Парфюмни размисли и страсти - 299 тема

• 66 605
  • 710
  •   7
Отговори
# 450
  • София
Взех си резерви от Уоманити и Долче Амалфи. Нищо ново не ми е на дневен ред.
Чудя се и на новата версия на Синема.
Ако някой има впечатление, моля да сподели дали има големи разлики със старата версия.

# 451
  • Чукарландия
От Черко Перко си взех Coco Mademoiselle Intense Chanel отдавна мечтан и все отлаган, Dez, влюбих се в него, добре че ме подсети да го грабвам. 😉
Hypnôse Lancôme след подстрекателното ревю на Аризона 🤗, ледена ванилия, в която се пристрастих 💙,благодаря за което!
А за синковците и мъжО:
Paradigme Prada
Y Le Parfum 2025 Yves Saint Laurent
Vintage Radio Lattafa
. 😉
Засилих и Oud Sapphire Blend Oud към синовете, който иска да го ползва. На мен ми мъжкарее. Не е моето.

# 452
Здравейте,не знам тук ли трябва да питам,не съм поръчвала от Венера козметикс,оригинални ли са парафюмите.Искам да поръчам Montblanc и в сравнениь с Нотино и Дъглас е по евтин.

# 453
Нищо ново не си взех, наличните ми харесват повече.
Купих на синовете Prada Paradigme и Versace pour Homme, и двата поискани, няма да е изненада.

Без да искам довърших Coromandel. ❤️
Невероятен шедьовър, може би ще го повторя един ден. На негово място сега застава Coco Mademoiselle Intense.

Bella, честит! С радост да си го носиш!

Довърших и Coffee Addict на Kalotinis, Terra Mia е на привършване. Големият тийн много я харесва, и я носи на няколко партита. Съвсем различно му стои, с много кафе и никаква роза.

Изненадващо не ми се носят Ангели сега. B настроение съм за Mon Guerlain Intense, и ще го извадя. Едва започната 100ца, втора бутилка ми е.

# 454
Gucci - Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum Intense
парфюмна вода за жени

Пуснат през 2025 г. Създаден от вегански и натурални съставки.
Имах мостра и си взех едни 30 мл. Началото е едно киселичко такова и сладичко, което и ме привлече в него де. След това се появява гарденията. Щеше ми се сандаловото дърво да е по-изявено и да притежава една идея повече трайност. Определям го, като дневен аромат за пролет и есен. 

Скрит текст:
глава - мандарина
сърце - гардения, хедион
база - сандалово дърво
вид аромат - цветен, дървесен

# 455
Аз след няколко дни ще пробвам новата версия на MFK APOM, много се вълнувам! Ще споделя мнение.

# 456
Моля те сподели, имам интерес Simple Smile
Аз след няколко дни ще пробвам новата версия на MFK APOM, много се вълнувам! Ще споделя мнение.

# 457
Ще има ли  парфюм за вас под елхата тази година? Бяхте ли послушни? Simple Smile

# 458
Под елхата няма да ги слагам, но вчера си поръчах D&G Q EDP, Womanity, Nomade Lumiere d'Egypte и Un Jardin à Cythère.

# 459
Frangelico има разкошен вкус и аромат Heart

Terra Mia го ползва синът, трябва да помоля да ми донесе да го пробвам сега в студа. Много ми харесва аромата, божествен е.

И от ЧП си взех два от моите, че ми бяха на привършване - Nun и Lost Allice

днес съм с Tuberosa, пак на Carthusia.
На студ е фантастичен, а сега влезох на топло и ММ отбеляза че му мирише на сладкиши

# 460
Frangelico има разкошен вкус и аромат Heart

Terra Mia го ползва синът, трябва да помоля да ми донесе да го пробвам сега в студа. Много ми харесва аромата, божествен е.

Вчера пристигна Франджелико-то и дегустирахме. Всички го одобриха. Heart Хубав е много, радвам се, че го открих по такъв начин.
Снимах ги заедно.

Днес отново пробвах Барения на кожа, и официално се отказвам. Моите есенни са други- Долче Амалфи и Мадмоазелите на Шанел, които ще купувам докато съществуват, пък какво като ги носят и котките....
На другата китка пробвах Gucci Flora Gorgeous Orchid. Много сладка сладоледена ванилия, кремест вариант на Shakira S. Интересува ме всичко включващо орхидея или фрезия, затова пробвах. Хубав е, но не е мой. Не че очаквах нещо повече от тази линия на Gucci. Гъсти, монотонни флорали, хубавки и толкова. Няма любов там.
Всъщност, много ми беше харесал лилавия Еликсир, но после забравих.
https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Guilty-Elixir-de … -Femme-84546.html

# 461
Тази година нищо не взех на ЧП, дори за Коледа не мисля да купувам. Използвам наличните като най-често посягам към Nishane HSW, Libre и Libre Intense и черното Jimmy Choo. Обаче получих за РД Chloe Nomade Absolu, имам класическия, ползвам го предимно лятото и се чудя сега този да го отварям ли, да го разменям ли. Четох мнения, че е двата са доста различни и Absolu мъжкарее. Някой може ли да сподели две-три думи?

# 462
За мен класическият Номад мъжкарее, има някаква бръснарска нотка. Ablsolu е разкош.

# 463
И на мен Номад ми стои мъжки и затова си стоя на Chloe-то.

Трябва да взема едно Франджелико, за да го слагам в сладкиши.

Тuberosa-та нещо ми идва много днес. Май много пръснах по обяд 🫤

# 464
  • BG-DE
При мен пък е точно обратното Nomade Absolu ми седи като мъжки одеколон докато Nomade edp ми е приказно красив 🙂

Общи условия

Активация на акаунт