Парфюмни размисли и страсти - 299 тема

• 13 526
  • 178
  •   8
Отговори
# 105
Preet Saini 774354, от мен едно предложение - https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Patchouli-Blanc-71670.html - мисля, че отговаря на изискванията.

# 106
Здравейте,
Търся за подарък тежък и плътен парфюм, дамски, може и унисекс, но да си е по-скоро женствен. Не е нужно да е лепнеща сладост, а по-скоро сериозен и категоричен. Нямам предпочитания за съставки, но задължително да не е тих и нежен. Както се казва, две, три апликации да са му достатъчни. Представям си нещо като Organza, Addict, Narciso (бялото кубче). Ако имате и други предложения ще се радвам да ги чуя.
Благодаря!

L'interdit и Coco Mademoiselle Intense са моите предложения. Също Nishane Ani. . За тях се сетих на първо четене.
L'intedit Rouge е разкош абсолютен също.

Тръпна в очакване на Chopard Love. Не съм купувала насляпо от януари, когато ударих джакпота с Cafě Chantant. Heart Щом видях канелата в състава не се сдържах, въпреки че знам, че не винаги отговаря на очакванията. С момичетата които го похвалиха обаче имаме сходен вкус, очаквам попадение.
https://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Love-Chopard-59327.html
Червените ми рози са Lyric, Decadence, Calligraphy Rose, Modern Muse Le Rouge Gloss, Lady Vengeance, Armaf Club de Nuit Intense, Diva, Silences, и Terra Mia. Има с кой да се състезава за внимание.

# 107
Като стана дума за канела, аз много се чудя на Khamrah Qahwa Lattafa. Отписала съм арабските парфюми по ред причини, но този го видях в Лили, пръснах се и се оказа разкош. Повторих експеримента няколко пък и ефектът се потвърди. Та сега съм в чуденка дали ми трябва, чакайки Angel Fantasm.

A Calligraphy Rose колко е хубав….винаги ме пренася на едно по-хубаво място като го сложа 😀 трябва да го изровя от къщата на родители ми (моят склад за парфюми).

# 108
Прекрасни предложения, ми дадохте, момичета, благодаря Ви!

# 109
PreetSaini 774354, на Ramon Monegal Flamenco и Ole също са в графата плътни с тежък характер и оставящи голяма диря след себе си Simple Smile.
И дами, които си падат по този вид аромати много ги харесват.

За малко щях да забравя красотата Santal Royal на Guerlain.

# 110
PreetSaini 774354, на Ramon Monegal Flamenco и Ole също са в графата плътни с тежък характер и оставящи голяма диря след себе си Simple Smile.
И дами, които си падат по този вид аромати много ги харесват.

За малко щях да забравя красотата Santal Royal на Guerlain.
Ramon Monegal Flamenco и Ole, ммм...сравняват го с Angel Nova, отлично!
Santal Royal също не е за подценяване.

# 111
Като стана дума за канела, аз много се чудя на Khamrah Qahwa Lattafa. Отписала съм арабските парфюми по ред причини, но този го видях в Лили, пръснах се и се оказа разкош. Повторих експеримента няколко пък и ефектът се потвърди. Та сега съм в чуденка дали ми трябва, чакайки Angel Fantasm.

A Calligraphy Rose колко е хубав….винаги ме пренася на едно по-хубаво място като го сложа 😀 трябва да го изровя от къщата на родители ми (моят склад за парфюми).

Имам Qahwa. Един колега го носеше и го харесах много как му стои. При мен изби повече кафето. За жалост върху моята кожа има нещо, което ме дразни в този парфюм. Тествах го два пъти и се отказах. Сега събира прах Sad.

PreetSaini 774354 аз бих добавила TF Black Orchid  и MFK Oud Satin Mood

# 112
Здравейте,
Търся за подарък тежък и плътен парфюм, дамски, може и унисекс, но да си е по-скоро женствен. Не е нужно да е лепнеща сладост, а по-скоро сериозен и категоричен. Нямам предпочитания за съставки, но задължително да не е тих и нежен. Както се казва, две, три апликации да са му достатъчни. Представям си нещо като Organza, Addict, Narciso (бялото кубче). Ако имате и други предложения ще се радвам да ги чуя.
Благодаря!
Веднага се сетих за Coco EDP.

# 113
Здравейте,
Благодаря!
Веднага се сетих за Coco EDP.
Много благодаря!
И да се похваля, не можах да устоя и си купих от Lilly Khamrah Qahwa за 55 лв. Мисля, че беше добра покупка. Вече съм го имала и това е един от малкото арабски парфюми, които харесвам. Обожавам кафе, тонка и всичките му съставки на това сладурче. Може да е унисекс, но за мен е достатъчно женствен за да го разнася и моя милост.

# 114
Имам първообраза Khamrah и Qahwa. Първата е по-дамска, много по-сладка и  накъртваща. От Кахуа момчетата изпръскаха половин шише, но първата не искат да носят. Неприятното което се случи с Кахуа е, че се разлепи пръскалото и отдели от гърлото. Такова чудо не ми се беше случвало, а в моите ръце се разлепи, не мога друг да виня. За да не се изпари го прелях в празно шише от Alien Essence Absolue. Не ми пречи и така, но все пак не е редно.

Аромат за деня- AP Fatale Intense. Много го харесвам, и все не стигам до него от ненормални количества. Поне го усещам като "нов" за мен парфюм, въпреки че го купих при първия локдаун.
https://www.fragrantica.com/perfume/Agent-Provocateur/Fatale-Intense-30196.html

Preet, с радост да си го носиш.

# 115
  • Toronto
Днес нося това - Givenchy Ange ou Démon
Скрит текст:
Никога не бях го чувала, докато дъщеря ми не го донесе. Много подходящ за мрачния ден днес ми се струва. Има нещо познато в него, но не мога да реша какво. Може пък да е единия нос, който е на Оливие Кресп, виновен и за любимия ми Angel. За първи път го нося и много ми харесва. Къде съм бляла, та не го знам...

# 116
Burberry - Her Eau de Parfum Intense
парфюмна вода за жени

Това е някаква сладка плодова експлозия, сочно, захарно. Който харесва такива аромати е за него. Нямам все още такъв и отива в добрия списък. Има и трайност. Стартира през 2024 г.
Една колежка ми каза, че направо иска да ме схруска. Joy

Скрит текст:
глава - горски ягоди
сърце - портокалов цвят
база - амброво дърво
вид аромат - плодов, цветен

# 117
Днес нося https://www.fragrantica.com/perfume/Mind-Games/French-Defense-88867.html.
Интересна кадифена череша. Със среден силаж и трайност при мен. Само, че някак ми липсва повече комплексност в този парфюм. Подсъзнателно ми напомня за ароматизаторите в мола... Цената е уау. Няма да взема пълна бутилка със сигурност.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 22:16 от LesMacarons

# 118
  • София

Dez, почти те копирах 6 от 8. От няколко дни разнасям Coco Mademoiselle Intense. Няма измирисване това чудо.

# 119
Хайде и аз ще извадя моя.❤

Общи условия

Активация на акаунт