🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 11 856
  • 425
  •   3
Отговори
# 420
*RozaDiva*, така е. Много дразни. Единственото положитебно е, че е една идея по-умна и отговорна от Афра. Съответно не вкарва Нисан в нови проблеми. Не мага да схвана има ли си своя къща и винаги ли трябва да виси у Нисан. Трябва и ключ да си има от апартамента, но то за там ключ не ти трябва. Само ритник и си вътре.
А и стилистите я обличат с каквото е останало. Не мисля, че е подходящо за фигурата ѝ.
Скрит текст:
С риск да ме обвинят в хейт, ще кажа, че последните епизоди жените ги обличат така, че изглеждат леко трътлести. Кожени панталони, къси полички, разни дънки. Не им правят комплимент с тялото на някой. Очаквам на Чийдем блуза с подплънки да сложат вече, че късокрака и трътлеста нея трудно ще я докарат.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 15:52 от gerryto_2

# 421
Благодаря ви, момичета ! Hug
Следобедно може и по едно вино да пием.

Гери, пак ме разсмя!

Ешреф явно и до вкъщи се прибира- рисува една, две скици на Нисан и пак излиза.
Преди това пие един чай, докато съобщава на Кадир, че стоката му е изгоряла. Grinning
На мен и друго ми направи впечатление- няма време и място, което да му попречи да изпрати съобщение на Нисан.
В тази серия, в началото, докато стреляха по него и той по тях, и изпрати две съобщения. Wink
Diva, и друг път съм заличала несъответствия в превода. Той Нерон май превежда от руски е не е трудно да се загуби в превода. Wink
Тази внучка не знам защо я вкараха, сигурно, за да има за какво да покажат и майка Хафизе, иначе горката е доста излишен персонаж.
Гардероба на жените и аз не го харесвам много. Особено на Ърмак дънките и кожените панталони на Нисан.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 16:20 от NeZ_9

# 422
Това с обаждането на Кадир е много смешно. Аз чак проверявак какво значи думата. Поне моя преводач казва, че значи изгорял. Не е ли това фамилията на Кадир. Много хубава игра на думи се получава. Малко като тази с фамилията на Ешреф.

Но си права, Нези. Прибира се да се скара на внучката, да изпие един два чая, да се срещне безмислено с някоя и друга особа и пак да излезе, че Нисанчето е звъннала.
То реално от вечерята със сираците, Нисан се прибра първа. Аха и Ешреф да иде при нея, но му звъннаха и отиде да постреля. На Нисан също се обадиха и тя отиде в къщата на Динчер и намери снимката. После в парка да пореве, а  докато беше още в таксито си пишеше с Ешреф. Той освен, че докато се стреля ѝ пише, първата му работа като се спаси, беше да ѝ се обади. И после цяла вечер тя на рамото му. Реално това е само една нощ. А като се срещнаха двамата в парка нито тя пита той защо не е влезнал, нито той я пита защо пак е излизала. Аз много бих се ядосала ако ми държат сметка, но в тази ситуация бих преглътнала такъв въпрос. Просто е доста странно.

А за времето, за което се придвижват от една точка на друга не ми се мисли. Истанбул е огроме град и трафикът е убийствен там. Те чак извън града излезнаха, Ешреф ги догони мигновено. Момчетата дойдоха почти мигновено след неговото обаждане. Сякаш всичко се развива в едно малко кварталче. А от апартамента на нисан до къщата на Динчер има сигурно час път в трафика.А Босфора сякаш го прелитат или преплуват. Изобщо в Турските сериали ако трябва реалистично да се предадат нещата, всички ще се виждат за 5 минути, а останалото ще е път от една точка до друга.

# 423
  • AMS
Нези, благодаря за виното!!!
Момичета, благодаря ви за свежите коментари!!!
Мен ме хваща яд, като видя тези маси със закуските
в дизитата, и всеки бърза, и никой не яде.
А такива вкусотии има ...
На същото мнение като вас съм за женските тоалети.
Преди малко прескочих до лидъла и минах и през панерите за дрехи.
По ирония на съдбата и дънки като на Ърмак,
и същото кафяво кожено ансабълче като на Нисан.
Е, няма бели дълги мъжки палта,
но взех листовката за следващата седмица.  
Хайде  да похваля и Ешреф.
Както си беше спортно с таксито и гевреците,
и Гюрдал го извика, за да гръмне ...
и хоп Ешреф с костюма  на бойното поле.
Подозирам, че гардероба му е в багажника на кадилака.

А, да не ви затруднявам с ника си. И роза съм, но тук ме знаят Дива.
Някои ме мислеха за певица  или хубавица. Не съм.  
Никът ми идва от името и първите две и последните две букви на фамилията.
Предпочитам фамилията - Дива.

Нези, Ели, Гери, Еуфория / Хриси/, Цвети, Ясна, Нани, Бофче, Рокси, ....,
и всички, които четат и ме лайкват,
извинете, че много рядко използвам вашите никовете!!!
Като започна да ги изреждам, винаги пропускам някой.
Но вие сте умници и си знаете!!!

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 18:49 от *RozaDiva*

# 424
Мен са ме учили, че нищо не трябва да остана в чинията. На една от закуските Ешреф яде само люта чушка и си сложи няколко маслини. В много от сените с храна не яде. Даже и сега като бяха последно със сираците лапна една празна лъжица. Но няма как. талия пази. Че медиите и хейтърите пак ще го нападнат. Една позната каза, че той бил погрозня вече. Само защото ми се пада индиректна роднина не я запуках. Тя пък е много убава и е женена за Ален Делон. Това беше от преди Ешреф ерата. Сега може и друго да мисли.
На мен две бръчки на челото ми се заформят нещо. Ама си викам, че и Чаатай си има, а съм му кака. Той с достойнство си ги носи и аз ще се справя.

# 425
Ааа, Гери,  забрави няколко хапки от геврека и едно айрянче, от малките .Wink
Е, удря и по някоя и друга ракия понякога.
Днес ще приема, че е за мое здраве.
Diva, сама се смея и мъжа ми ме гледа странно. Grinning
Тя и Нисан не се храни много.
Но, както разбрахме- за друго е гладна. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт