Парфюмни размисли и страсти - 299 тема

• 67 296
  • 718
  •   3
Отговори
# 495
Честита Коледа на всички! Под елхата ме чакаше това.

# 496
Честита Коледа!
Днес отново нося MFK APOM.

# 497
  • София
Весела Коледа! Щастливи от усмихнати да сте Christmas TreeFlowers Four Leaf Clover
Парфюм за деня - любимия L'Erbolario Meharées

Прекрасен уют ми дава в тези зимни дни Animal Heart Eyes Cat
Чудесно настроение желая на всички Heart Exl

# 498
Честито Рождество Христово, момичета и момчета! Да сме здрави, обичани и обичащи, да са благополучни семействата и любимите ни хора! Да творим и да се радваме на красота!
Тази година поръчах "на сляпо" няколко парфюма  - парфюмна лотария направих на празника и аз изтеглих "This is really her!" - Zadig&Volter.

Това е един изискан, сладък парфюм, точно за тези празници. Във Франгратика някой питаше "Къде да кестените?!"
Мога да отговоря - Там са! Зхаросани! С жълта роза и ванилова шушулка отзад като акомпанимент!
И ви поздравявам с тази песен - да ви носи Новата година:

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 14:39 от Hastar

# 499
Честито Рождество Христово и от мен! 

Днес се чудих какво да си пръсна и накрая се спрях на този:

# 500
Честита Коледа и от мен!
Да сме здрави, щастливи, обичани и обичащи и по подразбиране- винаги прекрасно ухаещи!
Парфюмът ми за тези дни е Делина Ексклузив - топла, сладка, с убийствена проекция- обичам го този парфюм, до сега не съм се запасявала, но се замислям за бекъп бутилка, опасявам се да не го осакатят….

# 501
  • София
Честито рождество Христово! Много топлина и уют ви пожелавам, както и много нови парфюмни преживявания!
Не мога да се похваля с нищо ново освен с няколко пробички. Чувствам се парфюмно доволна и нямам желание за нищо ново - харесвам си колекцията и съм във фаза просто да изследвам някакви нови ухания, без да ги придобивам.
Днес сложих Angel Fantasm Mugler, който по принцип не ми допада - пачулито ме задушава. Ноо днес в снежното време се разви много хубаво - излезе кокоса и си го усещах цял ден! Приказка Purple Heart

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 20:27 от tedysworld

# 502
Светли празници, парфюмни момичета и момчета!
Не очаквах от себе си да посегна точно към Quattro Pizzi тези два дни, но ми се приноси точно той. Не ми се носят гурмета никак.
Изненада ме с плътния, млечен кокос, през лятото не го усещах толкова. Прекрасен аромат!

# 503
Честита Коледа и от мен!
Здраве и благоденствие във всеки дом! 💫🎄

Тази година за Коледа избрах Boucheron Ambre d’alexandrie. Прекрасна ванилия и тютюн. Топъл ми е и уютен, луксозен също 😁
Вчера бях с Black opium. И аз хем искам да го довърша, хем му се наслаждавам.

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 20:52 от DzhuliB

# 504
И аз наскоро пак си извадих и харесах Black Opium.

# 505
Виждам, че преди няколко поста се споменава Angel Fantasm.
Според вас подходящ ли е за сляпа покупка?
Заради втората ми бременност, а сега и заради бебето, почити не съм използвала парфюм последната година и половина.
Много ми се иска да си взема нещо по-нестандартно, силно, особено. Абе, некратко не искам скучен аромат. 😅
Няма кога да отделя време в момента да хода да пробвам на живо, затова ще е на сляпо. 🤣

# 506
  • София
Rocket според мен си е риск  Angel Fantasm. По описание е много привлекателен и ако харесвате и познавате линията на  Angel, тогава да, стреляйте. Има много пачули в него, както и кокос, заради него го купих, но не е лесен и безопасен парфюм.

# 507
  • София
То Mugler безопасен парфюм няма Joy Ако харесвате Angel EDP, ще ви хареса и този. Но иначе, според мен, не.

# 508
  • на терасата
Честито Рождество Христово!
Бъдете здрави и благословени Purple Heart

На празника носих feminin Pluriel MFK, имам мостра. Много е мадамски, името е абсолютно точно. Нежен и женствен, но е траен и излъчващ. Много ми харесва, удачен е и за офисен, и за по-специални случаи. Интересното е, че усещам праскова, но в пирамидата няма такава. Ароматът е игра на фини цветни нотки, които сякаш танцуват в различни конфигурации. Прекрасно творение на Франсис Кюркджиян. Този човек е майстор в занаята си. Следя го откакто излезе първият Narciso Rodriguez For Her, а после направи и Отмъстителната лейди на JHG. Това, което прави за собствената си марка, според мен, е висш пилотаж в парфюмното изкуство. Никак не харесвам Baccarat Rouge, например, но това не променя оценката ми за работата му.

# 509
Честито Рождество! Здраве, сила, щастие и любими парфюми под елхата Christmas Tree
И Бъдни вечер, и Коледа прекарах у дома на топло. Носих Rabanne Fame Parfume, черната кукличка - много е хубав зиме, и довърших винтидж мини Must de Cartier Gold. Голяма красота и за щастие запазен аромат.
Уж се бях зарекла да мирувам, но поръчах парфюма на Виктор Калев. Ще дойде догодина Simple Smile в Ароматикс налетях на странна оферта с картинка Thameen Coronet и описание и цена за https://www.fragrantica.com/perfume/Thameen/Sapphire-43209.html. Подозирам, че са объркали картинката и няма как да пуснат Коронет на цена 200 лв при £250 официална в сайта на марката, но кой знае, по Коледа стават чудеса, има преглед пратката...какво пречи да си помечтая.

Общи условия

Активация на акаунт