Парфюмни размисли и страсти - 299 тема

• 66 385
  • 705
  •   7
Отговори
# 465
  • Пазарджик/Лондон
Ще има ли  парфюм за вас под елхата тази година? Бяхте ли послушни? Simple Smile

Ще имам два,че бях много послушна: Libre intense и Alien Stellar:)

# 466
И двата ме дразнят ужасно. Не понасям Номадите.

# 467
  • София
При мен пък е точно обратното Nomade Absolu ми седи като мъжки одеколон докато Nomade edp ми е приказно красив 🙂
Точно така е и при мен! Обожавам класическия и не ми мъжкарее. Нося го обаче лятото предимно, зимата нещо не ми е симпатичен толкова Grinning

# 468
  • Mediterraneo
Нито на ЧП, нито за Коледа ще имам парфюм. Последните бяха през септември, наложила съм си забрана даже да се доближавам до щандовете и да пробвам. Щерката ми носи мостри, задоволявам се с тях, но и за момента нищо не е привлякло носа ми. Тя пък си купи 3 нови, които добави към моята колекция, та пак пробвам нови за мен неща.
Аз обожавам Номад. Няма зима- лято при мен, понякога се събуждам с мисълта, че трябва да го сложа днес.

# 469
Аз май си изпълних всички желания и не съм купувала парфюми. Не съм и пробвала нещо ново. Вчера бях в Дъглас, и един не подуших😹 иначе аз бях с Opera.

# 470
  • The Evergreen State
И моите парфюмни желания се изпълниха, радвам се на наличните.
Номад харесвам аз, пробвала съм само ЕДП, останалите от линията не съм тествала. По никакъв начин не го асоциирам с унисекс, още повече с мъжки парфюм. За мен си е без съмнение дамски парфюм. Навява ми страхотно усещане за простор, безгрижие и лято. Нямам го в колекцията но на мен ми допада Номад.

# 471
  • Mediterraneo

Ето какво добави дъщеря ми към моята колекция и обяви, че ще се радва всичко да ни е общо Simple SmileSimple Smile Даже 4 били, аз мислех, че са 3.

# 472
Много харесвам Номад ЕдП. Бързо изпръсках бутилка от него когато излезе, но не го повторих, нито взех от фланкърите. Сух и елегантен, не го намирам за мъжки никак.
На вълна пачули съм цял месец, да видим докога ще съм така.
Аромат за сутринта- Coco Mademoiselle EdP.

O, Tartaleta, чудна снимка! Любимата ми Флора Футура е там.
Нея търсих като игла в купа сено, и я намерих. Чудо беше. На блотер при проба ми се беше сторила скучна. После усетих това вълшебно извънземно ухание, и в случая беше невъзможно да питам носителката ( Атинския маратон 2019), но го намерих. Heart
Много ще го нося през 2026, няма да си кътам съкровищата, а ще ги нося като за последно. Плановете за 2026 година са да износя спрените любимци и да не се правя на катерица. Край на запасите.

# 473
Момичета, след вашите мнения не издържах и отворих Nomad Absolu. В началото си приличат до някъде с класическия, но този го усещам по-топъл, някак по-зимен, а в същото време си носи ДНК-то на първообраза. Тук липсва онази “бръснарска” нотка, но и не е от типичните сладки и разтапящи аромати. Точно това ми допада в парфюмите на Клое, носят ми усещане на елегантност и дистанцираност, като за работна среда са ми. След около два часа обаче не е токова забележим, класическия ми се струва  по-траен.

# 474
Аз под елхата съм приготвила Gris Charnel BDK Parfums . благодарение на групата видях страхотна промоция и не издържах и го взех
https://www.fragrantica.com/perfume/BDK-Parfums/Gris-Charnel-57038.html

# 475
Аз от ЧП намазах Gris charnel и The ghost in the shell + сет с мостри Masque Milano 🫠За под елхата бях приготвила един Naxos, но решихме да се приберем до България за празниците, та към тамошната елха пътуват 40 Knots за половинката, Coco Mademoiselle EDT за мен, YSL Myslf EDP за сина, Toy 2 Bubble Gum i Fantasy Britney Spears за дъщерята. Липсва ми само един Addict Dior и мирясвам 🫡

# 476
Парфюмът на Виктор Калев от тук
https://gramofonat.com/
глава - лимончело, кардамон, розов пипер
сърце - уд, тамян, кедър, пачули
база - амбра, ванилия, кожа

# 477
Хубави ноти е подбрал и не се е полакомил с цената! Шишето също изглежда изискано. От пръв поглед, през екрана, добре се е справил!

# 478
И ухае много добре.

# 479
Я виж ти!
Интересно ми е да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт