🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 10 879
  • 399
  •   5
Отговори
# 390
Винаги е странно и рисковано преминаването от приятели към двойка. Ърмак вероятно не иска да го изгуби като приятел, ако нещата между тях не се получат. От друга страна като знае истинските му намерения, няма как да се държи с него както преди. И двамата са в сложна ситуация, дано и се отдаде момент да го види като мъж, а не като брат. Биха имали добър баланс заедно.

# 391
Нерон качи най-после епизода: https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/neron-angelov-nov.html

Още нико не съм изгледала. Обаче като ви чета ми е много интересно. Нези, Дива, чного благодаря за анализите на съня.
Фарук обича бившата си. Той не е обикнал никоя след нея. Най-вероятно няма и да може. Опитаха да го съберат с Афра, но нещо не се получи явно или са решили други неща за нейния образ. Той обаче е и много горд. Убил е любовника, но нея я е пощадил. Защото не е могъл да я нарани. Но тя го е наранила до толкова, че той се страхува да я види отново и да изпита отново всички онези емоции.

А на Мюслюм ще му е трудно. Ърмак май го вижда повече като брат.
Скрит текст:
Аз съм учила предимно с момчета. С тях се разбирах по-добре. В университета и след това си останахме приятели. В училище не мога да кажа, че е имало как да ги харесвам, те пораснаха след мен. Но после като пораснаха аз ги чувствах като приятели и за тях аз бях приятел. Безполово същество.
Веднъж със същите тези хора водехме разговор може ли мъж и жена да бъдат просто приятели. Според тях не можело. А аз им викав аз какво съм. Аз съм била Гери. Явно като израснеш с някого, били сте близки, но не е имало нищо повече от загриженост към този човек, Н
нормално приятелство, явно тогава прекрачването на тази граница е по-тредно. По онова време си бях мацка. Ама им бях приятелка, участвах в мъжките им разговори и не ме възприемаха като обект за свалки. И по-добре. Така и Ърмак. Тя не го приема за мъж, а за брат. Може и да се промени това. Примерно той ако посрада, тя ще се притесни и ще разбере, че има нещо повече от братска любов там. Или той ще стане по-романтичен и тя ще погледне на него с по-други очи.
Всъщност той за мен е много романтичен. Той е нежна душа скрита в гребо тяло и зад брутални действия. Но го видяхте с майка му. Малко смутено момче. Видяхте как се вълнува, когато баща му му кимна. А да не говорим за икрената радост, че Ърмак не го е нарекла Аби.

Днес снимките са били у Нисан.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 19:16 от gerryto_2

# 392
Има фраг!

Скрит текст:
Момичета, как ги поствате клиповете, за да излезе с тъмбнейла? 😅

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 23:55 от euphoriaa9

# 393

Репортерът: Ешреф Тек е голямата любов на Нисан Акьол

Ешреф: Имаш нещо мое.

Репортер: Ами ако не ти дам снимките на Нисан Акьол

Кенан:  Какво ще правим с всички тези мъже?

Кадир: Ще преодолеем препятствията по пътя си.

Ешреф: Ще стоиш далеч от Нисан.

Динчер: Имам договор, който е солиден като врата. За какво говориш?

P.s. Мислех,че никой не е на линия и си изтрих предишния пост.

# 394
  • AMS
Има фраг!

https://youtu.be/VhsxJrpSAYQ?si=vFBo7mkOiWO6iWEQ

Скрит текст:
Момичета, как ги поствате клиповете, за да излезе с тъмбнейла? 😅

Благодаря!!!
Ето с този таг

Скрит текст:

Стахотен фраг за еп. 22!!!
Нези, благодаря за превода!!!

# 395
Нези, какво беше писала? Не съм го видяла. Благодаря за превода!

Роза, благодаря, аз мисля, че и с него съм пробвала и пак не стана, ще опитам пак.

Чаках фрага цял ден и сякаш е най-слабия от последните епизоди. Няма нещо супер неочаквано. Естествено, това няма нищо общо с епизода. Sweat Smile

# 396
Момичета, благодаря за фрага и превода!
Фрагът е Уау!
Кадир пак се спасява поединично.
Нисан се появява и спира Ешреф иначе  Динчер ще  е гръмнат.
На Нисан и бяла рокля и отива.
Аз да догледам серията.
Нези,  много добре си описала любовта на Мюслюм.

Допълвам се, Хриси не трябва да има разстояние между[video][/video]

# 397
Благодаря, Ели, даже редактирах поста!

Не знам какво очаквах във фрага, но ми липсва нещо. Може би развръзка Нисан-Руя-миналоти и евентуално загатване, че ше се разкрие кой е синът на Хъдър.

# 398
Хриси, бях писала след Гери, ето това:
Гери, съгласна съм с теб.
Замислих се за някакъв паралел между Фарук и Ешреф.
Те са  двама мъже, които обичат по противоположен, но сходно разрушителен начин. Единият убива от любов, другият се отказва от любовта, за да я спаси.
И двамата обичат жените в живота си повече, отколкото себе си, но докато Ешреф се извисява чрез любовта, Фарук се разрушава от нея.

Съгласна съм, че фрага не е нищо особено.
Сглобени са го набързо.
Единственото, което ме учуди е, какво прави Нисан в дома на Динчер?

# 399
Може да са много назад със снимките. Нямат готови кадри, за да ни ги дадат. И с Гаддар така беше. Нещо не се сещам миналия сезон да са изоставали чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт