 212
Хайде дзак и от мен!!  Laughing

Ей, пак едни срещи се заформят, ами ние които сме делеч какво да кажем....
И аз искааааммм....

Ани, аз не успях да ги видя, може ли на ЛС линкчето  Peace
Мерси!!

Аз туко-що се връщам от фризьор.
С нов look съм вече.
Бритон и няколко кичура.

Лек и успешен ден на всички!!

# 213
Хайде дзак и от мен!!  Laughing

Ей, пак едни срещи се заформят, ами ние които сме делеч какво да кажем....
И аз искааааммм....

Ани, аз не успях да ги видя, може ли на ЛС линкчето  Peace
Мерси!!

Аз туко-що се връщам от фризьор.
С нов look съм вече.
Бритон и няколко кичура.

Лек и успешен ден на всички!!

Няма ли да се прибираш и с теб сме готови за среща... Само кажи кога??!! Mr. Green

Ами викам да вземеш да си покажеш новата визия де... то що снимки разцъкахме тука... твоя ред е! Давай, Любе!!

# 214
Любе честит нов look, сигурно си много фешън!

Гледам някакви идейки за визита на Саудито се заформят  Twisted Evil, Ели ли ще подсигури визите и абаите, ако е така и аз се присъединявам, само да не ни помислят за допълнение към харема на някой шейх  Joy

# 215
Ноя  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Отворила съм си снимките и гледам ли гледам ! Засега съм на 100-ната. Само че само си гадая какво гледам. Аз нали съм обстоятелствена  Embarassed, например един уред с една стрела прободен и отдолу един диск какво е ? Отворих си 2 сесии и едните снимки с козунаците ге свърших. Супер козунак, а яйцата, ако кажеш, че са с боя за сладки направо-о-о те признавам за майстор, и останалата Великденска украса е много стилна.
Дилън е сладур  Flutter  Браво ! Личи му и от снимките, че си има собствено мнение човекът ! Ния е красавица, както и ти  Heart Eyes Много сте нежни !  Heart Eyes Сър Джон изглежда влюбен в теб и начетен човек. А майка ти...направо не очаквах - много млада и красива жена. Атли е пухчо и сладко бебенце  Heart Eyes Продължавам да гледам...

Ани, моля те изпрати ми линка към снимките на лични. Тъкмо се чудех дали тази година да не отидем до Кушадасъ. Не ме интересуват мненията на снобите - за всеки влак си има пътници! Благодаря ти предварително  Hug

Пепи, ти си сладурка с хубави черти и усмихната. Браво за благородната професия и за хубавото момиче на приятелката ти. Дано хората като теб са повече   bouquet

Деси, много интересни снимки от Сирия. Хубаво семейство сте !

Аз се разсипах от разни мероприятия и сега си "почивам" на работа. Ще ви навестя пак след малко.

Любс, сигурно си още по-красива с новата прическа. Нека да те видим ,а ?  Wink

# 216
  • In a surreal moment!
Ха добър ви ден , свърших в училище , сега в къщи -- ох , това от къщи по-хубаво нямало ,  брей !             Благодаря ви за хубавите думи , то сама оценки немога да си дам , но живота ме вкара в такъв сапунен сериал , че ако взема да ви разказвам бая сълзи ще пролеем - друг път , ако стане пак въпрос , ще вмъквам пояснения. Направих малка редакция , за странични ако четат да не се набивам в очи - знае ли човек... И снимките махнах , но с удоволствие ще кача нови .  Лек ден отивам да мисля в Готварския , какво да сготвя - много ме мъчи това упражнение...уф !

# 217
Мале, мале, Ани , супер са снимките и надявам се сте си изкарали чудесно!!
И ти изглеждаш много добре   bouquet Hug

Катето, ще се снимам скоро и ще пусна нова серия, макар, че след Ноините 700 не знам дали ще имате интерес.  Crazy
А пък за среща няма да е по-рано от 2008, така че давам ви преднина 1 година да се приготвите  Mr. Green Laughing

Снежке, мерсаж  Heart Eyes  bouquet

# 218
Е нищо бе Любе, то ей го къде е... ей сега ще се изтъркули!!! Почваме от сега да се вталяваме, други да надебеляват  Whistling да се разкрасяваме и да събираме пари за кръчми и софри!!!

