🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 23 570
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
Да,Гери, и аз мисля, че това, че нищо не е издала няма да има значение за Ешреф. Самата мисъл за това, ще му е достатъчна.

Ето и целия поздрaв по случай деня на учителите в Турция.

Тази година, 24 ноември, Денят на учителя в начално училище „Авган“ в квартал Улубей в Ушак, беше озарен с изненада. Актьорите от популярния сериал на Kanal D Eşref Rüya отдадоха значима почит на учителите.

ПРАЗНЕНСТВА С ВИДЕО НА АКТЬОРСКИЯ АКТЬОРСКИ СЪСТАВ

Любимите актьори на „Ешреф Руя“ - Чаатай Улусой, Демет Йоздемир, Толга Текин, Ахмет Рифат Шунгар, Бюшра Девели, Гьоркем Севиндик, Ахмет Йълдъръм, Муталип Мюджеджи и Шенер Саваш, подготвиха специално видео послание за учителите на начално училище „Авган“. Актьорите отбелязаха Деня на всички преподаватели и изразиха подкрепата си в посланията си.

ЗНАМЕ НА УЧИТЕЛИТЕ ЗА ПРИЗНАТЕЛНОСТ

Изненадващото видео беше посрещнато с голяма радост в училището. Учителите на начално училище „Авган“ подготвиха банер, за да изразят благодарността си към актьорите на „Ешреф Руя“ за този грижовен жест. Милият жест от страна на актьорите от „Ешреф Руя“ беше оценен и в социалните мрежи.

# 736
Добре дошла, Мери!

Чудесно наблюдение, че и четиримата са предадени по някакъв начин. Изобщо не се бях замисляла, че и това е нещо, което ги обединява.

Със сигурност, ако Ешреф разбере за Нисан, няма да тръгне да я убива. Но понякога липсата на някой може да те убива бавно всеки ден, особено ако е единственото хубаво в живота ти.

# 737
Много хубаво казано, Хриси!:hugs:

Заповядайте да продължим да коментираме в новата тема
НОВА ТЕМА
https://www.bg-mamma.com/?topic=1832780#new

Общи условия

Активация на акаунт