🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 23 581
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Да е жив и здрав малкият Ешреф, щастливи тинейджърски години му желая!(предполагам, че това е баба му)

Аслихън и тя любителка на  камерите, сходни интереси имат с Чачо,  дано само не започнат да  спорят:"Кой повече разбира".😀

# 691
Ели, и аз видях това Инстаграм стори на Aслъхан и ми стана интересно .
Оказа се, че Аслъхан участва във филма

който е по Netflix.

А на режисьорския стол отново е Can Ulkay, който работи с Чаатай в "Хартиени животи" и "Спящият ".

А иначе, съм убедена, че Чаатай и Аслъхан си говорят много на професионални теми, защото и двамата са интелигентни и будни млади хора, с интереси. Нищо чудно Чачо да е запалил този интерес в нея. Wink

# 692
Абе не знам за какво си говорят. Обаче тя е била най-сладката му партньорка на премиера. Още тогава си личеше, че той има симпатии. Не съм го виждала с никоя друга да се е усмихвал толкова. Компанията ѝ му беше приятна. Радвам се, че се намериха.

А този Джан Улкой им става направо семеен режисьор. Това не е снимано сега. Филмите по Нетфликс излизат със закъснение. Сега тя се снима в някакъв римейк през пролетта.

# 693
Аслихън е сладурка!
И Чаатай е хубав и сладък! Така, че са си "лика прилика".
Филма се казва "ЛЕФТЕР"- Един амбициозен футболист се противопоставя на строгия си баща, за да преследва мечтата си, преодолявайки предизвикателства в семейството, любовта и идентичността - всичко това в името на величието.
Интересно ми звучи.

# 694
Съгласна съм с вас- много сладка двойка са! Heart Eyes
Чаатай пред дома на Нисан

# 695
  • AMS
Привет и благодаря за споделеното!!!
Хубав беше еп. 22, но силно засили очакването за еп. 23.
Много въпроси чакат отговор, а "разследването" ми е до никъде.  
Сърцето обича само веднъж. А сега к'во стана?
За да усетиш щастието, трябва да си го изживял.
Изживяха ли го?
За да изградим бъдещето, носим тухли от миналото си.
Нисан няма тухла, с която да изгради бъдещето...
Нито си спомня миналото, нито може да изгради бъдещето си...
И к'во прайм сега?
Защо трябва да има още един голям шеф /старецът/, отговорен за наркотиците?
Защо се добавят още слоеве към този сюжет,
когато никоя от основните тайни още не е разкрита?
Кадир аха, аха и пак остава хем шеф на сираците, та и с Кенан.
На Динчер не му стигат семейната обремененост и продуценството,
ами и в наркотиците го играе важна клечка.
Ами този хем шеф на нарколабораторията, хем  съпруг на Айтен.
И какво стана с онова скъпото колие, дето Джерен набързо го смота.
За Чийдем да не говорим - Акиф, Сердар, сега и прокурорката.
А и фъстъка с две дупки отзад.  
Сега ако дойде и нов фраг, хептен ще я втасам.
Щото от предния като видях Гонджа при Нисан, си помислих,
че Дичер е завел дело срещу Нисан за неизпълнение на договора.
Нещо много зациклих в "разследванията" си.
Усещам, че ще опусна работата.

"Разследването" е по материали от нета.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 19:36 от *RozaDiva*

# 696
Гонджа според мен е там, за да си ближат раните от любовните драми. Джерен не е там, нея никога не я питат. Тя е само като асистентка.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 22:16 от gerryto_2

