Този часовник няма на кой друг да е. Той задържа първият часовник. Вторият остана в полицията. Гюрдал нали в края на серията тръгна да разбира самоличността на мъжете от взрива. Може оттам да е изскочило нещо. Въпреки че би било странно така да намери тайното място на Динчер.
В целия епизод не ме впечатли толкова това, че Ешреф и Нисан най-накрая изживяха това, за което копнееха от близо година. Впечатли ме хладнокръвието, с което Чийдем поръча майка си. Беше изключително студено. Сякаш няма никаква емоция в това. И прокурорката разследваше дъщеря си, но тя следваше своите морални принципи, че ако има престъпление трябва да има и наказание. Докато при Чийдем това беше разчистване на пътя. Тя в пъти повече се трогна от това, че Ешреф и Нисан са били заедно.
Ешреф я отряза твърде категорично и не мисля, че би се поддал на такъв шантаж. Пак мисля, че сълзите ѝ са именно заради това. Нисан няма как да го знае и беше разстроена.
Нисан беше активната в това да се стигнали до интимност. Първо развали вечерта с поредния скандал, но аз не бих я винила за това. Тя продължава да живее в сянката на Руя. Дори Ешреф не каза дали ако срещне Руя ще я остави. Да, каза, че ще я обича вечно, но дали няма да последва съня си яко му се отдаде възможност. Дори той не знае.
И всъщима изневяра. Ешреф изневери на Руя.
А това се казва изненада.

.gif)