# 219
Сноу, започнах да се притеснявам вече, че няма да ги видиш и после пак ще ми се караш, а аз ще търся нови оправдания. Wink Heart EyesСледващият път ще ги надпиша. Благодаря за комплиментите  Hug, мама не е в първа младост, на 74, но никой не й дава възрастта, да ми е жива и здрава, голямо приятелче ми е и е луда колкото мен. Simple Smile. Сега учи английски и подготвя самостоятелна изложба.

Пепи, ти ми беше разказала за приятелката си, но в мислите си аз съм възприела Цвети като твоя дъщеря, и как иначе, след като се грижиш за нея като всеотдайна майка, голям късмет има тя с теб, дано те направи съпричастна на още много радостни вълнения. Hug Hug

Любе,   аз съм newsm22 за снимка и я искам сега. Heart Eyes

Кате, да не забравиш апарата за срещата с Милена и Галето. Hug Все се каня да те питам, тук продават някакви неща за рисуване на нокти, какво да си взема? Май, че са готови, не знам дали разбра нещо. Mr. Green

Ани и Галето за по-лесно може да дойдете до Бахрейн, щото визи за Саудите=невъзможна мисия за такива красавици, освен ако не пристанете на някого. Laughing Тъкмо ще е повод да доведем сватето тук, че тя иначе няма да се сети. Crossing Arms

dtti, точно така, от люлката право в университета Simple Smile, те и без това се раждат вече със средно. Joy

Дани, ти на "ти" ли си с италиянската кухня, да пуснеш някоя рецепта за лазаня. Simple Smile

Марси, къде изчезна снощи? Laughing

Креми, ти се разхождаш поне и малко или много изразходваш енергия, и аз винаги съм се чудела как качват 3 пъти повече от мен, а после 3 пъти по-бързо ги свалят пустите му килограми. Embarassed

# 220
Ноич, снимки ще има за всички от сърце, но мааалко по-късно  Hug

Като сте почнали да се каните да се включа и аз...
Защо пък да не дойдете до Дубай-ско  Mr. Green
Ето лятото имаме приятни поводи за празнуване, две бебета иншааллах  Praynig Peace

# 221
Ами аз съм "за" с две вдигнати ръце и отдавна предлагам между другото да организираме такава среща, където и да е. Simple Smile

# 222
Кате, сега е мой ред да се ровя в публикациите ти, познай защо Twisted Evil

# 223
Ами хайде де.. давайте с датите и на кой кога му е удобно то с канене няма да стане, трябва и действия....!!! Naughty Mr. Green

Апарат нямам си аз, Галето е бойно снаражена..... ама да не стане само като предния път идва на почивка във Варна с апарата, но без кабел за сваляне, без допълнителна памет/ щото аз съм голяма фотаджийка дай ми снимки да правя/, без батерии резервни!!!!!
Така, че всички мисли за апарата да са насочени към нея!!! Joy Joy Joy

Предполагам ми говориш за лепенки за нокти&
http://www.singaporemirror.com/co_shimmery1.jpg

След като се сложат на лака  отгоре задължително се слага топ-лак!! Аз лично не съм ползвала, но Галето си беше закупила, че се беше запалила... но доколкото знам й отлежават по рафтовете някъде Heart Eyes

Защо се ровиш, какво търсиш или ме опознаваш!!! Аааааааааааааааа... hahaha сетих се!!! Няма нужда не се хаби!!! Whistling

# 224
Хеи Любе ти се вклю4и Laughing Нещо ново в Дубаи  Grinning Топли4ко ли е ве4е?Като си представя,4е се връщаме в наи-голямата жега и ми иде да се заровя SickПоводи вЕрно, иншала много Peace
Пускаи снимки не се стискаи Hug
И аз съм ви приготвила една фото сесия на малките(мен не ме хаща обектива ве4е Mr. Green),но след някои друг ден Grinning
Кате,Гале хаиде приготвяите се Hug Аз по4вам да мисля програмата.нЕма се излагаме Я Laughing
Ели как е на ДТ невестата?Оправили се?Вси4ко наред ли е сега? Hug
Креми стига с тези диети Wink На колко снимки съм те виждала изглеждаш страхотно.Къде ги виждаш тези сланинки не знам Crazy

Има една диета( Мария я беше пускала) е супер ефикасна.Пазя си я за по-късно и я препоръ4вам на приятелките си.Трудни4ка е малко,но се свиква  Peace Придружена с някоя антицелулитна или за отслабване процедура,ефекта е невероятен Wink

Отивам да се разкрасявама,4е мъжо идва Laughing Heart Eyes Да не ПОбегне като ме види как съм се "окръглила" hahaha

Общи условия

Активация на акаунт