# 697
Благодаря за коментарите,момичета! Hug
Diva, според мен „Сърцето обича само веднъж“ не е опровергано.
Ешреф не обича втори път, той обича същата жена, без да знае.
Любовта му към Нисан не е нова любов.
Това е същата обич, която е имал към Руя - инстинктивна, дълбока, необяснима.
Инстинктивно я разпознава. Емоциите му я помнят.
 Той продължава да се чувства виновен, мисли, че предава Руя, а всъщност обича нейното настояще.
Ешреф е вярен на сърцето си и сърцето му винаги е било само на едно място, само до една жена.
Това не е ново чувство. Емоциите знаят повече, отколкото спомените. Wink
Изживяха ли щастието си?
Не мисля.
Но поставиха някакво начало.
Той сложи тухла.Тя сложи тухла.
И за миг те имаха бъдеще, което може да се построи.
Но…
Нисан няма минало,както казваш.
Тя няма спомена, който да превърне тази нощ в „основа“.
Няма история, към която да се върне,
няма истина, която да държи в ръцете си.
Човек строи бъдещето си с тухли от миналото, а нейното минало е дупка.
Кръв в снега.
Как да градиш дом, когато не знаеш откъде идваш?
Ешреф я носи в сърцето си от години.(нищо, че още не го знае)
И това е най-голямата трагедия между тях,
че любовта им е истинска, но и двамата имат твърде много рани.
А сега ще се прибавят още - съмнение, предателство...
Този "старец" и на мен ми е много странен...
Чийдем вече се държи като човек, който няма какво да губи. Може би и нейния край е близо. Все по- притисната в ъгъла се оказва.
Динчер се опитва да държи врага на Ешреф (Кадир)близо до себе си и може би да го използва в някакъв момент.
Така си мисля аз.
А мъжа на Айтен, който е спец по синтетичните наркотици, може би няма да се окаже насилник, но ще заведе Фарук до лабораторията...
Честно казано, аз също искам да не се вкарват нови персонажи и нови сюжетни линии, но си давам сметка, че това е турски сериал, не филм от два часа.
Тук историята се развива постепенно, с внимание към детайлите, героите и емоциите, защото обхваща един малък период от време- от запознанството на Йомер с Ешреф аби, до смъртта му.
И може би точно затова ни държи, защото ни позволява да живеем вътре в света на Ешреф и Нисан, а не просто да го наблюдаваме за миг.
За мен „Eşref Rüya“ е драма, тук се гради характер, любов, конфликт.
Да, бавно. Да, болезнено.
Но, ако искаме история, може би трябва да проявим търпение.
(аз също го губя на моменти)
Ще добавя и един детайл, който по-наблюзателните от мен са забелязали.

Тъй като отложиха епизода, датата във вестника трябваше да е от миналата седмица, но всъщност са се върнали на този момент и са я коригирали, така че да съвпада с датата след сряда, 19.11.
Явно в екипа има педантични хора. Wink
Лека нощ от мен и извинявайте за дългия пост! Hug

# 698
Среднощен привет!
Вижте кой ви нося, бивш партньор на Чаатай.
Невероятен Салих Бадемджи!
Много учтив и много мил!

Скрит текст:
Много ми хареса  театъра - имаше смях, много провокации, тема за "Фенербахче" и "Галата сарай" .
Салих беше невероятен, жените актриси също (Neslihan Arslan, Nurhan Ozenen ), страхотна пиеса!
Залата беше пълна.

Искаме се и Чаатай да го видя в театрална постановка.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 01:07 от eliet

# 699
Добро утро Coffee Nature Sweat Drops Blush
Ели, страхотно! Hug
 Браво на теб, че си отишла на театър и дори си се срещнала със Салих!
На какъв език играят, на турски или на английски?
Каза ли му, че си се срещала и с Чаатай?
Това е следващата ми мечта- Чаатай да играе в театъра! Дано покрай Аслъханче и той да се реши да опита от тази магия!
Салоните ще се пръскат по шевовете! Grinning

От Polifilms отбелязват 601. 899 зрители на Uykucu! Sunglasses
 #ÇağatayUlusoy @uykucufilmi

Нося ви и тези красиви постери

Това, което ми направи най-силно впечатление е начина, по който е представен Ферман, чрез изкуството Ебру. Разбира се и от това, че Чаатай сам го изпълнява пред очите ни.

В Uykucu използването на Eбру не е просто художествен детайл, а начина да се отрази вътрешния свят на Ферман. Както при Eбру, изкуство, в което всяка капка носи едновременно контрол и хаос, така и животът на Ферман е изтъкан от дисциплина, точност и тишина, зад които кипят бурни чувства, съмнения и неизказана болка. Ебру е красиво и нежно изкуство, но изисква твърдост, стабилна ръка и безкомпромисна концентрация, качества, които определят същността на един таен агент.(kакто и точната ръка на Чаатай Wink)
В това изкуство всяко докосване оставя следа, която не може да бъде заличена, и нито една грешка не може да бъде поправена, както самият Чаатай казва.
Също като моралните петна, изборите и убийствата, които Ферман носи със себе си.
Скрит текст:
Предателствата от Сайе и най-близкия му приятел са като нежелани капки мастило, които променят завинаги картината на живота му.

