🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 23 624
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Да, Гери, много сладък и истински джентълмен. Ти още не си гледала, но той първо се отдръпна, за да я остави да се преобличе, за да не настине.
А, когато тя го помоли да и помогне да свали мокрите дрехи, той я попита " да се обърна ли?" Blush
Не знам дали, ако Нисан не беше поела инициативата, той щеше да направи нещо или пак щеше да гледа така

А в тези кадри с халатчето и без характерната за Ешреф прическа, имах чувството, че виждам Чаатай.
(така изглеждаше на премиерата на Uyukucu)

# 676
Видях го, че се скри, за да се преоблече. Те толкова много пъти са остоволи насаме. Ако той е искал нямаше да чакат чак до сега. Е, естествено тряббвше да се спазиправилото да е нощ, защото те тези работи само по тъмно се правят. И предния път в Шиле чакаха да се стъмни, пък на сватба ходиха. И накрая изчакаха достатъчно, за да ги прекъснат. Той не веднъж е спал у тях. А тя сгушена в него. Изобщо нищо нямаше да направи ако тя не беше поела инициативата.

А с халат и леко разрошен наистина не е Ешреф.
За премиерата само папионката му липсва

# 677
Мислех си, че стената с горещите снимки е в дома на Чийдем, но всъщност не е.
В дома на Чийдем снимките са предимно на Ешреф от преди това и нея.

Тук стаята е друга

И снимките са предимно на Нисан, но има и скорошни снимки на Ешреф, на колата му.

Това най-вероятно е дома на Динчер.
Но какво прави там Ешреф?
И дали не сме близо до момента със снимката на Нисан?

# 678
Стаята със снимките така на скрийншоти и аз виждам, че не е Чийдемската. И снимките са различни. Няма да я има онази с бенката на порасналата Нисан. Но ако има на Руя снимка в Динчер, това ще е достатъчно на Ешреф да започне да си задава въпроси.

# 679
Опитах се да увелича, но качеството е много лошо. Но определено има снимки на младата Нисан.

# 680
  • AMS

Знаете, че не съм по любовта, но след такава нощ  ...
Много добре описвате сцените!!!

Различните снимки ги публикувах вече,
но може би не ми се вижда поста!?

# 681
Нези, и аз загледах тази и мисля, че е Руя.

Дива, може ли да ги постнеш пак, ако е удобно.

# 682
  • AMS
Нези, и аз загледах тази и мисля, че е Руя.

Дива, може ли да ги постнеш пак, ако е удобно.
Пост #665 https://bg-mam.ma/p/1825619/50493126

Предвиждането ми, че Чийдем ще подпали стената със снимките,

е на път да се срути >>>

Явно това са снимките събрани от Динчер
и Ешреф се добира до тях.

# 683
Споделям от темата на Елчин

🍿 #ElçinSangu и Çağatay Ulusoy в главните роли в #Uykucu, според данните на
@BoxOfficeTurkey е гледан от 105.229 души през седмицата 14–20 ноември и общата бройка на зрителите достигна 586.411!
Много хубав коментар , от зрител за филма.Пътувала е от Германия

Скрит текст:
Още се запознавам с #ÇağatayUlusoy и той наистина ме впечатлява - какъв актьор! 🔥👌🏻
Наскоро гледах филма #Uykucu и напълно се влюбих в него. Цветовете, осветлението, музиката и цялостната кинематография бяха невероятно красиви и за око приятни.

Особено ми хареса философското измерение на филма и начинът, по който вътрешните борби на протагониста са изразени чрез изкуството Ебру и символика, вдъхновена от суфизма. Персонажът е създаден с толкова уникалност и грижа, че усещаш всяка слой от пътя му.

Сега гледам Ешреф Рюя и въпреки че Чагатай играе престъпник и във филма, и в сериала, той успява да създаде две напълно различни личности. От жестовете и изразите им до стойката и дори начина, по който ходят - той се трансформира напълно. Наистина блестяща работа.
Трябва също да спомена #ElçinSangu. Тя е сияйна на екрана - красива, пълна с живот и без усилие харизматична. Химията ѝ с Чагатай е толкова силна, и наистина бях впечатлена от нейната ловкост и присъствие в екшън сцените. Тя внесе освежаваща енергия във филма, която издигна всеки момент, в който се появява.

Настоятелно препоръчвам филма.
Абсолютно си заслужава пътуването!

# 684
Дива, благодаря. Аз го видях поста, но не разбрах, че за него става въпрос.

# 685
Добро утро! Coffee
Интересно е и какво държи в ръцете си Ешреф.
В едната ръка е пистолет, но в другата?

Ето го след това с превързана ръка
(тази, която държи нещо друго)

И нови снимки с фенове

Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 12:51 от NeZ_9

# 686
Прекрасна съботна сутрин!☕

Ами, Ешреф според мен държи снимка, която ще му даде светлина в тунела. Посегнал към снимката да спаси като важна и си изгорил ръката, такова нещо ми се върти в главата.
Гледам, че ръката на Чаатай е с бинт, дано не е истинско изгарене🙏.
(А, само като на филм.)
Дано всичко е наред с ръката му.

Светъл, щастлив и вдъхновен уикенд!

# 687
Да, Ели, дано не е истинска травмата! Hands Pray
Поредното интервю с Джерен Бендерлиоглу,за което тя е споделила в Инстаграм стори.
Понякога преструвате ли се, че се забавлявате в дадена ситуация, но всъщност мислите за нещо съвсем друго?

Да, разбира се, случва се. Изглеждам, че се забавлявам много, но си личи, че не се забавлявам.Правя всичко възможно да не нарушавам атмосферата, но обикновено, когато става така, душата ми напуска тялото. Тя е някъде другаде, мисли за нещо друго. Връща се, мечтае.

Да, случва ми се, но винаги предпочитам да се забавлявам.

Крайно време е и Чаатай да даде едно интервю, не мислите ли?

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 12:36 от NeZ_9

# 688
Здравейте,
Последното официално интервю на Чаатай беше май след Yesilcam. Или това за фотосесията. Не знам кое е било първо. Може фотосесията да е последна. Дано да се навие на интервю. Това е доста успешен проект. Толкова ли не могат да се договорят за въпросите.

Нези, срещу апартамента на Нисан май отдават апартамент под наем. Ако е така, това бие масичките на сладоледа.

https://www.instagram.com/reel/DRRy0QUgocF/?igsh=eDlieGl5dm8wYm9q

# 689
О, да! Стоиш си вкъщи и си гледаш как Чаатай снима.
Как да не завиждаш на такъв човек.
Но и на масичката отпред не е лошо, да знаеш. Wink
Малкия Ешреф днес става на 15 Party Time

А @InterMedya_ представя Ешреф Руя на #MIPCancun.

Общи условия

Активация на акаунт