Gris Dior си е класически шипров с пачули - имам две от тези малките миниатюри без спрей, дойдоха като подарък към поръчки от сайта им, рядко се сещам за тях защото се губят толкова дребни до другите в шкафа, може да ги понося тези дни. Харесвам много парфюма, но ми идва идея по-строг, подобно на Пантерата на Картие който също имам и обичам, но засега тези две миниатюри плюс трети малък спрей семпъл от Gris Dior са ми е достатъчни.
Шоколадово пачули - класиката май е Angel Mugler, но едва ли не си се сетила за него, вероятно търсиш нещо различно, но в тази посока. Не следя Angel линията от много отдавна, оригиналния Angel харесвам много, макар, че никога не съм го имала.
Black Orchid Tom Ford имат и шоколад и пачули, и от тази линия не съм имала нищо, макар, че я харесвам.
Тази седмица носех предимно Dior Addict, преди това Miss Dior EDP.
искам да е леко шоколадово, може и малко да се запудря, да няма металически отенъци и да не е бръснарско. Може и унисекс.
), а и аз винаги си вземам поуки от допуснати грешки покрай преждевременно направени непозитовни заключения за множество парфюми от колекцията ми. След време, когато им дам втори шанс в 99,9% от случаите същите ми стават едни от фаворитите в категорията си. Така че J54 ще го оставя да "зрее" няколко седмици и после ще оставя да се развихри, както само той си знае