Контрастът между красотата на ебру и жестокия свят на тайни общества прави филма много по-човешки. Чрез красотата на тези рисунки,  се подчертава тъмнината, но ни и показва, че дори човек, потънал в насилие, може да изпитво стремеж към създаване на нещо красиво, било то картина или чувство.
Чрез Ебру виждаме, че Ферман не е просто оръжие, а човек с душа, с вътрешен свят, който се бори да запази частицата светлина, коато има в себе си.
Надявам се скоро да позволят на всички да се докоснат до неговия свят.
А и да разберат тайната на червените очила.
Аз все още не съм ви я издала. Wink
Отплеснах се! Stuck Out Tongue Winking Eye
Желая ви прекрасен ден! Heart

# 700
Да се насладим на кафенцето и на почивния ден! Добро утро!☕

Интересно изкуство е "Ебру"!
Прецизната ръка на Чаатай я забелязах в "Terzi" още, само като видя дори как пуши цигарите с финес и ми става ясно за ръцете му.

Нези, същото се размечтах и аз снощи - какво ли ще е да видя Чаатай и Аслихан в една театрална постановка.
Като цяло повече време ми се падна да говоря  Бадемджи Бей, но аркадашките - туркини много напираха и те за снимки, за прегръдки... Аз 4-5- та  се вредих, но вече имах опита от Истанбул с Чачо и знаех как да действам.
Не, Нези, не му казах  за срещата с Чаатай, толкова хора искаха да се снимат с него. Аз малко по пробивно подходих, но такава съм на моменти "или"-"или", чух как "цъкаха" докато говорих и в бързината вместо "Terzi"  казах, "Kubra", ле-ле,  🤭! Който бърза пък и емоциите много ми пречат, бях развълнувана и ми личеше, но пък разбра, че съм фенка на Чаатай Улусой.
Театъра беше на турски език, но с Mr Бадемджи си говорихме на английски, по-лесно ми е.

Чудесен почивен ден ви желая!

# 701
  • AMS

Привет и благодаря за интересните постове!!!
Това видео ми повдигна настроението.

# 702
Здравейте, момичета,

Редактирам се с този интересен фраг

Тези дни все ме няма. Празнувахме рожден ден, почваме ремонт. Нали знаете кога се каляват нервите, по време на ремонт. Още не сме почнали, а вече имам съмнения защо го правя.

Много ми е странно, че все Чаатай/Ешреф, Демет/Нисан, сериала, двойката са в топ на най-обсъжданите, а накрая други сериали са с бомбастични рейтинги. Не ревнувам от тях. Просто се чудя защо се получава. Опитах да гледам далечен град. Не ми потръгна. Насилието и беззаконието ми идваха вповече. Може и да не съм права. Обаче такива рейтинги, такова чудо. Онзи актьор не ме впечатли с никаква игра. Гледа лошо и се кара. Не го познавам. Ясно ми е, че за всеки влак си има пътници, но този вагон не е моя.

А сега ще се върна на главния в тази тема. На мен ми е известно, че преди да го открият за малкия екран е участвал в музикални клипове и е бил статист в два сериала. Май е било още преди да стане супер модел на Турция.
Ето ви участието на Чаатай в Опасни улици. В сцена с хапване, на маса на заден план.

Доста е пораснал.
Знам, че е участвал и в някаква комедия. Някакви уроци по латино танци май беше. С някакъв популярен техен комик.

# 703
# 704
Момичета, изтрих си поста,за да пусна фрага и превода.

Динчер: Значи затова беше всичко това. За да стигне до мен.

Ешреф: Времето дойде!
Кажи на съдружника си. Дойдох за него.

Ешреф: Някой или се рови в миналото ми, или самият той е моето минало.

Нисан: Губиш ли сте някога сестра си, която сте смятала за своя дъщеря?
Опитвали ли сте се да сглобите парченцата от живота си? 

Ешреф: Никакви лични амбиции не могат да ни отклонят от нашата кауза.

Ърмак: Полицията нахлу в склада.

Ешреф: Е, тогава значи има друг информатор. Казвай каквото знаеш.

Ешреф: Нисан!

Нисан: За мен ли дойде.

Ешреф: Да, за теб дойдох

Скрит текст:
Момичета, напоследък в темата няма никаква активност.
Далеч съм от мисълта да се пускат пост след пост с празни приказки, снимки и гифки.
Липсва ми начина,по който разнищвахме всяка серия.
Тизи дни в румънската група имаше страхотна дискусия, обсъдихме много неща, а тук...няма никой. Confused

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 23:15 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт