Парфюмни размисли и страсти - 299 тема

• 66 979
  • 713
  •   1
Отговори
# 480
Hugo Boss - BOSS Alive Absolu
парфюмна вода за жени

Стартирал през 2024 г. За мен това нещо може да те обърка дали го харесваш, или не. Стартира малко ужасно, после се успокоява. Не мисля, че това е парфюм само за жени. Унисекс е според мен, да не кажа мъжки, но авторката Marie Salamagne е решила друго. Не ми харесва, съжалявам. Задължително тест преди покупка.

Скрит текст:
глава – кожа
сърце – пачули
база – ванилия
вид аромат – цветен, дървесен

# 481
Направих си коледен подарък и приключвам за тази година. Отдавна го исках, а името е някак тематично за цялата 2025. Странна година на загуби поне за мен. Но не винаги в негативния смисъл на думата. Един приятел ми каза, че винаги съм имала обсесивна симпатия към всякакъв вид житейска разруха, затова реших да завърша тази така съдбовна за мен година (загубих много близки хора, загубих и много илюзии) с https://www.fragrantica.fr/parfum/Les-Liquides-Imaginaires/Beaut … Diable-54645.html.
Ще дам отзив като го получа, но не се и съмнявам, че ще си паснем идеално.
Пожелавам ви светли празници и нека новата година ни донесе любов, светлина и надежда.

# 482
Направих си коледен подарък и приключвам за тази година. Отдавна го исках, а името е някак тематично за цялата 2025. Странна година на загуби поне за мен. Но не винаги в негативния смисъл на думата. Един приятел ми каза, че винаги съм имала обсесивна симпатия към всякакъв вид житейска разруха, затова реших да завърша тази така съдбовна за мен година (загубих много близки хора, загубих и много илюзии) с https://www.fragrantica.fr/parfum/Les-Liquides-Imaginaires/Beaut … Diable-54645.html.
Ще дам отзив като го получа, но не се и съмнявам, че ще си паснем идеално.
Пожелавам ви светли празници и нека новата година ни донесе любов, светлина и надежда.
Много хубав пост, LesMacarons! Пожелавам на теб, а и на всички тук в нашия любим форум да Ви се случва това, което е най-добро за Вас и съм сигурна, че всякакви промени и загуби са или нейзбежни, или за по-добро. Всяко нещо се случва по някаква причина, нищо не е случайно и ако сме достатъчно разумни и разсъдливи ще си извличаме поука и урок от това! Благодарна съм за всеки един ден, в който се събуждам, поглеждам се в огледалото и си казвам: още един ден, още едно предизвикателство - let's start! Може би съм Ви прекалено патетична и сантиментална, но съм благодарна, че съм жива и се стремя да се радвам на абсолютно всичко, като се започне от великолепната каша от елда, рожков и плодове за закуска, и се свърши със зареждащата ме любима песен. Разбира се парфюмите винаги присъстват като огромна радост в живота ми! : D

# 483
Здравейте! Много отдавна не съм купувала нищо, но пък искам да следя темата и затова се записвам. В момента ползвам "Олимпея", "The only one" и "Pure XS", които сигурно ще финализирам до края на годината. Това лято си преброих парфюмите, много ми се видяха, затова намалявам бройката. Да станат под 90. Confused Обаче те не са всички някакви кой знае какви, имам и на AVON. Smile Обаче всички си ги харесвам, нищо не ми се дава/ продава, та каквито са, всички ще ги използвам аз, с подкрепата на дъщеря ми. Relaxed

# 484
# 485
След доста време отново дъно.

# 486
Първи впечатления от новата версия на MFK APOM. Не откривам разлика в аромата, което може само да ме радва. Според мен липсва единствено малка част от плътността на старата версия.

# 487
Разкажи моля те и какво усещаш, на какво мирише. Не съм го пробвала. Щях да поръчам мостри от Мосю, но не ми се пускаше втора поръчка от сайта.

# 488
За мен е плътен аромат на портокалов цвят със съвсем малко сладост. Ако например познаваш Allure Sensuelle или Elizabeth Taylor White Diamonds, клони в тази посока. Леко ретро и много изискан според мен. Може да се нарече официален парфюм. За някои хора дори би могъл да мине и за унисекс. За мен е чисто дамски, но за истински дами, така да се каже. Представи си луксозни дрехи и аксесоари на вечерен прием. Такъв парфюм би им пасвал идеално.

# 489
Благодаря! 💐💐💐

# 490
  • София
Привет и от мен в един от последните дни на изтичаща се 2025г Wine Glass
Вчера се сетих се за темата ни и как често има упреци, че тенденциите все са към сладки, гурмета или плътни и по-мрачни нишови ориенталци. Та, докато си тествам, си казах - о, тази серия със сигурност ще се хареса на момичета от темата ни! Animal Heart Eyes Cat
Става дума за 5 парфюма от линията The Fabrics на Massimo-Dutti

https://www.fragrantica.com/designers/Massimo-Dutti.html#The-Fabrics

Всъщност помня, че тесвах 4 и са много добре композирани, рафинирани, интересни, различни, едновременно натурални, хармонични и познати. Убеден съм, че всеки, който бяга от плътните и сладки аромати, ще си хареса някой от тях/а може би всичките/, като очаквам да ги усети дори лични, докосващи по особен начин. Наистина си заслужават вниманието.

Подозирам Rainy Days и Morning Poplin ще се харесат доста. Не помня кой точно липсваше от тези, но може би в Парадайз Мол ще ги има всичките 5.
Скрит текст:

Между другото, има и два нови мъжки с този дизайн:
Satin Signature EDP
Скрит текст:

както и Evening essence EDP
Скрит текст:

И двата са страхотни! Сериозни, стилни, зрели но не в чичашки смисъл/на дядо ти колона/, носят една специфична улегнала мъжествена чувственост и дълбочина. Препоръчвам ги горещо за мъжете с такъв вкус. Hands Ok Hand

И накрая, да пожелая на всички в темата, весели празници, сърцата пълни да са с любов, вяра и хубави емоции Heart Exl

Wine GlassWine Glass

# 491
  • The Evergreen State
Весели празници, с пожелания за здраве, мир и любов!

# 492
Честита Коледа, момичета и момчета! 🌲 Много усмивки и топлина ви желая! 🎅
Кой аромат ще изберете за коледната трапеза/празненство?

През последните дни, седмици, носих доста плътни аромати - запой с Addict, после Black Orchid Reserve, после се опитах да довърша Black Opium, който имам от самото му излизане на пазара, обаче сега колко хубав е станал... някак по-плътен, кафето е по-изразено.
Обаче се пренаситих на тежките аромати и снощи, за Бъдни вечер, избрах Womanity The Taste of Fragrance.
За днес се чудя, дали да продължа с него или нещо друго по-свежо и необичайно за сезона...

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 12:41 от Аризона

# 493
Честита Коледа !❤
Аз днес ще съм с lira на xerjoff. Весело посрещане на празника 🥰

# 494
Честито Рождество Христово!
Здраве и благополучие за всички!
Късмет и много парфюмни преживявания!
🎄🌲🎁

Днес ще сложа Louis XV 1722 Rosé Xerjoff, най- празничният ми нов парфюм! Шампанско и рози, дай Боже цяла година!

Общи условия

Активация на акаунт